giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.014
- Πόντοι
- 1.706
Jessy
????
Μαυρουλα???
Jessy
????
Μαυρουλα???
Στα 80 - 100 παιζεισε γενικες γραμμες καλη είναι αλλα θελει προσπαθεια....λιγο τσιμπιμενη η τιμουλα γι αυτά που κανει
καλησπερα! ξερει κανεις τιποτα για αυτο;
σαφεστατος! ευχαριστώφωτο μουφα παντως
δεν ξερω κατι αλλο
ελπιζω να ειμαι σαφης
Και εμας τι μας νοιαζει αυτο ρε φιλε? Παρε τηλ εδωΧρόνια πολλά σε όλους τους χύστες και στα κορίτσια!!!
Λόγω εορτών,σκέφτηκα να ξεφύγω από το συνηθισμένο badget και να κάνω δωράκι στον εαυτό μου ένα call girl.
Έκανα την έρευνά μου και καταλήγοντας,την ώρα που ΕΓΏ είχα χρόνο, πήρα στο τηλέφωνο για ραντεβού.
ΔΕΝ μπορούσε να το σηκώσει εκείνη την ώρα η κοπέλα,για οποιοδήποτε λόγο.(κατανοητό).
Αφού ξαναπροσπάθησα, ο χρόνος μου όμως λιγόστεψε,αποφάσισα να τα παρατήσω και να προσπαθήσω ΆΛΛΗ φορά που θα είχα περισσότερο.
Όλες μα όλες οι κοπέλες,γράφουν "ΌΧΙ αποκρύψεις". Θεωρούσα πως ισχύει η σχετική εχεμύθεια.Έσβησα λοιπόν από το κινητό μου τη δραστηριότητα και συνέχισα το δρόμο μου.
Μετά από μια ωρίτσα περίπου... ΝΤΡΙΙΙΙΝΝΝΝ ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ!!!! (το νούμερο της κοπέλας).
Κάνω τον Κινέζο,δήθεν, τάχα μου κλπ κλπ καθ'όσον ΔΕΝ ήμουν μόνος πια...
Μετά από μισή ωρίτσα πάλι ΝΤΡΙΙΙΝΝΝΝ ΝΤΡΙΙΙΙΝΝΝΝΝ !!! (πάλι το νούμερο της κοπέλας)
Πώς να ξανακάνω τον Κινέζο;;;;;;;
Καταλήγοντας θα πω : Φάουλ κοπελιά,φάουλ!!!
Τέλος καλό,όλα καλά... τη γλυτώσαμε άλλη μια φορά και συνεχίζουμε.
Κ Α Λ Ε Σ Γ Ι Ο Ρ Τ Ε Σ σε όλους !!!!!
ετυχε φιλε παμε παρακατω απλα να εχεις ενα δευτερο νουμερο αν μπορεις για αυτες τις δουλειες και να εισαι ησυχοςΧρόνια πολλά σε όλους τους χύστες και στα κορίτσια!!!
Λόγω εορτών,σκέφτηκα να ξεφύγω από το συνηθισμένο badget και να κάνω δωράκι στον εαυτό μου ένα call girl.
Έκανα την έρευνά μου και καταλήγοντας,την ώρα που ΕΓΏ είχα χρόνο, πήρα στο τηλέφωνο για ραντεβού.
ΔΕΝ μπορούσε να το σηκώσει εκείνη την ώρα η κοπέλα,για οποιοδήποτε λόγο.(κατανοητό).
Αφού ξαναπροσπάθησα, ο χρόνος μου όμως λιγόστεψε,αποφάσισα να τα παρατήσω και να προσπαθήσω ΆΛΛΗ φορά που θα είχα περισσότερο.
Όλες μα όλες οι κοπέλες,γράφουν "ΌΧΙ αποκρύψεις". Θεωρούσα πως ισχύει η σχετική εχεμύθεια.Έσβησα λοιπόν από το κινητό μου τη δραστηριότητα και συνέχισα το δρόμο μου.
Μετά από μια ωρίτσα περίπου... ΝΤΡΙΙΙΙΝΝΝΝ ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ!!!! (το νούμερο της κοπέλας).
