man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εχει κανεις το τηλ της Ελενα22 απο adoos? Μου ειπαν 2 παιδια το εμαιλ της, αλλα δεν μπορω να περιμενω ποτε το ανοιγει, την θελω για τωρα..
από κριτικές εδώ μέσα φαίνεται ότι δεν αξίζει καθόλου η ελενα, οπότε υπομονή ή ψάξε για κάτι καλύτερο. αρκεί να διαβάσεις όλο το θρέντ και θα βρεις πάρα πολλάΕχει κανεις το τηλ της Ελενα22 απο adoos? Μου ειπαν 2 παιδια το εμαιλ της, αλλα δεν μπορω να περιμενω ποτε το ανοιγει, την θελω για τωρα..
Να υποθέσω ότι δεν έχει απαντήσει σε κανέναν ακόμα!!!!
Να υποθέσω ότι δεν έχει απαντήσει σε κανέναν ακόμα!!!!
Ωραία.....την πατήσαμε!!!
ουτε σε μενα εχει απαντησει.....απο εχθες που εχω στηλει μαιλ δεν μου απαντησε....
Μαγκες πρεπει να εχει ψωμι η δουλεια για ψαχτε την λιγο στο msn ΕΥΗ την λενε....Να μην υποθέσεις τίποτα!!! σίγουρα την πατήσαμε
Αλλά αν δεν προσπαθήσεις θα μείνεις με την απορία
Τι να ψάξουμε βρε μεγιστάνα...ψύλλους στα άχυρα?Μαγκες πρεπει να εχει ψωμι η δουλεια για ψαχτε την λιγο στο msn ΕΥΗ την λενε....
ναι οντος ευη τη λενε αλλα μεχρι εκει.αναμενουμε να μας κανει αντ να μαθουμε και τα υπολοιπα.Μαγκες πρεπει να εχει ψωμι η δουλεια για ψαχτε την λιγο στο msn ΕΥΗ την λενε....
Αδερφε η ελπιδα πεθαινει τελευταια για το μουνακι περιμενουμε..........Τι να ψάξουμε βρε μεγιστάνα...ψύλλους στα άχυρα?
Άμα δεν γουστάρει η κοπέλα ή δεν υπάρχει τι να κάνουμε?
Υ.Γ. Ξέρεις γιατί δεν σε έχω κάνει φίλο στο άλλο ακόμα....
Εγώ έχω φωτό εσύ δεν......άρα?
Κάτσε να περάσει λίγος καιρός, να "γνωριστούμε" και θα έρθει και ο...έρωτας!!!!!
σιγουρα 100 το διωρο; μαλλον ωρα εννοεις φιλεΜη μου ξαναζητήσει κανείς το τηλ της Τζετλίνας .
Εγώ φταίω που το έδινα , ενώ ούτε συμφέρον είχα ούτε τίποτα .
Μετά έρχεστε και γράφετε κριτικές παπαρολογικές .
Ρε καμάρια , με 100 το 2ωρο φουλ σέρβις και όσο αντέχετε , τη Ναόμι Κάμπελ περιμένετε να γαμήσετε ?
Λοιπόν εκτός Μεταξουργείου πουθενά δεν ξεφλοκάρετε με τοσα λίγα ούτε και με μάυρη . Και η κοπέλα είναι άνω του μέσου όρου σε όλα . Και καλό παιδάκι .
Άντε καρμιρόπουλοι .
Μαγκες πρεπει να εχει ψωμι η δουλεια για ψαχτε την λιγο στο msn ΕΥΗ την λενε....
ΟΧΙ ακομα αλλα περιμενω.........Σου απάντησε ?
Η λες καλαμπούρια
οκ θα εχω το νου μου ... ευχαριστωΚαλημερα φιλε.μαλλον δεν εχεις διαβασει καθολου εδω μεσα για την κοπελα,κυκλοφορησε οτι εχει σπυρακι στα χειλη (μαλλον ερπης ) και οτι υπαρχει περιεργη μυρωδια απο κατω (μυκητες )εγω οταν την πηρα δεν ειχε κατι τετοιο αλλα πανε 2 εβδομαδες και κατι τωρα αν θες να κανεις τον κασκαντερ στειλε μηνυμα να στο δωσω.....και διαβαστε κανενα ποσταρισμα πιο πισω βρε παιδακι μου δεν ειναι κακο απλα ενημερωνεσαι....
ναι μου ειπανε ...ευχαριστωπρόσεχε φίλε μου και διάβασε λίγο τι γίνεται μ' αυτήν. μιλάμε για επικίνδυνο άτομο!
βρε βρε και καποιος την εψαχνε αυτες τις μερες συνεχεια....για τους εκλεκτους και γενναιοδωρους..... :-*
βρε βρε και καποιος την εψαχνε αυτες τις μερες συνεχεια....
ενας κυριος ηλικιωμενος την εψαχνε...