Επισκέπτης
Τις το ειπα αλλα ηθελε να το διαχειριστη μονη της μεσω fb
Οταν κανουν πως τα ξερουν ολα αυτα τα κοριτσια!!! αχ!
Τις το ειπα αλλα ηθελε να το διαχειριστη μονη της μεσω fb
Οταν κανουν πως τα ξερουν ολα αυτα τα κοριτσια!!! αχ!
Μολις μυριστεις καινουργια μπουτια, εσυ πρωτος! Κοιτα απο ποτε εχεις να γραψεις, χουφτοβατη... Δεν προκειται να σου δωσει κανενας να γαμησεις τιποτα εδω μεσα...Και κατι αλλο. Μπορει καποιος να βριζει, αλλα ειναι ντομπρος με αρχιδια. Εσυ εισαι ατιμος και παιζεις μια ζωη πουστιες σε ολα τα μελη. Αντε σαλτα κοιμησου κανα 6μηνο παλι και οταν γυρισει η Ευα 38 θα σε φτιαξουμε...Και εγώ φίλε μου χαίρομαι με την απουσία παλιών που βρίζουν τους νέους(και οχι μόνο...)
μαλακιες...Θα παει τρεις φορες στον Χοντο, και θα ερθει να σου ζητησει μουστο παλι...Να εισαι ετοιμος...Τις το ειπα αλλα ηθελε να το διαχειριστη μονη της μεσω fb
εγω παντως τις το προτεινα,απο εκει κ περα αν θελει τσι-τσι ας απανταει!μαλακιες...Θα παει τρεις φορες στον Χοντο, και θα ερθει να σου ζητησει μουστο παλι...Να εισαι ετοιμος...
Καλημερα, μπηκα κ εγω fb σημερα, το προφιλ διαγραφηκε.τι να στειλω?παει το πουλακι,πιο πουλακι λεω,παει το μουνακι!
Ολοι ειχατε καβλες εχτες.Σε καμια εικοσαρια εγω,θα γινανε κ ανταλαγες,παει το κορμι πατριωτη
ετσι καλημεραΑγαπητέ theo38,
Πήρες ένα ΜΕΓΑΛΟ μάθημα τις τελευταίες ημέρες. Και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ.
Με λίγα λόγια... ΤΗΝ ΕΚΑΨΕΣ την κοπέλα..!!
Τέτοιου είδους πρακτικές έκανε ΜΟΝΟ ο μεγιστάνας της τέχνης Κostasasximos. Καλή του ώρα όπου κι αν είναι.
Είμαι σίγουρος ότι εσύ το έκανες καλοπροαίρετα. Εϊμαι σίγουρος ότι θέλεις να συμμετέχεις και να βοηθήσεις την κοινότητα του Bou.
Παρόλα αυτά πρέπει θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι μέσα σε αυτή την κοινότητα εκτός το ότι έχουμε κάθε καρυδιάς καρύδι, το μεγαλύτερο
ποσοστό είναι "Επισκέπτες" που μπαίνουν και διαβάζουν που ΔΕΝ είναι μέλη, και που επίσης αποτελούνται από κάθε καρυδιάς καρύδι.
Κάπου πριν μερικές σελίδες ανέφερες ότι εσύ ΔΕΝ στέλνεις πμ, και τα δίνεις όλα δημόσια. Τελικά κατέληξες να το μοιράζεις σε πμ, και
καλά έκανες. ΟΜΩΣ και όταν απαντάμε σε πμ, απαντάμε σε μέλη που είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, και όχι σε κάθε ΚΛΩΝΟ που ζητιανεύει και μετά
δημιουργεί προβλήματα. Άρα η αποστολή πμ, ΠΑΝΤΟΤΕ πρέπει να γίνεται ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ και ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε άτομα τα οποία γνωρίζουμε ότι
είναι εντάξει και όχι τίποτα καραγκίοζηδες. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Για να τελειώνω... επειδή βλέπω έχουμε φουρνιά από νέα μέλη και θέλω να πιστέψω ότι δεν είναι κλωναράκια διάσπαρτα, καλό είναι
να διαβάσετε το νήμα "Συμβουλές επικοινωνίας με Ανεξάρτητες Call Girls" που έγραψα.
Για τυχόν απορίες... εδώ είμαι.
Καλημερούδια
Στην προκειμενη περιπτωση δεν ξερουμε τι εχει συμβει. Εγω παλι νομιζω η κοπελα δεν ηταν ετοιμη να το χειριστειολο αυτο απλα.
το τι θα πω εγω αστο δεν θα μου πεις εσυ οκ παμε παρακατωτο τι θα κανω δικη μου δουλεια....οπως δεν ειπα τι να κανει κανενας αλλος....ενα κανονικο μελος σιγουρα δεν προτρεπει να δινουμε στις τανες οσα ζητανε ...τιποτε αλλο δεν εχω να πω, ουτε και εσυ
Γραψε το μεγαρο εσυ και η μπουμπου θα τιναξει την μουνα-μπανκ στον αερα..κερναω ποτο το βραδυ!!!!
