Nikos30Ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μόνο ανεξάρτητες!
ωραιος τυπε ηλικια περιπου η κορασιδα?καλημέρα σε όλους έστειλα πριν από αρκετές ημέρες μια κριτική για την κυρία
μια και δεν μπήκε αποφάσισα ένα νέο ραντεβού μαζί της μιας και άλλαξε πρόγραμμα από ότι είδα και με νέα δεδομένα έγινε νέο ραντεβού 2 ωρών που έγινε της πόρνης το κάγκελο η κυρία ήρθε μέσα στην θεότρελη καύλα μπανακι και ξεκινάει με μια πολλή βαθιά πίπα μέχρι πνιγμού γλείψιμο στο μοσχομυρισμένο νινί της που μετά από λίγη ώρα κατάλαβα ότι πάει προς το τέλος καπότα και ξεκινάει η μάχη η κυρία τρελάθηκε σίγουρα τελείωσε οπως τελείωσα και εγώ στην πλάτη της μπανακι κουβεντούλα και δεύτερος γύρος αφιέρωμα στο πρωκτικό η κυρία γαμιέται από τον κώλο με τρελλα τι να πω ήρθε και δεύτερη κατάθεση αράξαμε μπανακι κουβέντα αλλά όπως είπα η κυρία ήρθε ορεξάτη και πάμε με δική της προτροπή τρίτο γύρω να μην σας κουράζω και πολύ τελειώσαμε και οι δυο από δυνάμεις ..η κυρία θεωρό ότι παιζη αρκετά καλή μπάλα 100αρικο μεν αλλά πολύ καύλα δε μετά και την αλλαγή προγράμματος καλά να περνάμε
33 περίπου...ωραιος τυπε ηλικια περιπου η κορασιδα?
καλημερα εκει παιζη στα 30 ψιλα33 περίπου...
ευχαριστω φιλε μου καλημερα!!33 περίπου...
33 + 5 τα πλασματικα..33 περίπου...
της εχεις παρει33 + 5 τα πλασματικα..
Οπως στην σβετλανα 41+5+....
Την εχω παρει..της εχεις παρει
το βλεπωΤην εχω παρει..
αραββώνα έκανα με την Μαρία κωλοπίποβα...33 + 5 τα πλασματικα..
Οπως στην σβετλανα 41+5+....
Δεν θα διαφωνισω για την ηλικια γιατι δεν την εχω δει,απλα στο μπου ακους πολλα και δεν ξερεις ποιον να πρωτοπιστεψεις..αραββώνα έκανα με την Μαρία κωλοπίποβα...
33 την έκοψα ...
Την εχω παρει..
σίγουρα διαβάζουμε πολλά και περίεργα πολλές φορές...Δεν θα διαφωνισω για την ηλικια γιατι δεν την εχω δει,απλα στο μπου ακους πολλα και δεν ξερεις ποιον να πρωτοπιστεψεις..
Καλα πες της χαιρετισματα απο τον 5-0..καλα ενταξει ξερολα χαρακτηρισμους οχι σε εμενα ;)
Μια χαρα είναι το μαρακι. Νακανε και cim θα ηταν τελειααραββώνα έκανα με την Μαρία κωλοπίποβα...
33 την έκοψα ...
Μια χαρα είναι το μαρακι. Νακανε και cim θα ηταν τελεια
ΑΥΤΗ δεν ειναι που ειχε fake φωτο πριν λιγες σελιδες πισω η κανω λαθος?καλημέρα σε όλους έστειλα πριν από αρκετές ημέρες μια κριτική για την κυρία
μια και δεν μπήκε αποφάσισα ένα νέο ραντεβού μαζί της μιας και άλλαξε πρόγραμμα από ότι είδα και με νέα δεδομένα έγινε νέο ραντεβού 2 ωρών που έγινε της πόρνης το κάγκελο η κυρία ήρθε μέσα στην θεότρελη καύλα μπανακι και ξεκινάει με μια πολλή βαθιά πίπα μέχρι πνιγμού γλείψιμο στο μοσχομυρισμένο νινί της που μετά από λίγη ώρα κατάλαβα ότι πάει προς το τέλος καπότα και ξεκινάει η μάχη η κυρία τρελάθηκε σίγουρα τελείωσε οπως τελείωσα και εγώ στην πλάτη της μπανακι κουβεντούλα και δεύτερος γύρος αφιέρωμα στο πρωκτικό η κυρία γαμιέται από τον κώλο με τρελλα τι να πω ήρθε και δεύτερη κατάθεση αράξαμε μπανακι κουβέντα αλλά όπως είπα η κυρία ήρθε ορεξάτη και πάμε με δική της προτροπή τρίτο γύρω να μην σας κουράζω και πολύ τελειώσαμε και οι δυο από δυνάμεις ..η κυρία θεωρό ότι παιζη αρκετά καλή μπάλα 100αρικο μεν αλλά πολύ καύλα δε μετά και την αλλαγή προγράμματος καλά να περνάμε
για ποιά αναφέρεσαι;ΑΥΤΗ δεν ειναι που ειχε fake φωτο πριν λιγες σελιδες πισω η κανω λαθος?
Την μαρια στο ποστ με το λινκ που εκανα παραθεση.Ισως να κανω κ λαθος γιατι ειχα ανοιχτα πολλα παραθυρα.για ποιά αναφέρεσαι;
για ποιά αναφέρεσαι;
Ακυρο την μπερδεψα με την Μυρσινη 27χρονη.Την μαρια στο ποστ με το λινκ που εκανα παραθεση.Ισως να κανω κ λαθος γιατι ειχα ανοιχτα πολλα παραθυρα.