old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.560
- Πόντοι
- 25.700
Για μια εβδομάδα το έκανε, κατά τα λεγόμενα της.
Μάλλον επειδή βαράει μύγες το έκανε αλλά τέλος πάντων...
Για μια εβδομάδα το έκανε, κατά τα λεγόμενα της.
ψαξου καλύτερα άλλου...Ας παει ενα παληκαρι να τη γνωρισει απο κοντα... να τη βγαλει και 2-3 10 100- φωτος να τη ξαναδουμε
Αρκετα ομορφη απο σωμα μοντελε πεταχτο κολαρακι συνηθως δεχεται σε διαμερισμα που νοικιαζει στο κεντρο στου αγωνα ειναι πολυ καλη καλη πιπα και ωραια στησιματα το μειον ειναι η τιμη πριν 3 εβδομαδες ηταν στα 250εχει δοκιμασει κανεις?
Αρκετα ομορφη απο σωμα μοντελε πεταχτο κολαρακι συνηθως δεχεται σε διαμερισμα που νοικιαζει στο κεντρο στου αγωνα ειναι πολυ καλη καλη πιπα και ωραια στησιματα το μειον ειναι η τιμη πριν 3 εβδομαδες ηταν στα 250
Πρόσφατη συνάντηση με την κυρία Ντίνα
Μου ξεζούμισε την πούτσα
Αρκετα ομορφη απο σωμα μοντελε πεταχτο κολαρακι συνηθως δεχεται σε διαμερισμα που νοικιαζει στο κεντρο στου αγωνα ειναι πολυ καλη καλη πιπα και ωραια στησιματα το μειον ειναι η τιμη πριν 3 εβδομαδες ηταν στα 250
250; με ή χωρίς κωλο;Αρκετα ομορφη απο σωμα μοντελε πεταχτο κολαρακι συνηθως δεχεται σε διαμερισμα που νοικιαζει στο κεντρο στου αγωνα ειναι πολυ καλη καλη πιπα και ωραια στησιματα το μειον ειναι η τιμη πριν 3 εβδομαδες ηταν στα 250
κοψε τις πορτοκαλαδες εσυ και χτυπα καμια γραμμη παρελαση...Με έπνιξες ρε φίλε... μου βγήκε η πορτοκλάδα από την μύτη...
Σοβαρά έδωσες 250 ???
50 αυτη, 200 για καλτες...250; με ή χωρίς κωλο;
Για μαλακα με εχεις οχι φυσικα!!! Αλλα εγινε μια φαση και βρεθηκα στο διαμερισματους ηταν με την μελανια!Με έπνιξες ρε φίλε... μου βγήκε η πορτοκλάδα από την μύτη...
Σοβαρά έδωσες 250 ???
καλτες; Κάλτσες εννοείς πάτερ; αν ειναι για κάλτσες το συζητάμε μονο για Πουρνάρα. Αλλιώς 200 ειναι πολλά. Ευλόγησε μας λοιπόν να γαμηθουμε όλοι50 αυτη, 200 για καλτες...
ρε δε γαμιομαστε ολοι λεω εγω????
καλτες; Κάλτσες εννοείς πάτερ; αν ειναι για κάλτσες το συζητάμε μονο για Πουρνάρα. Αλλιώς 200 ειναι πολλά. Ευλόγησε μας λοιπόν να γαμηθουμε όλοι
Γέροντα βλέπω μέσα στον 15αυγουστο και δεν προλαβαίνεις τις εξομολογήσεις..αυριο θα εχω αλλες...
Με έπνιξες ρε φίλε... μου βγήκε η πορτοκλάδα από την μύτη...
Σοβαρά έδωσες 250 ???
ποιά κυρία Ντίνα?Πρόσφατη συνάντηση με την κυρία Ντίνα
Μου ξεζούμισε την πούτσα
Πρόσφατη συνάντηση με την κυρία Ντίνα
Μου ξεζούμισε την πούτσα
περιμενουμεαυριο θα εχω αλλες...
Κάποιο νήμα για κυρία Ντίνα;;;κυρία Ντίνα???