gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
ρε συ από βόρεια στα δυτικά το καταπονείς το τεμάχιο..Γράψτε καμία κριτική γιατί μετά την περιμένω κι εγώ στα δυτικά
ρε συ από βόρεια στα δυτικά το καταπονείς το τεμάχιο..Γράψτε καμία κριτική γιατί μετά την περιμένω κι εγώ στα δυτικά
ρε συ από βόρεια στα δυτικά το καταπονείς το τεμάχιο..
ολα τα καλα τ χεις μασησει φιλε
Βασικά όλα τα καλά μου έχουν μαδήσει το πορτοφόλι αλλά anyway
δεν γαμιεται
καλα να περναμε οσο εχουμε πορτοφολι
άμα σου κάνει μασάζ και ρίξεις δύο καλά είναι τα 60Χαχαχα... Δεν φταίω εγώ, εσύ με ξεσήκωσες... Στο τηλ μου είπε 60 για δεύτερη φορά. Ισχύει ή να επιμείνω για 50;
Kαι εμενα 60 μου ειπε για την 2η πιστολια.... αλλα ειμαι λιγο διστακτικος γιατι αν αυτη Καρολινα ειναι η ιδια που ηταν στην μπακνανα οταν την ειχα παρει εκει ηταν λιγο ξεπετα ..Χαχαχα... Δεν φταίω εγώ, εσύ με ξεσήκωσες... Στο τηλ μου είπε 60 για δεύτερη φορά. Ισχύει ή να επιμείνω για 50;
Kαι εμενα 60 μου ειπε για την 2η πιστολια.... αλλα ειμαι λιγο διστακτικος γιατι αν αυτη Καρολινα ειναι η ιδια που ηταν στην μπακνανα οταν την ειχα παρει εκει ηταν λιγο ξεπετα ..
τώρα έχει δικό της μαγαζίΚι εγώ το σκέφτομαι και δεν έχω βρει καμία κριτική πέρα από σχόλια.
τώρα έχει δικό της μαγαζί
λογικά θα φροντίζει τον πελάτη
Σε χθεσινο τηλεφωνο οταν την ρωτησα για τιμη ειπε 60 η Ντινα κομοδινα...Κασκαντερικη επιδρομη στον χωρο της. Φωτογραφιες αληθινες, ψηλη μαυρα μαλλια, σαρανταρα. δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα δεν δυσανασχετει με τιποτα. Οχι πρωκτικο ουτε δακτλα μπρος πισω. Δεν ειναι κακο αλλα ουτε και σουπερ. Δεν ξερω αν θα ξανααγορασω
και στο τηλ,και στο μαιλ,που απανταει ,τοσα ζηταει.Σε χθεσινο τηλεφωνο οταν την ρωτησα για τιμη ειπε 60 η Ντινα κομοδινα...
θες να σε φτιαξω στα 50και στο τηλ,και στο μαιλ,που απανταει ,τοσα ζηταει.
παιζει αλλου. ;)θες να σε φτιαξω στα 50
οχι βρε αλλα επειδη με εχεις εξυπηρετηση.Να μην σε φτιαξω κ γω.παιζει αλλου. ;)
για ελα λιγο πμ,ΕΣΥ.οχι βρε αλλα επειδη με εχεις εξυπηρετηση.Να μην σε φτιαξω κ γω.
θα σου στειλω καρολινα μολι ττελειωσωΑν και υπάρχει ανάλογο thread για το στοίχημα εγώ θα τα παίξω αλλά αν χάσει ποιος θα φάει μετά το free fuck;