jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ειδικοτητα σου
ειδικοτητα σου
σωστο κ αυτο αλλα κ.παλι μιλφ ειναι
Αφροδιτη 28 στο 50αρικο.Ξερει κανεις καποια κοπελα ανεξαρτητη γυρω στα 50 ευρω?
Στην αφροδιτη μονο με κληση.Στα μνματα δεν απαντα man.Εστειλα στην αφροδιτουλα αλλα στα μηνυματα στα αποσταλμενα δεν μου το εμφανιζει ελπιζω να της πηγε,καμια αλλη μιλφ τοτε εχετε να προτεινετε γιατι την μαρινα και μαγια τις εχω συναντησει.
Ξερει κανεις καποια κοπελα ανεξαρτητη γυρω στα 50 ευρω?
Εστειλα στην αφροδιτουλα αλλα στα μηνυματα στα αποσταλμενα δεν μου το εμφανιζει ελπιζω να της πηγε,καμια αλλη μιλφ τοτε εχετε να προτεινετε γιατι την μαρινα και μαγια τις εχω συναντησει.
Τον ρωτησα,αναμενουμεν,παιδια το ξερω ειναι λιγα αλλα ο καθενας εχει το δικο του μπατζετ.
Ξερεις τι δεν μπορω αυτην την βιασυνη στα στουντιο.
δε βλεπω πουθενά Ντιάνα στο Β46, εκτός αν λες μια Ντανα που δεν ειναι καν στο προγραμματσεκαρε diana για παραδειγμα απο βριλησσου 46
Καρολίνα. Σοκολατί μωράκι με υπέροχη πίπα κ σεξακιΞερει κανεις καποια κοπελα ανεξαρτητη γυρω στα 50 ευρω?
Καρολίνα. Σοκολατί μωράκι με υπέροχη πίπα κ σεξακι ή pizza
δε βλεπω πουθενά Ντιάνα στο Β46, εκτός αν λες μια Ντανα που δεν ειναι καν στο προγραμμα
εχει καρτελα στα city tours εχουν ειπωθει καποιες πληροφοριες κατα καιρουςΗ κοπελλα ειναι στην Ελλαδα αρκετο καιρο οπως φενεται δεν εχω δει πουθενα να εχει γραφτει κατι για αυτην.....
ξερει καποιος τιποτα?
Ευχαριστω!!