panagiotis panagiotidis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 295
- Πόντοι
- 281
Αγαπητέ φίλε αισθάνομαι ότι ανάμεσα στις απόψεις μας υπαρχη τεράστιο χάσμα.Δεν έχω κατηγορήσει ποτέ κάποιον ή κάποια επι προσωπικού σε αντίθεση με σένα που τώρα έβαλες και εμάς στο στόχαστρο.Με ρωτάς γιατί δεν πήρα θέση.Να πάρω θέση για ποιο λόγο;Το αν εγώ θέλω να ασχοληθώ με τα χωματουργικά και να μπαζώνω(όπως υποστηρίζεις)αφορά μόνο το ατομικό μου καυλόμετρο και τον λογιστή μου.Ριχνεις στο τραπέζι και άλλο όνομα κοπέλας,συνεχίζεις να στοχοποιείς άτομα και βγαίνεις και κουνάς σημαία ότι <<ο ppgiorgos επιβεβαιώνεται>>.Ισως να νοιωθεις παραμελημένος και να χρειάζεσαι την προσοχή των συναγωνιστών.Βαζεις σε εμάς τους και καλά υποστηριχτές ταμπέλα και μας κατηγορείς ότι δεν προειδοποιήσαμε την κοπέλα.Μιλαω μόνο για τον εαυτό μου και σε ρωτάω....να προειδοποιήσω ποιον;;;;;;;Τι νομίζεις ότι μου είναι η Εύα;;;;;;Την γνώρισα πριν ένα μήνα και έχω κάνει και άλλο ένα ραντεβού μαζί της και πέρασα σούπερ.Εσυ δηλαδή ´αυτο κανείς σε κορίτσια του χώρου;;;;Τα κατευθύνεις;;;;Γιατί αν γίνεται ´αυτο σε κάνει πολύ χειρότερο από εμάς που κατηγορείς.Το τελειώνω εδώ λεγοντάς σου ότι ποτέ στη ζωή μου δεν έχω γίνει υποχειριο κανενός και κανένας δεν με έχει κουβαλήσει πουθενά.Αν θέλεις στείλε πμ για κάποια κοπέλα που εγκρίνεις να την τιμήσω γιατί μου έχουν μείνει κάποια χρήματα και λίγος χρόνος.Ισως αν προτιμήσουμε τα δικά σας γούστα και τις κοπέλες σας να σταματήσετε κάποιοι να λασπολογειτε κατά ρυπάς.Λυπαμε γιατί τελικά δεν υπάρχει σωτηρία.Να περνάτε καλά!Ρε μαν χαμένα τα έχεις?
Εγώ έκανα ένα σχόλιο καταρχήν για το site που αναφέρθηκε.
Κατά δεύτερον δεν επικρότησα το ανέβασμα της φωτο απλώς επισήμανα το γεγονός ότι φάνηκαν τα χάλια της και ο ppgiorgos δικαιώνεται και πάλι όπως και με την Βερόνικα που είχα πει ότι δεν είναι για 10αρια.
Με ένα και μοναδικό πόστ για Εύα είχα πει ότι δεν γυρνάς να την κοιτάξεις στο δρόμο.
Ήθελες να πω ότι αυτός που την ανέβασε είναι μαλακας? Ok είναι. Για τη ουσία του ποστ γιατί δεν πήρες θέση και μου απάντησες άρες μάρες?
Εγώ επισήμανα το οξύμωρο που ενώ λέει δεν είμαι εγώ στην φωτο, κάποιοι με λασπώνουν και βάζουν φωτο με χάλια φάτσα και τέτοιες μπούρδες μετά λέει ότι τα πράγματα πήραν την νομική οδό.
Με το ένα αναιρεί το άλλο, και από όλους εσάς τους γλυφες που πήγατε εκεί σαν ομάδα υποστήριξης ένας δεν είπε ρε Εύα εκτίθεσαι. Κόλακες που δεν ξέρετε πότε να σταματήσετε.