steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
εκτος απο στουντιο παιζει σε κανενα χοτελι με ωρα?ξερουμε κατι?αυτα με τα τρανς μην τα γραφεις αδερφε θα μας παρεξηγησουν.......
εκτος απο στουντιο παιζει σε κανενα χοτελι με ωρα?ξερουμε κατι?αυτα με τα τρανς μην τα γραφεις αδερφε θα μας παρεξηγησουν.......
Πρέπει να πάρουμε ένα τηλέφωνο να μάθουμεΣτο χώρο της λέει κ τιμη δεν αναφέρει.
ολες οι ανεξαρτητες φιλε μου και ειδικα οι κοπελες που ειναι εδω ,οταν λενε μια ωρα,ειναι για δυο γαμησια.στην τιμη που σου λενε για την ωρα.παντα ομως στον κανονα υπαρχει και η εξαιρεση,αλλα πολλες στο αναφερουν ως εξτρα.αν εσυ εχεις αμφιβολια ομως να το διευκρινιζεις.χρονια πολλα σε εσενα και σε ολο τον κοσμο.Ολες αυτες οι ανεξαρτητες ειναι μια ωρα μια εκτωνοση ή 2? και στα 50 ευρω?
Καλημέρα συναγωνιστη,χρόνια πολλά .ριξε προτάσεις. Όχι μόνο για anal αλλά ωραία και δοκιμασμένα μωρά.
Ολες αυτες οι ανεξαρτητες ειναι μια ωρα μια εκτωνοση ή 2? και στα 50 ευρω?
Καποιες δέχονται και δεύτερη εκτόνωση μεςα στην τιμη της μιας ώρας , άλλες χρεώνουν έξτρα τη δεύτερη φορα.
Angela007, ANNA110, Nagia,Αλεξανδρα,liza vip k.aΚαλημέρα συναγωνιστη,χρόνια πολλά .ριξε προτάσεις. Όχι μόνο για anal αλλά ωραία και δοκιμασμένα μωρά.
άρα δεν χρεώνει με την ώρα ότι ζητάειΜου έχει τύχει και το πιο κουφό. Να μη δέχεται καν δεύτερη εκτόνωση ούτε με έξτρα... Χαχαχα... Και μία μου είπε μία φορά κάνει ραντεβού 2-3 ώρες αλλά με 2 μόνο εκτονώσεις. Όταν τη ρώτησα μου διευκρίνισε ότι μάξιμουμ 2 εκτονώσεις για το σύνολο των 3 ωρών... Ό,τι να 'ναι μερικές...
Όχι συναδερφε. Δεν εχει δικό της χώρο. Μόνο χοτέλικαλησπερα και χρονια πολλα!μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος,,αυτη η βραζιλιανα εχει δικο της χωρο η hotel?ευχαριστω!!
Παιδιά κάποιο VFM στο 70αρι;
Παιδιά,
Ερωτηση για όσους έχουν συναντηθεί..φωτογραφίες αλεξάνδρας που βρίσκω?