Δεν ξέρω κάποια συγκεκριμένη ξέρω όμως ότι παίζει σαν σενάριο! Η κοπέλα που μου το έδειξε δεν είναι γνωστή εδώ μέσα!
Πιο πανω σε μια παραθεση λες οτι το ειδες με τα ματια σου. Αν δεν ξερεις κατι συγκεκριμενο, τι ακριβως ειδες με τα ματια σου;
Δεν ξέρω κάποια συγκεκριμένη ξέρω όμως ότι παίζει σαν σενάριο! Η κοπέλα που μου το έδειξε δεν είναι γνωστή εδώ μέσα!
Οχι ρε τυπε. Μου λέει πάρε με τηλ. Την καλώ κ βλέπω το όνομα μου κ το επώνυμο μου όπως στο fb. Δεν ξέρω πως Σκατα βγήκε το όνομα μου...Αυτα τα στοιχεια τα εδωσες εσυ (η οποιος πελατης της, αν δεν αναφαιρεσαι σε σενα ), η εψαξε και τα βρηκε με βαση το κινητο? Παντως καλο ειναι και για μας αλλα και για τις κοπελες το κινητο να ειναι απορρητο και να μη δισταυρωνεται με facebook κλπ. Τωρα οποιος θελει να δινει τα στοιχεια του, δικαιωμα του.
Ρε τυπε είπα δεν ξέρω ποιες κοπέλες το χρησιμοποιούν. Η κοπέλα που μου το έδειξε δεν είναι γνωστή εδώ μέσα κ ούτε θα την έκαιγα. Απλά συνιστώ την προσοχή..!!Πιο πανω σε μια παραθεση λες οτι το ειδες με τα ματια σου. Αν δεν ξερεις κατι συγκεκριμενο, τι ακριβως ειδες με τα ματια σου;
εχεις συνδεσει το λογαριασμο σου στο facebook με το κινητο μαλλον. γκουγλαρε το κινητο σου και θα δεις αν εμφανιστει ο λογαριασμος σου στο facebookΟχι ρε τυπε. Μου λέει πάρε με τηλ. Την καλώ κ βλέπω το όνομα μου κ το επώνυμο μου όπως στο fb. Δεν ξέρω πως Σκατα βγήκε το όνομα μου...
Ρε τυπε είπα δεν ξέρω ποιες κοπέλες το χρησιμοποιούν. Η κοπέλα που μου το έδειξε δεν είναι γνωστή εδώ μέσα κ ούτε θα την έκαιγα. Απλά συνιστώ την προσοχή..!!
Νομίζω πως αν έχεις τις επαφες σου αποθηκευμένες στο google,μετά αν έχεις κ βάιμπερ κ δεν το έχεις αλλάξει απο εκεί,στο βγάζει.Στο βάιμπερ δλδ..Δεν καταλαβες. Σου δινω ενα τηλ καποιας κοπελας. Υπαρχει περιπτωση να ξερει το πραγματικο σου ονομα επωνυμο.
καμια σχέση..! Τεσπα οποίος δρν έχει κάτι να κρύψει οκ οποίος είναι Μαλακας ας το ξανά σκεφτεί!εχεις συνδεσει το λογαριασμο σου στο facebook με το κινητο μαλλον. γκουγλαρε το κινητο σου και θα δεις αν εμφανιστει ο λογαριασμος σου στο facebook
καμια σχέση..! Τεσπα οποίος δρν έχει κάτι να κρύψει οκ οποίος είναι Μαλακας ας το ξανά σκεφτεί!
Σωστο!Μαλακας ειναι γενικη εννοια με διαφορετικα κριτηρια. Μαλάκας μπορει να ειναι καποιος που θα τολμησει να γραψει κατι λιγότερο απο τελεια σε κριτικη. Μαλάκας μπορει να ειναι καποιος που τολμησε να παραπονεθει, οταν τον στηνουν σε ραντεβου, επειδη βρεθηκε ραντεβου με περισσότερη ωρα πχ 6ωρο. Οποτε για να ειμαστε ειλοκρινεις, μονο οποιος δεν εχει κατι να κρυψει.
Δες και Χριστίνα και στείλε pm σε Λιζα VIP μπορει να ειςαι τυχερός.
Tυπε δυστυχως μερικες δεν μας ταυτοποιουν μονο με το nick εδω alla και με το κινητο μας. Το ειδα στην πραξη και δεν πιστευα στα ματια μου...! Εβγαλε ονομα κ επωνυμο..!
]
Εκεί μπορείς να κάνεις αναζήτηση μέσω αριθμού. Βάζεις τον δικό σου και αν σου βγάλει αποτέλεσμα τότε σημαίνει πως είσαι.
Γι' αυτό είναι καλό ο οποιοσδήποτε από εμάς να έχει ένα δεύτερο κινητό, ή έστω μια δεύτερη κάρτα ΣΙΜ, κατά προτίμηση καρτοκινητό και δηλωμένο απόρρητο εξ' αρχής με το οποίο να κάνει τις όποιες συνεννοήσεις με τις κοπέλες.
Αυτά από εμένα, ελπίζω να σε βοήθησα!
Mε ρεγουλα τυπε, η τσεπη να ναι φορτωμενη και οι μπουμπουδες θα παρουνε σειρα.. ;)Την Αννα 110 ειχα βαλει στο ματι. Μαλλον την βικα βλέπω ως επόμενο στοχο με αυτα που ακουω. Σε κανα 2 εβδομαδες λεω να κανω μια προσπαθεια ακομα.
ηλικία 18-30,για χρήματα αν είναι καλή καί αξίζει,θα δοκιμάσω όσο είναι.Για τί λεφτά μιλάς και τι ηλικία?
Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν ισχύει η αγγελία. Ξέρει κανείς κάτι;μπορείς να δοκιμάσεις την κυρα Τίνα την καλαματιανή
έχει δικό της χώρο στο κέντρο
την είχα πάρει σε ξενοδοχείο παλιότερα
μια χαρά θα περάσεις
Mε ρεγουλα τυπε, η τσεπη να ναι φορτωμενη και οι μπουμπουδες θα παρουνε σειρα.. ;)