mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Υην εψω πάρει την rea. vfm. Κωλαρα πιπινι απλά δεν φιλαει.
Νομίζω ότι στο ¨μενού¨ δεν έχει cim και anal.
Υην εψω πάρει την rea. vfm. Κωλαρα πιπινι απλά δεν φιλαει.
Παιδες αυτο ειναι πολυ δυνατο(απο εμφανιση τουλαχιστον)αν παιζει και εκτος σε λογικη τιμη πρεπει να τιμηθει δεοντως!
Παει σε hotel κ πόσο?
Έχεις δίκιο. Για αυτό είπα ότι για 60 είναι vfm. Έχεις υπόψη σου κάτι παρόμοιο στα 60 να προτείνεις?Νομίζω ότι στο ¨μενού¨ δεν έχει cim και anal.
στουντιο.αν πας απο κει,παιζει και μια τρανς,μεσα.υπαρχει κανεις που το εχει παρει?σκεφτομαι να παρω και να ρωτησω αλλα για ουδετερο χωρο
εκτος απο στουντιο παιζει σε κανενα χοτελι με ωρα?ξερουμε κατι?αυτα με τα τρανς μην τα γραφεις αδερφε θα μας παρεξηγησουν.......στουντιο.αν πας απο κει,παιζει και μια τρανς,μεσα.
για ξαναποσταρετο ,γιατι κατι λαθος βγαινει.
quote author=Guru13 notid=3917 link=topic=64847.msg7308333#msg7308333 date=1482588351]
στουντιο.αν πας απο κει,παιζει και μια τρανς,μεσα.
[/quote,
Άρχοντα guru αυτό παίζει να είναι μουφα?
αυτο δεν το ξερω παιχτη.παρε ομως ενα τηλ,και πες οτι θες μονο για χοτελ.αν και την απαντηση την ξερω,αλλα λεμε τωρα.εκτος απο στουντιο παιζει σε κανενα χοτελι με ωρα?ξερουμε κατι?αυτα με τα τρανς μην τα γραφεις αδερφε θα μας παρεξηγησουν.......
ευχαριστω,και εγω για ακυρο το κοβω αν παρω τηλ αλλα δειχνει πολυ δυνατο!αν εχω νεα θα ενημερωσω!αυτο δεν το ξερω παιχτη.παρε ομως ενα τηλ,και πες οτι θες μονο για χοτελ.αν και την απαντηση την ξερω,αλλα λεμε τωρα.
συνηθως οπου υπαρχει συνεργασια τρανς,με γυναικα,πολυ δυσκολα φευγει καποια εκτος χωρου.
Μπορει να ειναι δίδυμες !Μαρία και Κατερίνα έχουν μία ίδια φωτογραφία... :p
Μπορει να ειναι δίδυμες !
αρκετές, το θέμα είναι το μπάτζετ σου!!!Εχετε να προτείνετε καμια κοπέλα που να της αρεσει/αντέχει αναλ με 'προικισμενο' πελάτη;
Καλημέρα συναγωνιστη,χρόνια πολλά .ριξε προτάσεις. Όχι μόνο για anal αλλά ωραία και δοκιμασμένα μωρά.αρκετές, το θέμα είναι το μπάτζετ σου!!!