konstantin-39
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 21
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα τόσο καιρό και κανένας δεν βοήθησε με την Μαρίνα του ΝΙΤRO τόσο δύσκολο ειναι πια να στείλει ένας συναγωνιστής το τηλέφωνο... :-
σωπα ρε φιλε,για αυτο κλαινε καθε μερα,επειδη δεν τις γαμας εσυΤι θες να πεις φίλε Lucent61 ότι γαμας ακόμη ελληνίδες ? ε ρε βίτσιο που το έχεις και συγγνώμη για την έκφραση !!!
Εγώ έχω να γαμησω ελληνίδα καμία 10ρια χρόνια και λέω να το κάνω μετά από τόσο καιρό με την julienne μήπως και άλλαξαν μυαλά οι ελληνίδες
σωπα ρε φιλε,για αυτο κλαινε καθε μερα,επειδη δεν τις γαμας εσυ
σωπα ρε φιλε,για αυτο κλαινε καθε μερα,επειδη δεν τις γαμας εσυ
με 3000 γυριζεις ολη την κεντρικη Ευρωπη για 10 μερες και γαμας τρελα μουνια!!!! Απο πραγα, Βερολινο να μη σου πω μεχρι και Ντουμπαϊ
η εσυ εισαι γκαντεμης η σε μενα πεφτουν οι καυλιαρες....δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.Μην σε πιάνει το πατριωτικό τώρα…αντικειμενικά μιλάμε
Η διαφορά είναι ότι οι ανατολικές είναι ποιο απελευθερωμένες και το γουστάρουν το γαμησι χωρίς περιορισμούς και μη !!!…δεν είναι κομπλεξικές στο κρεβάτι σαν τις δικες μας
Υπάρχουν και εξαιρέσεις παντα….
η εσυ εισαι γκαντεμης η σε μενα πεφτουν οι καυλιαρες....δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.
2 του νοεμβρη θα ειμαι ταυλανδη.Κοιτά μιλάς με κάποιον που έχει κάνει 4 χρόνια σε ανατολική χώρα (δεν λεω ποια..)
Όταν γύρισα κόντεψα να πάθω κατάθλιψη από τη διαφορά
Άστο δεν έχεις εμπειρία για να εκτιμήσεις τη διαφορά…
2 του νοεμβρη θα ειμαι ταυλανδη.
Καλημερα φιλε.μαλλον δεν εχεις διαβασει καθολου εδω μεσα για την κοπελα,κυκλοφορησε οτι εχει σπυρακι στα χειλη (μαλλον ερπης ) και οτι υπαρχει περιεργη μυρωδια απο κατω (μυκητες )εγω οταν την πηρα δεν ειχε κατι τετοιο αλλα πανε 2 εβδομαδες και κατι τωρα αν θες να κανεις τον κασκαντερ στειλε μηνυμα να στο δωσω.....και διαβαστε κανενα ποσταρισμα πιο πισω βρε παιδακι μου δεν ειναι κακο απλα ενημερωνεσαι....Παιδία επειδή τα π.μ. δεν εργάζονται εδώ και καιρό
Υπάρχει κανένας καλός συναγωνιστής να μου στείλει το τηλέφωνο της
Τζένης … την αλβανίδα λέω με το 100σταρικο
Το mail μου είναι ..........@hotmail.com
Ευχαριστώ
Για την Tzenni θα στειλεις πμ στην ιδια,οσο για την Ευα 38 δεν δεχεται νεους πελατεςθα μπορούσε να μου πει καποιος πως να επικοινωνησω με τις παρακατω κοπελες..??
Ευχαριστώ!!
αυτές η ασχημότερη είναι Σταρ Έλλας...μούφα μοίαζει..!!!Απο αυτα τα 2 γραφεια εχει ψωνισει κανεις? Οι φωτογραφιες ειναι αληθινες ή μουφα?
αν και νομιζω στο δευτερο γραφειο εχει κανα δυο του Real-date
είναι φανερό τι παίζει εδώ πέρα. αν και το δεύτερο γραφείο έχει τη γνωστή Αννα.. μάλλον ψάχνουν για μαλάκες. πάντως αν προσέξει κανείς λίγο τις φωτό θα καταλάβει για τι πρόκειται...παιδιά ας μην ψάχνουμε για μαργαριτάρια στα σκουπίδια και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς!αυτές η ασχημότερη είναι Σταρ Έλλας...μούφα μοίαζει..!!!
πρόσεχε φίλε μου και διάβασε λίγο τι γίνεται μ' αυτήν. μιλάμε για επικίνδυνο άτομο!Παιδία επειδή τα π.μ. δεν εργάζονται εδώ και καιρό
Υπάρχει κανένας καλός συναγωνιστής να μου στείλει το τηλέφωνο της
Τζένης … την αλβανίδα λέω με το 100σταρικο
Το mail μου είναι ..........@hotmail.com
Ευχαριστώ
επίσης ο geopas έχει απαντήσει πλήρως ας διαβάζουμε όλο το σάιτ παρακαλώ!! λέει ότι τα τεμάχια αυτά απλά δεν υπάρχουν είναι ΜΟΥΦΕΣ!!είναι φανερό τι παίζει εδώ πέρα. αν και το δεύτερο γραφείο έχει τη γνωστή Αννα.. μάλλον ψάχνουν για μαλάκες. πάντως αν προσέξει κανείς λίγο τις φωτό θα καταλάβει για τι πρόκειται...παιδιά ας μην ψάχνουμε για μαργαριτάρια στα σκουπίδια και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς!