gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Θα την πάρωναι.Αξιζει μια.ΤΡΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Είναι ψηλή γκομενα?
Θα την πάρωναι.Αξιζει μια.ΤΡΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ψηλη κ στενη γιαυτο γουσταρωΘα την πάρω
Είναι ψηλή γκομενα?
Τώρα θα πάρω σίγουραΨηλη κ στενη γιαυτο γουσταρω
ποια ειναι αυτη που λετε παιδια ?
Μουναρος φαινεται ρε τυπε αλλα κομοδινο γμτ?πφφφΨηλη κ στενη γιαυτο γουσταρω
ειναι πολλη amateur εγω το λεω.Θελει πολλη καθοδηγηση σε ολα εμενα μου αρεσουν αυτα,γουστα ειναι.πιπα μπορει να σου κανει κ ολη την μερα αν δεν την σταματησεις.Αν δεν σου αρεσουν τα amateour αστο.Αλλα για test drive ειναι για δοκιμη λογω σωματος κ στενοτητας κατι που μου αρεσει,οπως πιστευω κ σε ολους.Μουναρος φαινεται ρε τυπε αλλα κομοδινο γμτ?πφφφ
Μουναρος φαινεται ρε τυπε αλλα κομοδινο γμτ?πφφφ
πρεπει να κανεις εγγραφη κ απανταει σχετικος γρηγορα.δεν εχει ουτε τηλεφωνο ουτε μαιλ ή εγω δεν το βρισκω ή πρεπει να κανω εγγραφη εκει
εως αμμεσα.στο 50αρικο παντως,για καποιον που ψαχνει gfe,με καθοδηγηση,ειναι μια χαρα.μου φερνει λιγο αλλη μια θεια που ειχε χωρο στην δροσοπουλου.decadance κατασταση,αλλα στα λεφτα της μια χαρα.πρεπει να κανεις εγγραφη κ απανταει σχετικος γρηγορα.
που εισαι βρε guru που βολοδερνειςεως αμμεσα.στο 50αρικο παντως,για καποιον που ψαχνει gfe,με καθοδηγηση,ειναι μια χαρα.μου φερνει λιγο αλλη μια θεια που ειχε χωρο στην δροσοπουλου.decadance κατασταση,αλλα στα λεφτα της μια χαρα.
τριγυριζω...που εισαι βρε guru που βολοδερνεις
Μουναρος φαινεται ρε τυπε αλλα κομοδινο γμτ?πφφφ
την κυρία Ιωάννα την έχει γαμήσει κανείς
ρώτησα πριν κανα μήνα και δεν έλαβα απάντηση
όλα μέσα
χωρίς ξυπνητήρι
ζητάει 70
δεν την έχω πάρει γιαυτο ρωτάωτην πηρες τυπε δλδ τι λεει απο προσωπο και αυτα απο την φωτο πλατη δεν καταλαβαινεις πολλα
Η Σβετα παλι πια ειναι;;έγραψε κάποιος συναγωνιστής ότι είναι κομοδίνο, προσωπικά δεν με χαλάει αυτό,
αλλά το ότι πρέπει να κατέβω πατήσια διότι δεν μετακινείται στα μερη μου
μπορεί να ισχύει λοιπόν και να μην παίρνει πρωτοβουλίες στο κρεβάτι γιατί απλά αυτό είναι το στυλ της
από την άλλη το να μην λέει μη και όχι εκτός από κώλο και ότι δεν βαζει ξυπνητήρι είναι στα συν
την κάνεις ότι θες με ένα πενηντάρικο
εγώ θα πάρω και θα πω κι ένα τραγούδι
η Ντινα και η Σβέτα είναι οι επιλογές μου για τον Δεκεμβριο
από mambaΗ Σβετα παλι πια ειναι;;
εχειs το τηλ τηs;αν ναι πμ;από mamba