φουλ και στα 100 λιγες για τετοια ωρα χλωμο σε βλεπω ισως νανσυ φουλ 120 ισως μαρια 2 φουλ 100 στελλα και αννα 110
Αυτές που αναφέρεις δεν κάνουν όλες φουλ. Το πρωκτικο δεν σημαινει φουλ. Οταν λέμε φουλ εννοούμε φουλ.
φουλ και στα 100 λιγες για τετοια ωρα χλωμο σε βλεπω ισως νανσυ φουλ 120 ισως μαρια 2 φουλ 100 στελλα και αννα 110
κάνουν φουλ με όλη την σημασία ...Αυτές που αναφέρεις δεν κάνουν όλες φουλ. Το πρωκτικο δεν σημαινει φουλ. Οταν λέμε φουλ εννοούμε φουλ.
ευχαριστω που απαντησες για εμενα γιατι εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να γραφω ανετα ;)κάνουν φουλ με όλη την σημασία ...
Ειδικα το χριστινακι...!ευχαριστω που απαντησες για εμενα γιατι εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να γραφω ανετα ;)
Τα πάντα ΟΛΑ..
Γράφω για την Νίκη, για να ενημερώσω τα εκλεκτά μέλη του bourdela, πως έβαλε και το anal στις υπηρεσίες της.
Την ξέρω κάποια χρόνια κι όποτε της ζητούσα να την πάρω απο το κωλί αρνιόταν. Στην τελευταία μας συνάντηση, κατά τη διάρκεια του ανελέητου γλειφοκωλιάσματος που της έκανα, η πεντακάθαρη κωλοτρυπίδα της είχε ανοίξει σα φρέσκο ρόδο!!! Περνούσα τη γλώσσα μου κυκλικά στην οπούλα της, την έχωνα και μέσα- κι όταν έβαλα ελαφρά και δάχτυλο.... τινάχτηκε λες και την πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα!! Λιγώθηκε? Καυλωσε? Πάντως γούσταρε, γιατί αμέσως με είπε να χώσω το μπούτσο μου σιγά-σιγά, γιατί είναι 1η φορά και δεν είναι συνηθισμένη.
Άλλο που δεν ήθελα Τη γλωσοφιλάω βαθιά και μαυλιστικά, της τον δίνω στο στόμα να τον κάνει πέτρα, μου βάζει καπότα, της τον ανοίγω με 1-2 δάχτυλα και μπαίνω λίγο μέσα στην απαγορευμένη, καυτή κωλότρυπα.... Ουάου 7beh0.gif Η καύλα έπιασε ουράνια!!! Τα καυλοβογγητά της Νίκης με απογείωναν... Το καυλί μου πήρε φωτιά..... Μετά από πολλές δυνατές πουτσιές, το τέλος ερχόταν.... Τραβιέμαι, βγάζω την πεντακάθαρη καπότα και χύνω ορμητικά στο ορθάνοιχτο σουφρί της. Παίρνει το πούτσο μου στο στόμα της και ρούφηξε τις τελευταίες ρανίδες
υγ. Βάζω εδώ την κριτική, γιατί η κοπέλα δεν είναι καταχωρημένη.
Παρακαλώ τον διαχειριστή να μεριμνήσει.
Εδώ είναι η Νίκη Ευχαριστώ
κάνουν φουλ με όλη την σημασία ...
Εεεε με 120 δεν θα τολεγα και κελεπουριΤα πάντα ΟΛΑ..
Γράφω για την Νίκη, για να ενημερώσω τα εκλεκτά μέλη του bourdela, πως έβαλε και το anal στις υπηρεσίες της.
Την ξέρω κάποια χρόνια κι όποτε της ζητούσα να την πάρω απο το κωλί αρνιόταν. Στην τελευταία μας συνάντηση, κατά τη διάρκεια του ανελέητου γλειφοκωλιάσματος που της έκανα, η πεντακάθαρη κωλοτρυπίδα της είχε ανοίξει σα φρέσκο ρόδο!!! Περνούσα τη γλώσσα μου κυκλικά στην οπούλα της, την έχωνα και μέσα- κι όταν έβαλα ελαφρά και δάχτυλο.... τινάχτηκε λες και την πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα!! Λιγώθηκε? Καυλωσε? Πάντως γούσταρε, γιατί αμέσως με είπε να χώσω το μπούτσο μου σιγά-σιγά, γιατί είναι 1η φορά και δεν είναι συνηθισμένη.
Άλλο που δεν ήθελα Τη γλωσοφιλάω βαθιά και μαυλιστικά, της τον δίνω στο στόμα να τον κάνει πέτρα, μου βάζει καπότα, της τον ανοίγω με 1-2 δάχτυλα και μπαίνω λίγο μέσα στην απαγορευμένη, καυτή κωλότρυπα.... Ουάου 7beh0.gif Η καύλα έπιασε ουράνια!!! Τα καυλοβογγητά της Νίκης με απογείωναν... Το καυλί μου πήρε φωτιά..... Μετά από πολλές δυνατές πουτσιές, το τέλος ερχόταν.... Τραβιέμαι, βγάζω την πεντακάθαρη καπότα και χύνω ορμητικά στο ορθάνοιχτο σουφρί της. Παίρνει το πούτσο μου στο στόμα της και ρούφηξε τις τελευταίες ρανίδες
υγ. Βάζω εδώ την κριτική, γιατί η κοπέλα δεν είναι καταχωρημένη.
Παρακαλώ τον διαχειριστή να μεριμνήσει.
Εδώ είναι η Νίκη Ευχαριστώ
αποπροσανατολισμος μαλλον κανεις λαθος ;)Το φουλ περιλαμβάνει CIM. Και στη λίστα αυτή CIM δεν κάνουν όλες. Μπορει βεβαια στο Τασσο και σε σενα να κάνουν. Παντού υπαρχει εξαίρεση. Γενικά ομως οχι. Εχει ξανασχολιαστει το θεμα. Αρα μην αποπροσανατολίζεται το κοινό.
Αν το αναλ ειναι μεσα στη τιμη(κατι τετοιο δεν φαινεται) και οι φωτο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα,Εεεε με 120 δεν θα τολεγα και κελεπουρι
σωστος τυπε εχουμε δει πολλα τετοια παραδειγματα!!Αν το αναλ ειναι μεσα στη τιμη(κατι τετοιο δεν φαινεται) και οι φωτο ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα,
ισως να ειναι κελεπουρι σε σχεση με αλλες..
Καλυτερα 20 γιουρια παραπανω, παρα οταν βγαλει την μαστοθηκη να ακουμπησουν τα μασταρια στο πατωμα.. :S :S
έχεις δίκιο για το cim...Το φουλ περιλαμβάνει CIM. Και στη λίστα αυτή CIM δεν κάνουν όλες. Μπορει βεβαια στο Τασσο και σε σενα να κάνουν. Παντού υπαρχει εξαίρεση. Γενικά ομως οχι. Εχει ξανασχολιαστει το θεμα. Αρα μην αποπροσανατολίζεται το κοινό.
έχεις δίκιο για το cim...
σ έμενα δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από αυτό που κανονίζω...
και δεν το παίζω αγαπητικός πάρα μόνο στην ώρα της συνάντησης μας...
ξερει κανεις για αυτην την γκομενα υπαρχει καπου κριτικη μην την πατησουμε
Καλά 100€ δεν έπαιρνε η Ελενίτσα???
Εδώ λέει 50€: κι εδώ 70€: