zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
φιλε εισαι μαλακας?Συναγωνιστές μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω το τηλέφωνο της Μαρινας60 ?? Sos δηλαδή!!!
φιλε εισαι μαλακας?Συναγωνιστές μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω το τηλέφωνο της Μαρινας60 ?? Sos δηλαδή!!!
φιλε εισαι μαλακας?
Δεν ειναι ρε τρολ...Χαχαχα δεν παίζει τρολ είναι ο τύπος !! Έφτιαξε προφίλ για να πει αυτό χαχα
Γεια σας συναγωνιστές
sites όπως τα , kleopatra ή prosopikesaggelies έχουν καμία αξιοπιστία
Έχει δοκιμάσει κανείς "ανεξάρτητη" από αυτά και να επιβεβαιώνει ότι ήρθε η κοπέλα των φωτογραφιών?
Από λίγα τηλέφωνα που έκανα μου φάνηκαν μούφα οι αγγελίες. Με εξαίρεση ίσως αυτήν
1.77 ξυπόλυτη δεν την λες και δεν ειναι πετιτ Τζων Τζων.είναι όμορφη κοπέλα. πετίτ, ωραίο πρόσωπο και πολύ καλό σώμα, μετριο στήθος, gfe θα έλεγα...
ΧαιρετισματαΣυναγωνιστές μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω το τηλέφωνο της Μαρινας60 ?? Sos δηλαδή!!!
Χθεσινή συνάντηση με την Νάγια σε hotel εύκολη συνεννόηση μέσω του viber οι φωτογραφίες που έχει στην αγγελία της είναι 100% αληθινές,βυζάκι μικρο και στητό,
80 ευρώ μία ώρα ραντεβού πολύ καλή περίπτωση,
στα μείον της δεν κάνει πρωκτικό και δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα
καλησπερα εγω συναντηθηκα μαζι της συννενοηση με viber με την ιδια ;) απο οτι μου ειπε κανει και πρωινη δουλεια και το εχει συμπληρωμα το το λινκ τι ειναι?
καλησπερα εγω συναντηθηκα μαζι της συννενοηση με viber με την ιδια ;) απο οτι μου ειπε κανει και πρωινη δουλεια και το εχει συμπληρωμα το το λινκ τι ειναι?
το προφιλ το βρηκα αγγελια ομως δεν βρηκαστα αστεράκια βάλε "κανεσεξ" κ θα δεις τι είναι Συναγωνιστή
το προφιλ το βρηκα αγγελια ομως δεν βρηκα
παντως αδελφε 80 και γραφειο λιγο δυσκολο ειναι αληθεια...Μας διάβασε και το κατέβασε.
παντως αδελφε 80 και γραφειο λιγο δυσκολο ειναι αληθεια...
εχεις δικιο να τελειωνουμε με τα γραφεια που πουλανε και καλα ανεξαρτητεςΑλλη φορά print screen κ τελείωσε η δουλειά.
Αnyway σίγουρα θα προλάβαν να το δουν αρκετοί μαζί με τον "Μάρκο" και μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Πέραν αυτού είναι εύκολο να αποδειχθεί ότι η εν λόγω είχε και εκεί αγγελία όπως σε τόσα άλλα, που κατέβηκε μόνο από εκεί όμως. Μια αναζήτηση με το τηλέφωνο της το αποδεικνύει.
Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους.
εφτιαξε καινούργιο προφίλ ανεξάρτητο και φρεσκότατοΑλλη φορά print screen κ τελείωσε η δουλειά.
Αnyway σίγουρα θα προλάβαν να το δουν αρκετοί μαζί με τον "Μάρκο" και μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Πέραν αυτού είναι εύκολο να αποδειχθεί ότι η εν λόγω είχε και εκεί αγγελία όπως σε τόσα άλλα, που κατέβηκε μόνο από εκεί όμως. Μια αναζήτηση με το τηλέφωνο της το αποδεικνύει.
Αυτά και καλή συνέχεια σε όλους.