kakoslykos111
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
παληοτερα ΔΕΝ εκανε επιλογη....οτι κατσει....για ξεκαπνισμα,καλουτσικη....λιγα κιλακια και ΒΛΑΧΑ!!!!!
εννοεις οτι την εχεις παρει παλιαοτερα???
παληοτερα ΔΕΝ εκανε επιλογη....οτι κατσει....για ξεκαπνισμα,καλουτσικη....λιγα κιλακια και ΒΛΑΧΑ!!!!!
εχεις πμαν εχει καποιος το κινητο της μαιρης ας το στειλει με pm ειπα και στους ανωτερους αλλα μ,ας γραφουν...
αν θελει κανεις αλλος οκ.....εγω σορρυ αλλα οχι....πληροφοριες δεν δινω!!!!!θα ρωτησω αυτο που ρωτησε και ο προηγουμενος. αν την εχεις δοκιμασει εσυ ο ιδιος δηλαδη...
το οτι ειναι βλαχα παντως εχει το γουστο του φανταζομαι
παντως για την ωρα δε μου εχει απαντησει ρε γμτ.
κριμα γιατι μου εχει εξαψει την περιεργεια. αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας διαφωτισει... θα ημουν ευγνωμων!
αν θελει κανεις αλλος οκ.....εγω σορρυ αλλα οχι....πληροφοριες δεν δινω!!!!!
απλα ν αναφερω κατι που μου κανε εντυπωση..μιλησα με ευα και πεννυ πεμτη 14 του μηνα..η ευα ειχε περιοδο η πεννυ ηταν αρρωστη και μου λενε απο δευτερα πλεον τα λεμε...και βλεπω σημερα 4 κριτικες για πεννυ 2 στις 16 και 2 στις 17 που ειναι κι οι 4 διθυραμβικες και κατα συμπτωση ολοι πηραν 2ωρο με 300αρες!!!μερες δηλ που η ιδια η πεννυ συμφωνα με δηλωση της ηταν αρρωστη και δεν εκλεινε ραντεβου..τυχαιο??δε νομιζω!!!!
απλα ν αναφερω κατι που μου κανε εντυπωση..μιλησα με ευα και πεννυ πεμτη 14 του μηνα..η ευα ειχε περιοδο η πεννυ ηταν αρρωστη και μου λενε απο δευτερα πλεον τα λεμε...και βλεπω σημερα 4 κριτικες για πεννυ 2 στις 16 και 2 στις 17 που ειναι κι οι 4 διθυραμβικες και κατα συμπτωση ολοι πηραν 2ωρο με 300αρες!!!μερες δηλ που η ιδια η πεννυ συμφωνα με δηλωση της ηταν αρρωστη και δεν εκλεινε ραντεβου..τυχαιο??δε νομιζω!!!!
κι εσκασαν ολοι και 300αρες??κι οι 2 εχουν 0 μηνυματα....Τώρα για τις κριτικές της Πέννυ , δεν κρύβω ότι και μένα μου προκάλεσε εντύπωση... όλοι οι ποιητές του έρωτα στη Πέννυ πήγαν ταυτόχρονα ?
κι εσκασαν ολοι και 300αρες??κι οι 2 εχουν 0 μηνυματα....
χαχα λές....
να υπενθυμίσουμε όμως γενικότερα ότι οι callgirls δεν είναι σαν τις ιερόδουλες που πάς εκεί και ξέρεις ότι σίγουρα θα ... αυτές δουλεύουν μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό ραντεβού ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους...τις παίρνεις τηλέφωνο και αν θέλουν μπορούν να σου πούν ότι σκεφτουν για να σε αποφύγουν εαν δεν μπορούν ειδικά οι ανεξάρτητες...
Το θέμα τουρπίνα είναι αν δεν δουλεύουν , κεσάτια , και προσπαθούν να μας θυμήσουν την ύπαρξη τους... ;)με διθυραμβικές κριτικές .
Πως γίνεται επίσης η Εύα όποτε έχει περίοδο , να τελειώνει Κυριακή
κι εσκασαν ολοι και 300αρες??κι οι 2 εχουν 0 μηνυματα....
Αν παίρνει χάπια για να την ελέγχει (παίρνει! ;) ) γίνεται να την αρχίζει και να την τελειώνει όποτε θέλει...
Ο fantom ειναι παλιος παικτης!
Την συνάντησα και η θέση μου είναι αρνητική,(Θα γράψω κριτική). Γενικά : Πολύ πρόθυμη αλλά το όλο παρουσιαστικό της είναι αντισεξουαλικό ( κοινώς : η γκόμενα είναι "ντεκαβλέ").Καταγωγή Τσεχία και το στόμα της μύριζε. ΔΕΝ Συστήνεται.Εγώ φίλε σου απάντησα αφού δοκίμασα πρώτα στο Google . Πριν ποστάρεις θα μπορούσες να το είχες κάνει και εσύ . Απλά . Όλα τα άλλα περιτά .
Σχετικά με την Petite Ηellen πάντως , δεν την έχω συναντήσει , αλλά κατά καιρούς τα σχόλια εδωμέσα ήταν αρνητικά . Ψάχτο λίγο , γιατί απότι είδα το Ελένη δε σε πάει ;) !!! Παρόλα αυτά , αν πας ενημέρωσε...
Την συνάντησα και η θέση μου είναι αρνητική,(Θα γράψω κριτική). Γενικά : Πολύ πρόθυμη αλλά το όλο παρουσιαστικό της είναι αντισεξουαλικό ( κοινώς : η γκόμενα είναι "ντεκαβλέ").Καταγωγή Τσεχία και το στόμα της μύριζε. ΔΕΝ Συστήνεται.