KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.945
- Πόντοι
- 6.166
Ρε μωρο δεν μας δινεις καποιες πληροφοριες σε εμας που δεν την ξερουμεη γνωστή μας Μαριαλένα
Ρε μωρο δεν μας δινεις καποιες πληροφοριες σε εμας που δεν την ξερουμεη γνωστή μας Μαριαλένα
ειναι Marialena gr))))
Ρε μωρο δεν μας δινεις καποιες πληροφοριες σε εμας που δεν την ξερουμε
Κανείς ραντεβού μαζί της ή μόνο μόνη σου;;;
η γνωστη μας Μαριαλενα ειναι η παρακατω.
αυτη ειναι απλα αλλη μια της σειρας
Λογικά είναι μουφα!!!
Εδώ η κοπέλα της φωτογραφίας που χρησιμοποιεί...
Καλησπερα παιδια
Εχω μαζι της το πρωι σε κανα 5 ωρο
Ξερει κανεις τπτ ;;;;;;;;;;;;;
Παλικάρια αυτές οι κυρίες εινσι οι ίδιες;;
Έχει δοκιμάσει κάνεις να μας αν αξίζει η Jessika???
οχι για δυωρο ομως! προχωρα το καφε κ βλεπεις...Ζητώ τη συμβουλή εμπειροτέρων συναγωνιστών...επίσης δεν ξέρω αν το κάνω στο σωστό θέμα...
σε γνωστό τσατ πέτυχα δεσποινίδα καλή εμφάνισης που με τα πολλά είπε οτι πάει με κυρίους με δωράκι..
απλά πριν θέλει μια συναντηση σε κάποιο καφέ για λόγους εξοικείωσης..
το δωράκι θα είναι 100 ευρώ για μια δυωρη παραμονή σε hotel...
δεν υπαρχουν τηλ μιλαμε με mail...
να το τολμήσω...
ΥΓ. είναι σιγουρο οτι στα 100 υπαρχουν εξαιρετικές επιλογές...Κατερινα,Αντριαννα κτλ...
απλα με ιντριγκαρει η κατασταση..
κ ετσι να ειναι ενας καφες ειναι,αν προχωρησει θα διαλεξεις εσυ το χοτελ για σιγουρια. καλη τυχηευχαριστώ για την άμεση απαντηση...ως δεσμευμένος ανησυχω μηπως ειναι καμια μηχανη...ξερεις μη μας βγαλουν καμια φωτο..παραγχωνομαι;;;
Ζητώ τη συμβουλή εμπειροτέρων συναγωνιστών...επίσης δεν ξέρω αν το κάνω στο σωστό θέμα...
σε γνωστό τσατ πέτυχα δεσποινίδα καλή εμφάνισης που με τα πολλά είπε οτι πάει με κυρίους με δωράκι..
να το τολμήσω...
ΥΓ. είναι σιγουρο οτι στα 100 υπαρχουν εξαιρετικές επιλογές...Κατερινα,Αντριαννα κτλ...
Τυπε στειλε πληροφοριες να παω εγω που δεν φοβαμαι κ ειμαι κομμαντο σε τετοιες καταστασεις...!σωστή συμβουλή αν και πραγματι δεν νομιζω οτι υπαρχουν στοιχεία για τετοιο θεμά..
Ποια μπουκια ρε φιλε? Εδω το εκανε ολοκληρω σεναριο επιστ φαντασιας.χαχα
κάποιος πάει να του πάρει τη μπουκιά από το στόμα !!!
πάντως αν η κοπέλα είναι όμορφη ας μην πάει χαμένο το "κονέ"....
Μην φοβασαι ρε πασχαλη..Ζητώ τη συμβουλή εμπειροτέρων συναγωνιστών...επίσης δεν ξέρω αν το κάνω στο σωστό θέμα...
να το τολμήσω...