jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ξερω οτι εισαι ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ δεν θες να χρεωθεις κ δεν παιρνεις τηλεφωνο να μας πεις κ εμας τι σου ειπαν
Ξερω οτι εισαι ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ δεν θες να χρεωθεις κ δεν παιρνεις τηλεφωνο να μας πεις κ εμας τι σου ειπαν
εγώ μπορώ να σου πω χωρίς να πάρω....ΜΟΥΦΑ
Εκτιμας οχι οτι ξερεις κατι συγκεκριμενο;εγώ μπορώ να σου πω χωρίς να πάρω....ΜΟΥΦΑ
εξαιρετικα νέα! Είσαι ωραίος !Καλήσπερα λοιπόν συναντηση εχθες με την Τζενη μασαζοκοριτσο ηλικια περιπου 30 πολυ καλη σε ολα προσφερει τα παντα κ γουσταρει κ μονο με 100 ευρω πολυ καλο μασαζ οπως κ ολα τα υπολοιπα κορμι λατινοαμερικανικο απο αυτα των βιντεο κλιπ με τις κολαρες κ τις βυζαρες που σε καυλωνουν τρελα αφηστε την να σας διαχειριστει κ θα περασετε καλα
Τουλαχιστον εγω περασα κ πολυ μαλιστα....
τηλεφωνο δινει η ιδια μετα απο mail
...για μια μελαχρινή με μακριά μαλλιά λες?...ήταν καλό το γκομενάκι που μας είχε δώσει ο γκουρού τότε...κανενα αματουρι πιτσιρικι να ξεκωλωσουμε ρε παιδια!υπαρχει τιποτα;κάποτε ο γκουρού ειχε δωσει πληροφοριες για μια,την ειχα συναντησει 2-3 φορες ,αρρωστα γαμησια
νομιζω ηταν καστανη.θυμαμαι καθοταν 2-3 ωρες εκανε φουλ προγραμμα και δε χορταινε να της γαμας τον κωλο!...για μια μελαχρινή με μακριά μαλλιά λες?...ήταν καλό το γκομενάκι που μας είχε δώσει ο γκουρού τότε...
μασαζερι DBA φιλε. ριξε και κανα διαβασμα τζαμπα ειναι !!
Παλικάρια τι ξέρουμε για την εν'λογω κυρία;;;
;)Με τη Μαρια 2 παιδια πως μπορουμε να τη βρουμε?
....... καμμια αποψη για την κυρια των διπλα κανειs ?? (οπου αστερακια αθενsσεξστουντιοs - στα αγγλικα ) .... !!!
εχει ιστορικο μεγαλο ;) για κωλακηδες ειναι απο τα πολυ δυνατα εργαλειαΤασο αξιζει?
Το στοματακι το δουλευει καλα? αυτο με ενδιαφερει κυριωςεχει ιστορικο μεγαλο ;) για κωλακηδες ειναι απο τα πολυ δυνατα εργαλεια
ρουμανα η κυρια ;)Το στοματακι το δουλευει καλα? αυτο με ενδιαφερει κυριως
ρουμανα η κυρια ;)
δεν νομιζω ευκολακι ειναι μπορει να τρακαρες υψηλη σεζον
Ειχα δοκιμασει να την βρω στο παρελθον χωρις επιτυχια..!Δυσευρετη μου φαινεται ειναι η Κυρια.
ατιμοι κωλακηδες,μας εχετε φαει...εχει ιστορικο μεγαλο ;) για κωλακηδες ειναι απο τα πολυ δυνατα εργαλεια