Επισκέπτης
https:/**************/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/sexaki-sto-xoro-sou-6983004038_i142606 Κασκαντεριληκι .Φολα ..... δεν καταφερα να την τσαμπα τα 50+hotel
Γιατι τι συνεβη? Αν θες πες 2 κουβεντες
https:/**************/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/sexaki-sto-xoro-sou-6983004038_i142606 Κασκαντεριληκι .Φολα ..... δεν καταφερα να την τσαμπα τα 50+hotel
πταισματα, για μια ωρα με 2 χυσιματα , ακα και κωλο 130 ευρωτούτη δω πάλι χρεώνει 80 την ώρα για πίπα με καπότα και μια πιστολιά
δεν παν καλά ορισμένα τεμάχια
τόσα λεφτά ζητάει αλλά δε πάει να βάψει τη ρίζα η καριόλαπταισματα, για μια ωρα με 2 χυσιματα , ακα και κωλο 130 ευρω
η γκομενα ειναι σαν πρεζακι,σαν αστεγη...καμπουρα ,βρωμαει, αλουστη κτλΓιατι τι συνεβη? Αν θες πες 2 κουβεντες
τη βαψει δεν τη βαψει στα λεφτα αυτα βρισκεις της παναγιας τα ματιατόσα λεφτά ζητάει αλλά δε πάει να βάψει τη ρίζα η καριόλα
ρουμανοτσιγγανογύφτισα
η γκομενα ειναι σαν πρεζακι...καμπουρα ,βρωμαει, αλουστη κτλ
τούτη δω πάλι χρεώνει 80 την ώρα για πίπα με καπότα και μια πιστολιά
ουτε πιπα δεν της εδωσα μακρυα...Οκ, φτάνει... Την παίρνω τηλέφωνο τώρα
Σοβαρά τώρα, τόσο χάλια; Πώς πάνε έτσι μερικές;
να φωνάξουμε το Χάρη
Αυτό φαίνεται καλό αλλά άντε να δεις τώρα αν είναι αληθινό...
τούτη δω την έζμπρωξε κανείς τις γιορτές?
60 λέει σε ξενοδοχείο αλλά και σπίτι της
να φωνάξουμε το Χάρη
Ποτερ;να φωνάξουμε το Χάρη
Ποτερ;
Τύπε την ίδια απορία είχα κ εγώ το 2003. Υπήρχε μια Αλίκη στο Μεταξουργείο κοντά στο θέατρο αποθήκη εάν θυμαμαι καλά...! Είχα πάει 3-4 φορές το καλύτερο γαμησι ever. Μέχρι που μια μέρα μου λέει ο Μαλακας ο συμμαθητής μου ότι είναι τραβελι! Δεν τον πίστευα με τπτ που για εμα διάστημα με έτρωγε εάν λέει αλήθεια η όχι!!μπά τι να μάθει, έτρωγε δούλεμα απο τους συναγωνιστές και αυτός απαντούσε σοβαρά και παρακαλούσε όποιον ξέρει αν εκείνη που γάμησε είναι τράνς να του πει γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς να ξέρει... Μιλάμε για Δρομοκαΐτιο περίπτωση. Πες μου εσύ τώρα τι σημασία έχει αν από όσες πουτάνες έχεις γαμήσει έτυχε να είχε γεννηθεί αγοράκι κάποια?
ναι δε μασάειΕίναι κασκαντέρ;
ναι δε μασάει
θα παραγγείλει και το ρωσάκι είπε
προσοχή παίδες οι φωτογραφίες είναι επεξεργασμένες με φώτοσοπ...τούτη δω πάλι χρεώνει 80 την ώρα για πίπα με καπότα και μια πιστολιά
Με τέτοια πατούσα (κορα+βρώμα) και τέτοιο κακό σπυρί στο κωλομάγουλο, λίγα είναι τα 60. Με τέτοια προσόντα 260 έπρεπε να απαιτεί...τούτη δω την έζμπρωξε κανείς τις γιορτές?
60 λέει σε ξενοδοχείο αλλά και σπίτι της