ρε φιλε λεγαμε για το ποσο βαθια τα παιρνει στο στομα, οχι για συνδρομα υπογλωσσιου ERT....
εχει διαφορα ξερεις....
πολλά λέγαμε όλοι μας τώρα ο καθένας κοιτάζει να δει τι και πως .... κατάλαβες νομίζω ..
ρε φιλε λεγαμε για το ποσο βαθια τα παιρνει στο στομα, οχι για συνδρομα υπογλωσσιου ERT....
εχει διαφορα ξερεις....
πες και αλλα Γιατρε....με φτιαχνεις! Η Τρελα ποια ειναι ρε? Δεν μου την εχεις δωσει αυτη ποτε!
Γνωστή του Κούλη που κόλλησε από την Στέλλα
Πολύ δύναμη φίλε. Γλύφει τα πάντα και τα παίρνει και όλα.
Πίπα ο Τίγρης με σήμα το κουταλοπίρουνο.
;)
την κάνανε καλύτερη εδώ μέσα ...μην μασάς χρονιά γίνεται αυτό δεν θα σταματήσει πότε...κάτσε πάω άλλου γιατί έχω απωθημένο...Φίλε μου η κοπέλα μπορεί να ήταν η καλύτερη όπως και άλλα κορίτσια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν κουβαλάει κάτι. Δε φαίνεται κάπως
Αυτό την κάνανε καλύτερη θα στο πω πολύ απλά κάποια άτομα εδώ από μπροστά τι βρίζανε και με κλώνους την κλείναν ραντεβού να τα λέμε κι αυτά....την κάνανε καλύτερη εδώ μέσα ...μην μασάς χρονιά γίνεται αυτό δεν θα σταματήσει πότε...κάτσε πάω άλλου γιατί έχω απωθημένο...
Αυτό την κάνανε καλύτερη θα στο πω πολύ απλά κάποια άτομα εδώ από μπροστά τι βρίζανε και με κλώνους την κλείναν ραντεβού να τα λέμε κι αυτά....
Αυτό την κάνανε καλύτερη θα στο πω πολύ απλά κάποια άτομα εδώ από μπροστά τι βρίζανε και με κλώνους την κλείναν ραντεβού να τα λέμε κι αυτά....
Για να το λέω κάτι ξέρωνα ήταν η μόνη που μπαίνουν εδώ μέσα κλώνοι και γράφουν ....μελέτα τας γραφάς ....θα δεις πολλά
den ενοχλης απλως ειπαμε ο ζαντ μιλαει ρητορικα λοιπον να το πουμε πιο λαικα μια και εισαι παιδι της επαρχιας.... το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια > γκε γκεΦιλε συγγνωμη αλλα μου φαίνονται πολλα τα 200 για τις κοπέλες και πιθανολογώ οτι επειδη κινουνται επαρχιακα ισως κανουν καλυτερες τιμες... αν σε προσεβαλα εσενα ή καποιον αλλον συγγνωμη... για ενημέρωση ρωτησα... εφοσον δεν υπαρχει γνωση καλως... κι αν ενοχλω συγγνωμη... καλη συνεχεια
ooooooooo!!!!den ενοχλης απλως ειπαμε ο ζαντ μιλαει ρητορικα λοιπον να το πουμε πιο λαικα μια και εισαι παιδι της επαρχιας.... το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια > γκε γκε
Αρνητικος και στα δυο. Την τρομαρα παντως την πηραΤο μηνυμα για τις εξετασεις το πηρα και εγω. Σε λιγο θα ξερω τι παιζει οσον αφορα hiv και υπατιτιδα.
Την ειδα μια φορα και ηταν χαλια πριν απο κανα διμηνο. Με προφυλαξη εννοειται.
Αρνητικος και στα δυο. Την τρομαρα παντως την πηρα
μουναρος
Τελικά εκτός από αυτή την φωτό με υπογραφή ZaDren έχουμε κάτι άλλο; έχω χάσει τίποτα ;
Στο pm σου.. υπό προϋποθέσεις... by zadrenΜια μικρή βοήθεια από το κοινό ... που;