Δινει πορτ παγκαζ.εγω τουλαχιστον τη φορτωσα.
Φαίνεται οτι δεν σε έκοψε στο καλιμπραρισμα. Μάλλον πλήρουςες τις προδιαγραφές.
Δινει πορτ παγκαζ.εγω τουλαχιστον τη φορτωσα.
Λοιπον παιδες χρωσταω μια κριτικη για το ταυλανδεζικο milf που εγραψα προ ημερον.milf γυρω στα σαράντα πρωην χορευτρια σε strip club,κορμι λαμπαδα βυζι τουμπανο κολος ποιο τουμπανο.το κονε εγινε μεσω fb.με δυσκολια κ παρακαλια εγινε το κονε αφου συναντηθηκαμε για καφε για την γνωριμια κ τα ειπαμε πηγαμε σε δικο μου χωρο για το show.Ενταξει σου βγαζει το λαδι μεχρι να αρχισει διοτι δεν κανει τετοιες συναντησεις λεει .Ενταξει παιδες μολις αρχισαμε κ πηρε μπρος. Ειδα το jesus soldier.ικανοποιητικη πιπα,αλλα το στησιμο στα τεσσερα κ το σεχ ηταν ολο το θεμα.Το κακο ειναι μεχρι να την πεισεις να σου κατσει σου βγαζει τον αδοξαστο,αλλα αξιζει.
Oh yesΓια την Φιλιππινέζα Jenifer λες? Αυτην μου θυμισες
Ποσα εσκασες τυπε;! Μ ενα 50ρι η 100ρι δε θυμαμαι τωρα..την ειχα παρει πριν χρονια στο lido..Oh yes
Ποσα εσκασες τυπε;! Μ ενα 50ρι η 100ρι δε θυμαμαι τωρα..την ειχα παρει πριν χρονια στο lido..
100 σε δικο μου χωροΑλλο 100 στο lido και αλλο 100 για μια ωρα οπου θελεις. αλλες εμπειριες. μια παλια του lido (σεχυ Αννα) μου ελεγε οτι τον επαιρνε ξεσκεπαστο, προσοχη λοιπον.
100 για μια ωρα χαρη? τελειωμα 2 φορες και ετσι?100 σε δικο μου χωρο
100 για μια ωρα χαρη? τελειωμα 2 φορες και ετσι?
επιμονη+επιμονη φιλε ειναι δυσκολα στις μερες μας χαχαχαχ μαλλον δε θα παρω..xaxaxaxa
Σου άνοιξε την ορεξη, προσεχε πρεπει να τα συμφωνησης πριν γτ προαπαθει για ξεπετα.
επιμονη κ υπομονη θελει κ θα σου κανει τα χατηρια.
Απο προσωπικη εμπειρια στα λεω.
Ναι 2 πιστολιες.100 ε 1 ωρα κ κατι .100 για μια ωρα χαρη? τελειωμα 2 φορες και ετσι?
φιλε μου μια φορα πηρα και ηρθε κατι τελειως διαφορετικο και παραδεχτηκαν οτι δεν ειναι η ιδια..αρα γραφειο σιγουρα...εγω παντως αυτο που εστειλαν το κρατησα λογο καυλοαναμονης!Γνωρίζουμε τίποτα για αυτήν ? adoos.com.gr/ads/ζωή-πειραιώτισα/
Αυτο εδω τι ειναι παλι??
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης 01-02-2017
".......................................................................................
Περασα παρα πολυ ωραια με την Vika .................................................................."
Ολα τα λεφτα!!! Τα σπαει....
φιλε μου μια φορα πηρα και ηρθε κατι τελειως διαφορετικο και παραδεχτηκαν οτι δεν ειναι η ιδια..αρα γραφειο σιγουρα...εγω παντως αυτο που εστειλαν το κρατησα λογο καυλοαναμονης!
Ευχαριστώ για την πληροφορία,Δινει πορτ παγκαζ.εγω τουλαχιστον τη φορτωσα.
Εμαθα οτι η Βικα κανει διπλο με Σεξυ Αννα κ την φιλη τους Μαρινα