Διαγραμμένο μέλος 14245
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2006
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
δεν σε ξεχασα...το κοιταζω,να ξερεις.
kseri kaneis gia aytin??? einai kallithea
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Γράφουμε με Ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι στους κανόνες του φόρουμ.[/color]
[/quote]
ειχα καλεσει 2-3 φορες αλλα με συνεδεσε με Καϊρο
ειχα καλεσει 2-3 φορες αλλα με συνεδεσε με Καϊρο
Εγω μίλησα αλλά δεν ψήθηκα. Διαμέρισμα στην καλλιθέα 60 ευρω μία εκτόνωση χωρίς πρωκτικό...
εκτος πρωκτικου τα υπολοιπα??
Φίλε μου να στο θέσω απλά. Αν εσυ χύσεις στο πεντάλεπτο δίνεις 60 ευρω και πας σπίτι σου. Δεν είχα κάτι να ρωτήσω. Μου φαίνεται ανούσιο να μην υπάρχει εκ των προτέρων μια συμφωνία στον χρόνο. Επειδή ενιωσα πολύ ξεπετοκατασταση δεν με ενδίεφερε να ρωτησω. feel free to do so...
το ξέρεις από κάπου ότι είναι απάτη???μπορεί καποιοι να έχετε γραψει πολλά km εδώ πέρα και στο άλημα γενικότερα...για αυτό ρωτάω για να μη φάω φόλα
Εννοείται δεν έχω θεμα που με ρωτησες...Συμφωνό σε όλα αλλα απλά έλεγα μήπως ρώτησες τα περαιτέρω..Δε ξέρω τι τύπος είσαι για να μη σε ρωτήσω..κατανοητο νομίζω
Θα σου πω εγώ παίκτη που δεν μασάω τα λόγια μου.
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν:
1. Θα πάς και θα την φας την φόλα.
2. Είσαι προμότορας και προσπαθείς να μας δουλέψεις ψιλό γαζί.
Αντε τσακωθείτε τωρα να γελασουμε κι εμεις ρε μαστοριακαι εγώ πιστεύω οτι το 1. παίζει πολύ....όσο για το 2. φίλε μου γέλασα αρκετά..θα φανεί στη πορεία αν είμαι προμότορας ή οχι....απλά γελάω
ξουτ εσυ!....Ασ' τα ψώφια !!!
Ασ' τα ψώφια !!!
ξουτ εσυ!....
και εγώ πιστεύω οτι το 1. παίζει πολύ....όσο για το 2. φίλε μου γέλασα αρκετά..θα φανεί στη πορεία αν είμαι προμότορας ή οχι....απλά γελάω
Λογικά είναι μουφα!!!