Μετά από μισή ωρίτσα πάλι ΝΤΡΙΙΙΝΝΝΝ ΝΤΡΙΙΙΙΝΝΝΝΝ !!! (πάλι το νούμερο της κοπέλας)
Θα μας πεις τι μαρκα είναι το κινητο σου ?Χρόνια πολλά σε όλους τους χύστες και στα κορίτσια!!!
Eτσι, μια δευτερη γραμμη personal use onlyετυχε φιλε παμε παρακατω απλα να εχεις ενα δευτερο νουμερο αν μπορεις για αυτες τις δουλειες και να εισαι ησυχος
Καλα ! Δεν γνωρίζεις το μαυρο διαμαντι της Αφρικης ? Μικρο , σφιχτο αλλα λιγο αδιαφορο. Ισως δεν εκανε το μεγαλο φασμα της ηλικιας μου !Jessy
????
Μαυρουλα???
Στα 80 - 100 παιζει
Δεν ειναι κ λιγα
Αρχικα να πω οτι δουλευει και σε στουντιο () , δεν το ηξερα οταν την συναντησα, και δυστυχως οι κοπελες που ειναι σε στουντιο εχουν την γαμημενη συνηθεια να φερνουν αυτη την νοοτροπια και στα ραντεβου τους. Δηλαδη με το χρονομετρο στο χερι, πιπα χωρις σκουφο αλλα ΑΔΙΑΦΟΡΗ, τελειωμα μονο στα βυζια της, και κανα φιλακι πεταχτο για να δικαιολωγησει τα 120 που παιρνει για 1 ωρα...οποτε η συγκεκριμενη για τα λεφτα που ζηταει δεν αξιζει... αμα θες να γαμησεις σοκολατενιους πειρασμους, εκτος απο την nadine υπαρχουν εκει εξω αρκει να ψαξεις..Στα 80 - 100 παιζει
Δεν ειναι κ λιγα
Τα 120 που τα ειδες ? Στην Πλατ. Αμερικης παιρνει 80 κι αν πας αλλου θελει 100 .Αρχικα να πω οτι δουλευει και σε στουντιο () , δεν το ηξερα οταν την συναντησα, και δυστυχως οι κοπελες που ειναι σε στουντιο εχουν την γαμημενη συνηθεια να φερνουν αυτη την νοοτροπια και στα ραντεβου τους. Δηλαδη με το χρονομετρο στο χερι, πιπα χωρις σκουφο αλλα ΑΔΙΑΦΟΡΗ, τελειωμα μονο στα βυζια της, και κανα φιλακι πεταχτο για να δικαιολωγησει τα 120 που παιρνει για 1 ωρα...οποτε η συγκεκριμενη για τα λεφτα που ζηταει δεν αξιζει... αμα θες να γαμησεις σοκολατενιους πειρασμους, εκτος απο την nadine υπαρχουν εκει εξω αρκει να ψαξεις..
Nadine παίδες!Εγγύηση και δεν κλαις τα λεφτά σου,VFM!
120 μου πηρε , 100 γιατι την εφερα σε ξενοδοχειο στο κεντρο ,+ 20 εξτρα για dfk που οπως προειπα κατι πεταχτα φιλακια εδινε.Τα 120 που τα ειδες ? Στην Πλατ. Αμερικης παιρνει 80 κι αν πας αλλου θελει 100 .
120 μου πηρε , 100 γιατι την εφερα σε ξενοδοχειο στο κεντρο ,+ 20 εξτρα για dfk που οπως προειπα κατι πεταχτα φιλακια εδινε.
παιδια την παιρνω στο τηλ που λέει εδω
και εχει φραγη εισερχομενων... λόγω ημερας ή εχει αλλάξει νουμερο? αν κάποιος εχει νουμερο παρακαλώ pm!!!
Δεν είναι η Ναόμι,εκτός αν γκουγκλαρες τις φωτογραφίες και πιθανότατα να μην είναι δικές της..Αυτή πρέπει να Είναι η Ναομι απο στούντιο. Οι φωτογραφίες είναι ίδιες.
Θα επιχειρήσω συνάντηση αυτές τις ημέρες και θα ενημερώσωΔεν είναι η Ναόμι,εκτός αν γκουγκλαρες τις φωτογραφίες και πιθανότατα να μην είναι δικές της..