TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Σας βλέπω για Άρλεκιν
Σας βλέπω για Άρλεκιν
στο δρομο που χαραξε ο Προεδρος....
προεδρε ακουσα οτι θα γαμησεις τσιμπουκοδρομισα με κανα 60ρι....ειναι αληθεια? θελεις να μοιραστεις μαζι μας κατι καινουργιο?
μαλλον εχεις πολλα κομπλεξ, εγω μιας κ δν ειμαι σαν εσας π γαματε αβερτα, ζητησα αν εχει καποιος να μ προτεινει κατι. δν σε προσβαλα νομιζω.και εσυ με τους μαυρους της Βαλτιμορης εκανες παρεα ΜΑΝ?
αντε με το "μαν" ολοι σας....
εσυ βεβαια πασχεις απο σοβαροτερη ασθενεια μιας και δεν διαβαζεις καθολου εδω μεσα και θελεις να σου δωσουμε τρυπα να γαμησεις με ΠΜ κιολας....
για δες εδω τωρα και κατι αλλο......και παρε το μπουλο απο δω μεσα τωρα!
οταν λες να σου στειλουμε κατι να γαμησεις σε ΠΜ γιατι εδω μεσα δεν πολυμπαινεις και δεν διαβαζεις.....οταν εισαι μελος εδω μεσα απο Ημερομηνία εγγραφής: 27/09/09, 18:06 και εχεις μηδενικη συμμετοχη με 0 κριτικες και αρχιδια σχολια...μαλλον εχεις πολλα κομπλεξ, εγω μιας κ δν ειμαι σαν εσας π γαματε αβερτα, ζητησα αν εχει καποιος να μ προτεινει κατι. δν σε προσβαλα νομιζω.
ρε δεν γαμιεσαι να ασπρισεις, το οτι ειμαι εγγεγραμενος τι σημαινει οτι θα πρεπει να λιωνω οπως λιωνεις εσυ? εισαι καθυστεριμενος τελειος ?? αντε γαμισου μαλακα, αγαμητος τερμα πρεπει να εισαι κ να την εχεις 5 εκατοστα για να βγαζεις τετοια χολη. τα φιλια μ στην μανα σου!οταν λες να σου στειλουμε κατι να γαμησεις σε ΠΜ γιατι εδω μεσα δεν πολυμπαινεις και δεν διαβαζεις.....οταν εισαι μελος εδω μεσα απο Ημερομηνία εγγραφής: 27/09/09, 18:06 και εχεις μηδενικη συμμετοχη με 0 κριτικες και αρχιδια σχολια...
ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΕ ΠΑΠΑΡΑΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙς ΟΛΟΥς ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ....
καλη συνεχεια....
KAla ρε χαλαρωσε η αννιτα καποτε ηταν σουπερ μεχρι πριν 3 χρονια... μην την βγαλουμε και σκαρτημε τι τυπε? με σουβλακια? οπως κανεις με την αλλη?
πριν 3 χρονια την πηρα ρε φιλε....2 ωρες 80 ευρω καηκαν με τις παπαριες της....μιση ωρα ρε τασσο να γεμισει το γαμημενο τραπεζακι με προζακ ταλκ ιωδια οξυζενε και διαφορες μαλακιες....τι σουπερ ηταν? τι να πω....δεν ξερω....ισως επειδη γυρνουσα απο αγωνα ποδοσφαιρου και δεν ειχα κανει μπανιο....KAla ρε χαλαρωσε η αννιτα καποτε ηταν σουπερ μεχρι πριν 3 χρονια... μην την βγαλουμε και σκαρτη
ΔΥΣΤΗχως για εσενα εγω περασα καλα δεν συμφωνο με την λεξη μπαζο.... εχω δει πολυ χειροτεραπριν 3 χρονια την πηρα ρε φιλε....2 ωρες 80 ευρω καηκαν με τις παπαριες της....μιση ωρα ρε τασσο να γεμισει το γαμημενο τραπεζακι με προζακ ταλκ ιωδια οξυζενε και διαφορες μαλακιες....τι σουπερ ηταν? τι να πω....δεν ξερω....ισως επειδη γυρνουσα απο αγωνα ποδοσφαιρου και δεν ειχα κανει μπανιο....
τελος παντων δεν θα τα χαλασουμε με τον Ελληνα επειδη περασε καλα με το μιλφ....ο Ελληνας με ολα τα μπαζα καλα περναει....
συμφωνω μαζι σου ....ΔΥΣΤΗχως για εσενα εγω περασα καλα δεν συμφωνο με την λεξη μπαζο.... εχω δει πολυ χειροτερα
ρε δεν γαμιεσαι να ασπρισεις, το οτι ειμαι εγγεγραμενος τι σημαινει οτι θα πρεπει να λιωνω οπως λιωνεις εσυ? εισαι καθυστεριμενος τελειος ?? αντε γαμισου μαλακα, αγαμητος τερμα πρεπει να εισαι κ να την εχεις 5 εκατοστα για να βγαζεις τετοια χολη. τα φιλια μ στην μανα σου!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
Άλλος ενας που σκονταψε στο πηγαδι με τα σκατα. καλη ορεξη τυπε!
σιγα τη μαλακισμενη....ευτυχως τουλαχιστον που το betadine κυκλοφορει πλεον και σε μαντηλακια....
μιλαμε πολυ αρρωστη γυναικα....
εχεις pmΚαλησπέρα!!Παιδιά το τηλέφωνο της Vika95 το έχει κάποιος;Κι αν γίνεται να μου το στείλει...!
Θα το ήθελα και εγω αν είναι εύκολο Ευχαριστωεχεις pm
Καλησπέρα!!Παιδιά το τηλέφωνο της Vika95 το έχει κάποιος;Κι αν γίνεται να μου το στείλει...!
Δεν ξέρω αν προσβάλες πάντως αν κάτσεις κ αφιερώσεις μερικά λεπτά κ διαβάσεις κάποιες σελίδες πιο πίσω θα βγάλεις μια άκρη πολλή γρήγορα κ θα βρεις αυτό που θέλεις......τωρα μην τα θέλεις όλα στο πιάτο...μαλλον εχεις πολλα κομπλεξ, εγω μιας κ δν ειμαι σαν εσας π γαματε αβερτα, ζητησα αν εχει καποιος να μ προτεινει κατι. δν σε προσβαλα νομιζω.