TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Πλάκα κάνεις !!!!
E, ναι...Πλάκα κάνεις !!!!
εχω βαλθει να ενημερωσω οτι υπαρχουν κοπελες που ειναι εκτος μπου και αγγελιων και διαφορων ηλιθιων που τα 2 ωρα τα γαμανε χωρις σαλιο και βαζελινη...τοσο ευκολα! ;)Εχεις βαλθεί να μας τρελάνεις???
Επειδή ξέρεις πόσο εκτιμώ την άποψή και την βοήθεια σου όπως και του Ελληνα άσχετα τι μλκιες γράφουν μερικοί εδώ μέσα,περιμένω pm πληροφορίες αν θες φυσικαεχω βαλθει να ενημερωσω οτι υπαρχουν κοπελες που ειναι εκτος μπου και αγγελιων και διαφορων ηλιθιων που τα 2 ωρα τα γαμανε χωρις σαλιο και βαζελινη...τοσο ευκολα! ;)
Eιναι μεχρι να ξυπνησει κ αυτη Πατερ....! Θα δοκιμαστει απο εβδομαδα...εχω βαλθει να ενημερωσω οτι υπαρχουν κοπελες που ειναι εκτος μπου και αγγελιων και διαφορων ηλιθιων που τα 2 ωρα τα γαμανε χωρις σαλιο και βαζελινη...τοσο ευκολα! ;)
Σωστα εικαζεις τυπε μουΧωρις να εχω ζητησει πληροφοριες... εικαζω οτι θαναι και σε "σωστη" τιμολογιακη πολιτικη!
στο χερι μου ειναι να μην ξυπνησει....μαλακες αγαπουληδες ΔΕΝ θα τη δουν....δοξα το Θεο εχω κατι χιλιομετρα εδω μεσα και γνωριζω πολλα...Eιναι μεχρι να ξυπνησει κ αυτη Πατερ....! Θα δοκιμαστει απο εβδομαδα...
ναι φιλε....μια χαρα...Χωρις να εχω ζητησει πληροφοριες... εικαζω οτι θαναι και σε "σωστη" τιμολογιακη πολιτικη!
Συμφωνώ απόλυτα.εγω που δεν έχω γνώση της "αγοράς" ακούω τον Zad και δεν χάνω.αν σου πει... μπες απλά κλείσε ραντεβού.αν σου πει μακριά πήγαινε για πιτογυρα. Ένα απωθημένο έχω από τις συμβουλές του γέροντα.την Ιζαμπελα!!!!!!άλλη ακύρωση δεν θα παίξει.....στο χερι μου ειναι να μην ξυπνησει....μαλακες αγαπουληδες ΔΕΝ θα τη δουν....δοξα το Θεο εχω κατι χιλιομετρα εδω μεσα και γνωριζω πολλα...
Σταματησε
Ετσι ειναι τυπε οπως τα λες..!!!Συμφωνώ απόλυτα.εγω που δεν έχω γνώση της "αγοράς" ακούω τον Zad και δεν χάνω.αν σου πει... μπες απλά κλείσε ραντεβού.αν σου πει μακριά πήγαινε για πιτογυρα. Ένα απωθημένο έχω από τις συμβουλές του γέροντα.την Ιζαμπελα!!!!!!άλλη ακύρωση δεν θα παίξει.....
Το καλο που σου θελω.. ;)στο χερι μου ειναι να μην ξυπνησει....μαλακες αγαπουληδες ΔΕΝ θα τη δουν....δοξα το Θεο εχω κατι χιλιομετρα εδω μεσα και γνωριζω πολλα...
ναι φιλε....μια χαρα...
περιμενουμε ενημερωσηστο χερι μου ειναι να μην ξυπνησει....μαλακες αγαπουληδες ΔΕΝ θα τη δουν....δοξα το Θεο εχω κατι χιλιομετρα εδω μεσα και γνωριζω πολλα...
τι ταπερ ρε? Πατερ θες να πεις! Α χα χα χα χα....ταπερ μας εστειλες μεσημεριατικα
θα σου στειλω ετσι και αλλιως.....Αμα δεν φερνει "πρωινο", μη ξεκινησω τα Pm αδικα