Επισκέπτης
ναι.Αλλα παιδια μην εχουμε ζαλαδες παλι ας με αφήσουνε οι mod να βγαλω εδώ το link,αν γινεται!
Αμα βαλεις το link θα γινει της κολασεως
ναι.Αλλα παιδια μην εχουμε ζαλαδες παλι ας με αφήσουνε οι mod να βγαλω εδώ το link,αν γινεται!
Τυπε αν δεν προκανεις, καποιο καλοπαιδο απο το μπου θα παει στην θεση σου..το κολαν θα δοκιμασθεί το βραδυ,γιατι ρεπαρη σημερα,κ εχουμε κανονισει πιο αργα γιατι δουλευω ρε πουστη μου.
μπα το ψηνω λιγο καιρο να το ξεμοναχιασω κ σημερα που ρεπαρη μου το προτεινε αυτή!Τυπε αν δεν προκανεις, καποιο καλοπαιδο απο το μπου θα παει στην θεση σου..
Ειπες πως δουλευεις σημερα,αν δεν προλαβαινεις υπαρχουν οι συντροφοι εθελοντες του μπου....μπα το ψηνω λιγο καιρο να το ξεμοναχιασω κ σημερα που ρεπαρη μου το προτεινε αυτή!
Σου στελνω διευθυνση να μου την εχεις ζεστη μεχρι να ερθω!!!!Ειπες πως δουλευεις σημερα,αν δεν προλαβαινεις υπαρχουν οι συντροφοι εθελοντες του μπου....
Απλα πες το και θα τρεξουν...
Εγω στην συνεχεια θα το ανεβασω στο μπου.....Σου στελνω διευθυνση να μου την εχεις ζεστη μεχρι να ερθω!!!!
τοτε πηγαινε να γλυτωσω τα p.mΕγω στην συνεχεια θα το ανεβασω στο μπου.....
Εκει να δεις γλεντια......
p.m. party..τοτε πηγαινε να γλυτωσω τα p.m
δοξα σοι ο θεος παιδια σε οσους εδωσα το link το παλιο μπορειτε να μπειτε κ να την δειτε το ξαναφορτωσε! Αρα δεν χρειαζεται να ξαναστελνω
μπες κ βγες εγω στο προφιλ της είμαι τωραΕγω δεν το βλεπω ενεργο
μπες κ βγες εγω στο προφιλ της είμαι τωρα
ελα με λιωσατε δες p.m
ελα με λιωσατε δες p.m
το τηλ το δινει μονη βρε την ρωτησα αν μπορω κ ειπε ΟΥ, το δινει ευκολα δεν θα βρεις προβλημαΑμα σου στειλω 100 πμ για το τηλέφωνο της κοπέλας θα σε πειραξει; Αντε 80. Πιο κατω δεν βγαινω. (Πλάκα κάνω, εβαλα αλλες στο ματι.)
Υπομονη αδερφέ.
το τηλ το δινει μονη βρε την ρωτησα αν μπορω κ ειπε ΟΥ, το δινει ευκολα δεν θα βρεις προβλημα
ποιες ειναι αυτες ρε τεο?Eχτες σας εστειλα φωτο το πισω συστημα,μπορεσα κ εσβησα το προσωπο παρτε κ το μπρος,η συναντηση θα γινει σημερα το βραδυ θα γραψω κριτικη!!Καλημερες στο bou
Καλησπέρα μια ερώτηση και οποιος ξέρει σε pm καλύτερα. Ανεξάρτητη με πολύ λίγα ραντεβού παίζει? Δλδ να μην αλλάζει δωμάτια σε ξενοδοχείο ανά μια ώρα. Οποιαδήποτε βοήθεια - ενημέρωση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Καλά να περνάτε