zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
δλδ?Σαλεμένη..stay away x(
δλδ?Σαλεμένη..stay away x(
ΜΠα. Εχουμε και νημα για παθητικους ?να πας να δοκιμασεις και να πεις και σε μας! Απλα αν σου αρεσει μην ερθεις εδω! Να πας σε αλλο νημα!
παιδιά καλησπέρα! έχουμε γνώση για αυτές;
ευχαριστώ!
περιμενουμε να μας πεις για τις φολες λοιπον...Kάποια στιγμή θα κάνω ένα εκτενές ποστ με φόλες που έφαγα..
Η συγκεκριμένη ήταν η χειρότερη..στα διάλα το look πες είναι υποκειμενικό αλλά αυτή μιλάμε είναι τρελή κι αλλοπαρμένη
βρες τν Ιρις εσυ! και θα σου δωσω μια δωρεαν ευχη!ΜΠα. Εχουμε και νημα για παθητικους ?
αιντε ντε ολο λες και δεν το κανεις .... δωσε και κατι δωρο. εσεις οι ανθρωποι του θεου πρεπει να ειστε ανοιχτοχερηδες ..... με τους κοινους ανθρωπους ;)βρες τν Ιρις εσυ! και θα σου δωσω μια δωρεαν ευχη!
εσενα σε εχω ευλογησει....παλι τα ιδια?? σειρα εχει ο βρετανος αν μας φερει την Ιριδα πισω...αιντε ντε ολο λες και δεν το κανεις .... δωσε και κατι δωρο. εσεις οι ανθρωποι του θεου πρεπει να ειστε ανοιχτοχερηδες ..... με τους κοινους ανθρωπους ;)
Bρετανε ελα που εισαι? εμεις θελουμε την ιρις. τα υπολοιπα θα τα βρης με τον πατερ ;)εσενα σε εχω ευλογησει....παλι τα ιδια?? σειρα εχει ο βρετανος αν μας φερει την Ιριδα πισω...
πολυ λιγα πραγματα θα βρεις κατω των 30 και ανεξαρτητεςπροσπαθώ να βγάλω άκρη ως καινούργιος στον οριμαγδό των αγγελιών για τις ανεξξάρτητες
παίρνω κανα τηλέφωνο και προσπαθώ να καταλάβω από φωνή αν είναι μικρές όπως λένε και κατά πόσο παίζει γραφείο ή όχι
κάτι έχω καταλάβει, λογικά το ψέμα πάει σύνεφο, υπάρχει και δόση αλήθειας από όσο καταλαβαίνω
τελικά οι πραγματικά ανεξάρτητες σε τί ποσοστό βρίσκονται στις αγγελίες;;; μιλάω για κάτω των 30
ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα milf σε επαγγελματίες
προσπαθώ να βγάλω άκρη ως καινούργιος στον οριμαγδό των αγγελιών για τις ανεξξάρτητες
παίρνω κανα τηλέφωνο και προσπαθώ να καταλάβω από φωνή αν είναι μικρές όπως λένε και κατά πόσο παίζει γραφείο ή όχι
κάτι έχω καταλάβει, λογικά το ψέμα πάει σύνεφο, υπάρχει και δόση αλήθειας από όσο καταλαβαίνω
τελικά οι πραγματικά ανεξάρτητες σε τί ποσοστό βρίσκονται στις αγγελίες;;; μιλάω για κάτω των 30
προσπαθώ να βγάλω άκρη ως καινούργιος στον οριμαγδό των αγγελιών για τις ανεξξάρτητες
Ελινα 19, Εμμανουελα,Ιολη. Ολες κατω απο 25. Η Ιρις δεν ερχεται . Βγηκε σε δημοπρασια στο Ντουμπαιη βερ ειναι ουτε 20 ετων γαλακτος και ανεξαρτητη ,αλλα το πληρωνεις χρυσο
απο 26-27 και πανω υπαρχουν επιλογες με 100+ αναλογα και τα γουστα σου
ξερεις απο εγκυρη πηγη? να μην την περιμενουμε? ξερεις ποσο πουληθηκε?Ελινα 19, Εμμανουελα,Ιολη. Ολες κατω απο 25. Η Ιρις δεν ερχεται . Βγηκε σε δημοπρασια στο Ντουμπαι
Καλα, καλα!ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις
αν και νομίζω πως σιγά-σιγά βγάζω άκρη και νομίζω πως έχω βρει 3-4 όπως τις θέλω
βάση φωνής πάντα, δεν έχω και κανένα άλλο τρόπο να το καταλάβω
εκτος και αν τα γραφεία έχουν προσλάβει πιτσιρίκες να απαντάνε στα τηλέφωνα
το επόμενο βήμα δοκιμής είναι να έρθουν στο σπίτικαι βλέπουμε εκεί
έχω σταμπάρει κάποιες και από εδώ μέσα και προσπαθώ να βρω τηλέφωνα, σίγουρα βαδίζω στα πιο σίγουρα από άποψη υπηρεσιών
δεν είναι κακό να φάω λίγο και τα μούτρα μου, διαφορετικά θα το έχω απωθημένο αν δεν ψάξω αρκετά, απλά θα τις στέλνω πίσω αν δεν είναι αυτές στη φώτο