xatzikos86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες καλησπερα.. Μια μικρη βοηθεια..Αξιζει..??
Συναγωνιστες καλησπερα.. Μια μικρη βοηθεια..Αξιζει..??
5 κλικ αριστερά η απάντησηΤι έχουμε εδώ παίδες ?? Αξίζει η δοκιμή η σερβίρεται φόλα?
www.sexgr.net/call-girls/ad85857-ena-koritsi-kolasigemato-autopepithisi-kai-gluka-me-neo-thlefono-6984453762]http://www.sexgr.net/call-girls/ad85857-ena-koritsi-kolasigemato-autopepithisi-kai-gluka-me-neo-thlefono-6984453762[/url]
Ναι απο εκεί την είδα τη δεσποινίς αλλά δεν σχολίασε κανένας άλλος..5 κλικ αριστερά η απάντηση
thnx φιλος αλλα καλυτερα ανεβασε το ποστ στη σωστη κατηγορια, εδω ειναι για Αθηνα
Δεν ξέρω αν δοκίμασε κάποιος, πάντως εγώ το έπραξα. Η κοπέλα είναι η Ελληνίδα barbie, μακράν πιο κουκλάρα από οποιαδήποτε άλλη Ρωσίδα εδώ μέσα (είναι Ελληνίδα), υστερώντας όμως αρκετά σε επικοινωνία αλλά και διάθεση στο σεξ. Αν κάποιος θέλει να γαμήσει μια Barbie, αξίζει τον κόπο. Ετών; 24 (1993 - Θεσσαλονικιά).
Σε λίγο ανεβαίνει και η κριτική της...
* Αν κάποιος θέλει να δει φατσάκι ας στείλει PM. Κάτι έχουμε... για βοήθεια! ;)
ακομη εχει ζεστη... μην παρεις παλτοΚαλησπερα!! Γνωριζει καποιος λεπτομερειες για την κοπελα?
Τοσο χαλια ειναι??ακομη εχει ζεστη... μην παρεις παλτο
εγω θα σου ελεγα να τα φας σουβλακια και πιτσες καλητεραΤοσο χαλια ειναι??
διαβασε για την ΑΡΤΕΜΗ ....εγω θα σου ελεγα να τα φας σουβλακια και πιτσες καλητερα
ειμαι ολος αυτια τυπεκουκλα η μπαρμπι αλλα 170 την ωρα ειναι πολλα υπαρχουν πιο φτηνες επιλογες με καλητερο σερβις
Ακριβώς όπως τα λέει ο συναγωνιστής.διαβασε για την ΑΡΤΕΜΗ ....
πλουσια βιβλιογραφια
ο φιλος ορθα σε συμβουλευει για πιτογυρα...