Κύριοι καλησπέρα,
Μπήκα στο συγκεκριμένο thread σήμερα μετά από 3-4 μέρες και έπεσα πάνω σε καμια τριανταριά σελίδες για "ανεξάρτητες" που κάποιος τις "δίνει" με το Α ποσόν, κάποιος με το Β κλπ.
Αλλά τις δίνουν με pm και σε όποιον "αξίζει" και εαν το ένα και εάν το άλλο...
Καλά κάνετε συναγωνιστές και τις δίνετε όπου θέλετε και συνεχίστε έτσι.
Δεν μπορείτε να ανοίξετε (εσείς ή οι mods) ένα θεματάκι με τίτλο "Ανεξάρτητες σε κλειστό κύκλο" (ή όποιον άλλον τίτλο θέλετε) για να μην ταλαιπωρούνται τα μάτια όλων εμάς που δεν έχουμε το κονέ...
Το σχόλιο δεν είναι ειρωνικό (το λέω κυριολεκτικά), δεν απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα, δεν το έγραψα για να ανοίξει κουβέντα και δεν έχω καμιά διάθεση αντιπεράθεσης με κανέναν. Απλά για πρακτικούς λόγους....
Έχουν ανοίξει κατά καιρους.
Δεν περπάτησαν. Και δεν περπάτησαν γιατί υπήρχαν λίγοι που ήξεραν κοπέλες και πολλοί που ζήταγαν χωρις να ξέρουν.
Οπότε τα νήματα που έλεγαν ξεκάθαρα σου δίνω κοπέλα για 250 όλη την νύχτα και μου δίνεις και εσύ κάτι ανάλογο χωρις καπέλα και νταβστζιλίκια δεν είχαν μέλλον.
Αντίθετα το ότι ξέρω κοπέλα που παίρνει 100 την ώρα και την δίνω 150 (τα 50 δικά μου) και το ποστάρω όπου βρω έχει πολύ ψωμί.
Και θα πω και κάτι για κλειστούς κύκλους. Ο κύκλος δεν καθορίζεται από κανέναν από εμάς. Καθορίζεται από την κοπέλα. Αν η κοπέλα θέλει 10 πελάτες θα έχει 10 πελάτες. Αν θέλει 100 θα βρει τον τρόπο να βρει 100.
Αν νομίζει καποιος ότι μπορεί να περιορίσει κάποια που θέλει να κανει 3 ραντεβου την μέρα και να βγάζει κάτι χιλιάρικα τον μήνα είναι γελασμένος.
Οπως γελασμένος είναι όποιος νομίζει ότι μπορεί να πήσει μια κοπέλα που θέλει να έχει χαμηλό profile και 10 πελάτες τον μήνα να τους κάνει 50.
Αυτά.