arrostia36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
τι εγινε ρε παιδια!Δεν κουνιεται φυλλο!
η πρωτη πολυ μετρια κανει και ντουετο με σοφια απο κορρυδαλλο η π..α πολυ σαλιο γενικως πολυ μετρια αλλα φουλ προγραμμααυτές είδα μόλις τώρα παιδιά. τις ξέρουμε;
οι φωτό είναι original απ ότι είδα
τη δευτερη μην τη συζηταμε καθολου...κωλογραφειο με υπηρεσιες περιπτερου...αυτές είδα μόλις τώρα παιδιά. τις ξέρουμε;
οι φωτό είναι original απ ότι είδα
τη δευτερη μην τη συζηταμε καθολου...κωλογραφειο με υπηρεσιες περιπτερου...
παμε στην πρωτη τωρα...
την εχω δει 2 φορες....μια στο χωρο της και μια στο χοτελ....και τις 2 φορες περασα πολυ καλα...κανει τα παντα ολα ολα ολα με ορεξη....σωμα λιγο γεματο αλλα ωραιο και παραθαλασσιο. Δε λεει οχι ειναι πολυ επικοινωνιακη. Εχω ανεβασει κριτικη δεν θυμαμαι ποτε...μαλλον περσι Νοε...Αν δε βαριεσαι πας στα μνμ μου και το ψαχνεις...Παντως δεν θα κλαψεις ΚΑΘΟΛΟΥ τα λεφτα σου....
Ξερω αυτη τη στιγμη γυρω στις 300 αγγελιες σε προσωπικες σελιδες που ειναι γραφεια και στουντιο...Απλα εχουν 40 αριθμους που ολοι καταληγουν στην ιδια ντουλαπα....δεν εχει σημασια αυτο....παντου παιζουν οι pro...adoos.gr: δωρεάν online αγγελίες
Νομιζω οτι μιλαμε για ιστοσελιδα αγγελιων, με πολλες Προσωπικές Αγγελίες
ειμαι λαθος?
Αγιε σε ποια αναφερεσαι ?τη δευτερη μην τη συζηταμε καθολου...κωλογραφειο με υπηρεσιες περιπτερου...
παμε στην πρωτη τωρα...
την εχω δει 2 φορες....μια στο χωρο της και μια στο χοτελ....και τις 2 φορες περασα πολυ καλα...κανει τα παντα ολα ολα ολα με ορεξη....σωμα λιγο γεματο αλλα ωραιο και παραθαλασσιο. Δε λεει οχι ειναι πολυ επικοινωνιακη. Εχω ανεβασει κριτικη δεν θυμαμαι ποτε...μαλλον περσι Νοε...Αν δε βαριεσαι πας στα μνμ μου και το ψαχνεις...Παντως δεν θα κλαψεις ΚΑΘΟΛΟΥ τα λεφτα σου....
τη δευτερη μην τη συζηταμε καθολου...κωλογραφειο με υπηρεσιες περιπτερου...
παμε στην πρωτη τωρα...
κοιτα στην αρχη την πηρα με 70 ....Πόσο πήγε το μαλλί πάτερ???
κοιτα στην αρχη την πηρα με 70 ....
επειδη μου φανηκαν λιγα, ειπα την επομενη να της δωσω 130 και με εκπληξη δεχτηκε...μου ειπε με αγαπα οσο κανενα αλλο και της τα εδωσα με λαχταρα και πολυ αγαπη και στοργη....επισης της ειπα να το κανει 200 το μισαωρο γιατι υπαρχει κοσμος που τα δινει....
70 φιλε μου...
Προτείνω και τσιμπούκι με λάστιχο στο 200άρι, επίσης δεν πιάνεις μαλλιά και πρόσωπο..... Για overnight τουλάχιστον 3000 ευρώ σε ξενοδοχείο 6 αστέρων με σαμπάνιες κλπ.... Τέλος ο πελάτης πρέπει να είναι φιτ, ευγενικός, να μπορεί να κουβεντιάσει για τέχνη γράμματα κλπ.... και να ξέρει τι θέλει μια γυναίκα!!!
Στο θέμα μας τώρα , καλή επιλογή ακούγεται για 70 , από φάτσα σκυλίσια ή καθημερινή ?
Αν ειναι να ΜΗ μου γραψει κριτικη..... ουτε τηλ δεν την παιρνω!
καθημερινη κοπελα....με το σωστο ντυσιμο θα γυρισεις να την κοιταξεις καλα.....
Προτείνω και τσιμπούκι με λάστιχο στο 200άρι, επίσης δεν πιάνεις μαλλιά και πρόσωπο..... Για overnight τουλάχιστον 3000 ευρώ σε ξενοδοχείο 6 αστέρων με σαμπάνιες κλπ.... Τέλος ο πελάτης πρέπει να είναι φιτ, ευγενικός, να μπορεί να κουβεντιάσει για τέχνη γράμματα κλπ.... και να ξέρει τι θέλει μια γυναίκα!!!
Στο θέμα μας τώρα , καλή επιλογή ακούγεται για 70 , από φάτσα σκυλίσια ή καθημερινή ?
Τύπε δεν ξέρεις να εκτιμάς τα σωστά κορίτσια του χώρου και με αυτά που λές θα το σκεφτούν πολύ να συνευρεθούν μαζί σου....
Σόρρυ για το αλλά δεν άντεξα
καθημερινη κοπελα....με το σωστο ντυσιμο θα γυρισεις να την κοιταξεις καλα.....
einai στα 70 φουλ φατσα λιγο προς τσιγγανα κανειΠόσο πήγε το μαλλί πάτερ???