zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
;)Επανάληψη ενημέρωσης για την κοπέλα.
Συνάντηση...
Αυτά ....
Καλά να γαμάτε και να ενημερώνεται...
Επίσης ερευνάτε τα μπουρδελογραφάς
;)Επανάληψη ενημέρωσης για την κοπέλα.
Συνάντηση...
Αυτά ....
Η καραμπινα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!Επανάληψη ενημέρωσης για την κοπέλα.
Συνάντηση στις αρχές του καλοκαιριού. Εύκολη επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού στην Πλ. Αττικής. Με την είσοδο στον χώρο μπαίνεις σε ένα θεατρικό σκηνικό με επίπλωση και διακόσμηση που τα έχει όλα. Από φορέματα σε κούκλες μέχρι διάδρομο τρεξίματος.
Η ίδια η (μεγαλο)κοπέλα είναι ευγενέστατη γλυκιά στην συμπεριφορά και απευθύνεται αποκλεστικά και μόνο στους λάτρεις των BBW.
Προσπαθεί να σε ευχαριστήσει αλλά δεν το έχει. Πάντως το παλεύει. Καθαρή μέχρι παρεξήγησης , οπότε δεν υπάρχει CIM και είσαι συνέχεια με μαντηλάκια.
Όχι και καμιά τρελή τεχνική στην πίπα η το πήδημα.
Το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι στα 4 όπου και κατά περίεργο τρόπο δημιουργούσε μιά στενή μεση με έναν, όμορφα, τεράστιο κώλο που με έκανε να γουστάρω (φωτό 2 και 3).
Πάς μόνο για την εμπειρία και αν σου περισσεύουν.
Αυτά ....
Το κολιε ? Η ζωνη απο μικρα λαμαρινακια ? θεα η κιουρια !Γιατί σε μια άλλη φωτογραφία της ο γατούλης από το Τομ και Τζέρυ τι σου λέει, είναι καλτ σκηνικό η τύπισα!!!
καλησπερα συναγωνιστες για αυτην εδω εχει καποιος εμπειρια??? σκεφτομαι να την επισκεφθω αμεσα γιατι μου εχει προξενήσει το ενδιαφερον αρκετα αμα καποιος γνωριζει τιποτα παραπανω για τισ επιδωσεις της να ενημερωσει αν θελει γιατι τσιμπάει στην τιμη λιγο
μηπως κατι σου θυμίζει;
Είναι διαφορετικά πρόσωπα....
Είναι η γνωστή Γκαμπριέλα απο νότια προάστεια. Καμμένο χαρτί είναι και παρουσιάζεται με άλλο όνομα. Πεταμένα λεφτά κατα τη γνώμη πολλών και προσωπική δική μου.
Είναι η γνωστή Γκαμπριέλα απο νότια προάστεια. Καμμένο χαρτί είναι και παρουσιάζεται με άλλο όνομα. Πεταμένα λεφτά κατα τη γνώμη πολλών και προσωπική δική μου.
λετε να ειναι αυτη που ειπε προηγουμενος συναγωνιστης η γκαμπριελα ??? παντως η αναλογιες ειναι παρομοιες
Αντε σταματηστε τις αρχιδιες εδω μεσα γαμιαδες μου, αλητες πουλια!
Και επειδη διαβασα και το φιλο Γιωργο να λεει οτι ειναι κορη της Λιλυς, φιλε μου αυτες ειναι μαλακιες απο αρχιδια που ακομα δεν εχουν γαμησει ουτε τη φουχτα τους.
τεραστιε zad...υποκλινομαι !!!!!καλα ποσο μαλακας τυριτόμπας (απο χτες σε παρακολουθω) μπορεις να γινεσαι ρε φιλε? απο τη μια την ξερεις την εχεις δει και ειναι και καμμενο χαρτι....απο την αλλη ρωτας αν η κωλομπαρου απο τη Ροδο ειναι η Γκαμπυ γιατι οι αναλογιες ειναι ιδιες! Αναλογιες αλλα δεν βλεπεις το προσωπο?
Αντε σταματηστε τις αρχιδιες εδω μεσα γαμιαδες μου, αλητες πουλια! Σταματηστε να μαλακιζεστε με την καθε κοπελα!
ΥΓ Η Γκαμου κανει και γαμω τα γαμησια αρκει να ξερεις ποτε θα την ποτισεις. Οσοι την πηραν πανω σε κομοδινο ξερουν το πως βολταρει στο δωματιο! Και επειδη διαβασα και το φιλο Γιωργο να λεει οτι ειναι κορη της Λιλυς, φιλε μου αυτες ειναι μαλακιες απο αρχιδια που ακομα δεν εχουν γαμησει ουτε τη φουχτα τους.