iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Η δεύτερη έξτρα +10δύο πιστολιές η Καρολίνα;
Η δεύτερη έξτρα +10δύο πιστολιές η Καρολίνα;
εννοείταιΔεν μου απαντησε αλλα απο οτι καταλαβα ειναι φαν του κο-κο
Τωρα αρρωστησε κιολας,οποτε η δοκιμη με το νεο ετος...και στο τηλ,και στο μαιλ,που απανταει ,τοσα ζηταει.
έχει πουτσόκρυοΤωρα αρρωστησε κιολας,οποτε η δοκιμη με το νεο ετος...
Aν πας στς κριτικές των μασαζ στο μπακνανα 47 θα βρεις 8 κριτικεςΚι εγώ το σκέφτομαι και δεν έχω βρει καμία κριτική πέρα από σχόλια.
εκτός της κρητικές καμία φωτο εκτός από αυτή που έχει στην αγγελία έχει καμία άλλη
Piloforiiiiiiiiiiiiii,ακους'?......Hello i m back!Στα τετοια σας αλλα δεν πειραζει. .Συναντηση χτες πρωινη ωρα με καρολινα.Κορμαρα-κολαρα-βυζαρες.μπαινει μπανιο κ μολις βγαινει αρχιζει της παπαρολογιες περι πρεπει να κανουμε να την ελλαδα καλυτερη.Οκ της λεω αρχισε την πολιτικη αντεπιθεση εδω κ μετα βλεπουμε.Πιπα σικατη αργη κ βασανιστικη.Ωπα της λεω stop γιατι τα αποτελεματα των δημοσκοπησεων θα ερθουν γρηγορα.Γυρισμα στα τεσσερα,εκει ειδα το χ....... φανταρο και δεν αντεξα με το κουνημα της εβγαλε απο τωρα πρωθυπουργο.Αξιζει αν εχει της καλες της κ δεν βιαζεται.Σωμα πυραυλος (ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ)Ηθελα κ δευτερο γυρο αλλα αργουσα στην δουλεια μετα.Αυτα εν ολιγης.Και παιδες προς θεου μην μιλατε για πολιτικα ΠΡΙΝ μολις αρχιζεται να σπρωχνεται να φωναζεται για ΔΗΜΟΥΣ Κ ΕΔΡΕΣ αυτο την φτιαχνει.
σε βλεπω μπαινης δυνατα ;) πολυ καλη και λιτη ενημερωσηHello i m back!Στα τετοια σας αλλα δεν πειραζει. .Συναντηση χτες πρωινη ωρα με καρολινα.Κορμαρα-κολαρα-βυζαρες.μπαινει μπανιο κ μολις βγαινει αρχιζει της παπαρολογιες περι πρεπει να κανουμε να την ελλαδα καλυτερη.Οκ της λεω αρχισε την πολιτικη αντεπιθεση εδω κ μετα βλεπουμε.Πιπα σικατη αργη κ βασανιστικη.Ωπα της λεω stop γιατι τα αποτελεματα των δημοσκοπησεων θα ερθουν γρηγορα.Γυρισμα στα τεσσερα,εκει ειδα το χ....... φανταρο και δεν αντεξα με το κουνημα της εβγαλε απο τωρα πρωθυπουργο.Αξιζει αν εχει της καλες της κ δεν βιαζεται.Σωμα πυραυλος (ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ)Ηθελα κ δευτερο γυρο αλλα αργουσα στην δουλεια μετα.Αυτα εν ολιγης.Και παιδες προς θεου μην μιλατε για πολιτικα ΠΡΙΝ μολις αρχιζεται να σπρωχνεται να φωναζεται για ΔΗΜΟΥΣ Κ ΕΔΡΕΣ αυτο την φτιαχνει.
τελεφωνικώς εδήλωσε πως το κωλί της δέχεται όλα τα μεγέθη κυρίως τα χονδρά με την ανάλογη προετοιμασία βεβαίως
σέρνει μαζί της λιπαντικά castrol
επιτελους!!...και ενα μελος να πει,για ποια προκειται.ακριβεστατη περιγραφη.Εγινε η καταδρομή και ζήσαμε την πανωλεθρία. Πρώτα μήνυμα και δεν απάντηση. Αλλά εγώ είχα κάβλες και επέμεινα. Πήρα τηλέφωνο. Το σήκωσε. Της είπα για συνάντηση σε χοτέλ στο κέντρο σε μία ώρα και ανταποκρίθηκε άμεσα. Τρομάρα μου. Εσκασε στο χοτελ μια 50+ σε ηλικία. Ντυμένη θειά από το χωριό. Γδύθηκε. Ξεκίνησε ένα μασάζ της συμφοράς. Ακολούθησε πίπα μόνο με προφυλακτικό, επιπέδου τραγωδίας. Η παρτίδα φαινόταν ότι πήγαινε για βαριά ήταα. Της είπα να στηθεί να την πάρω από τον κώβο. Γυρισε. Στα 4 με χαμηλό φωτισμό βλέπεται. Πλακώνει στα baby Oil την κωλοτρυπίδα της. Πάω να μπω. Κουλουριάζεται. Να μην τα πολυλέω κράτησε αυτό για κάνα δίλεπτο να κουλουριάζεται και να μου πιάνει τον πούτσο με τη χούφτα της μην και μπω βαθεια. Την γυρίζω ανάσκελα. Και μπουκάρω για κωλοτρυπίδα. Μπαίνω άνετα. Ξαναβάζει το χέρι της και μου πιάνει τον πούτσο να μη μπαίνει βαθειά γιατί πονάει. Αφού γάμηξα τη χούφτα σα μαλακία και λίγο κώλο έχυσα. Εληξε η τραγωδία. Της είπα ευχαριστώ και καλές γιορτές και να μας γράφει και κάθησα να κλάψω τα 95 ευρώ που πέταξα. 70 η θεία από το χωριό και 25 το χοτελ. Μακριάααααααααααααααααααααα. Γαμώ τις καταδρομές μου
γραφεια.θυμάται κανεις αν έχει ξανα σχολιαστει κατι για αυτες?