δηλαδη για να καταλαβω,οταν γραφεται ενας νεος οπως εγω πρεπει μονο να διαβαζει,κ οχι να ζηταει.Συγνωμη εισαι παλιος κ γνωριζεις καλυτερα μαλλον αλλα διαφωνω γιατι κ ο νεος πιστευω οτι εχει πιθανοτητες να παει με ενα call girl κ να βρει απ το συγκεκριμενο κ κατι αλλο που δεν ξερεις εσυ η καποιος αλλος παλιος,Στο οτι πρεπει να βλεπω κ αυτον που μου ζηταει ενα τηλ η ενα link εχεις πιθανοτατα δικιο,αλλα νομιζω το κλεισιμο η το σταματημα ενος call girl απο νημα η απο link δεν ειναι φταιξιμο του νεου η εμενα π το εδωσα ειναι καθαρα του call girl.Aν δεν μπορει να ανταπεξελθει να μην το κανει η ας το κανει με 5 η 10 η εναν,μπορει να μην απανταει η να μην γουσταρει.κ η συγκεκριμενη μου ειπε μονη της μην δωσεις τηλ. ΜΟΝΟ LINK TOY ΦΒ κ θα τα κανονισω μονη μου.Απο εκει κ περα προφανος δεν μπορουσε να το διαχειριστη η μπορει οπως ειπε ο zadren πιο πισω να επιστρεψει για το μουστο.Ευχαριστω!!!!Αγαπητέ theo38,
Πήρες ένα ΜΕΓΑΛΟ μάθημα τις τελευταίες ημέρες. Και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ.
Με λίγα λόγια... ΤΗΝ ΕΚΑΨΕΣ την κοπέλα..!!
Τέτοιου είδους πρακτικές έκανε ΜΟΝΟ ο μεγιστάνας της τέχνης Κostasasximos. Καλή του ώρα όπου κι αν είναι.
Είμαι σίγουρος ότι εσύ το έκανες καλοπροαίρετα. Εϊμαι σίγουρος ότι θέλεις να συμμετέχεις και να βοηθήσεις την κοινότητα του Bou.
Παρόλα αυτά πρέπει θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι μέσα σε αυτή την κοινότητα εκτός το ότι έχουμε κάθε καρυδιάς καρύδι, το μεγαλύτερο
ποσοστό είναι "Επισκέπτες" που μπαίνουν και διαβάζουν που ΔΕΝ είναι μέλη, και που επίσης αποτελούνται από κάθε καρυδιάς καρύδι.
Κάπου πριν μερικές σελίδες ανέφερες ότι εσύ ΔΕΝ στέλνεις πμ, και τα δίνεις όλα δημόσια. Τελικά κατέληξες να το μοιράζεις σε πμ, και
καλά έκανες. ΟΜΩΣ και όταν απαντάμε σε πμ, απαντάμε σε μέλη που είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, και όχι σε κάθε ΚΛΩΝΟ που ζητιανεύει και μετά
δημιουργεί προβλήματα. Άρα η αποστολή πμ, ΠΑΝΤΟΤΕ πρέπει να γίνεται ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ και ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε άτομα τα οποία γνωρίζουμε ότι
είναι εντάξει και όχι τίποτα καραγκίοζηδες. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Για να τελειώνω... επειδή βλέπω έχουμε φουρνιά από νέα μέλη και θέλω να πιστέψω ότι δεν είναι κλωναράκια διάσπαρτα, καλό είναι
να διαβάσετε το νήμα "Συμβουλές επικοινωνίας με Ανεξάρτητες Call Girls" που έγραψα.
Για τυχόν απορίες... εδώ είμαι.
Καλημερούδια
σου ειχα βγαλει τα πμ σου στον αερα να δουν ολοι τι εισαι...κλαφτηκες στον Αντισθενη και επειδη σε λυπηθηκε, πηρες συγχωροχαρτι...ευτυχως πολλοι ειδαν τι εισαι...οταν γαμουσες την γκομενα απο την Κω, καλα ηταν ετσι? Και μου ηθελες κονε για Αγγελικη...σορυ ενορχης ηθελα να πω...ανυπαρκτε ...σαλτα εξαφανισου....εδω μεσα δεν θα ξαναγαμησεις ειπαμε...Αγαπητοί συνάδελφοι , ειμαι σχεδόν δύο χρονια εδώ μεσα.Παρακαλω να μου πει καποιος δημόσια(εκτός ενός που του αρέσει να βριζει και να συκοφαντει χωρις λογο).αν εχω θιξει ,εχω πειραξει ή εχω στενοχωρήσει κάποιον.Αν αυτο εχει γινει θα ηθελα να το ξερω δημόσια.Αν απορείτε γιατι αναρτω αυτό το off topic ,ανατρεξτε στην προηγουμενη σελιδα να δείτε το ποστ μελους εναντίον μου.
Εως τωρα δεν απαντουσα σε προκλησεις και δεν εστελνα την λασπη πισω.Το δευτερο δεν θα το κάνω.Οσον αφορα το πρωτο όμως,αποφάσισα να θέτω τους συκοφάντες στη κριση σας.Ευχαριστω και να με συγχωρείται για το off topic.
Θα επανελθω στην κρίση νεων συκοφαντιων,σημερα το βραδυ,καθως τωρα υπάγω προς εργασιαν...