Προτιμω ελληνιδα..ηλικια δεν εχει σημασια..
Άννα 110 ( διάβασε κριτικές πρώτα )
Άννα 590 ( μίλφα, επίσης διάβασε κριτικές )
Ιόλη ( διάβασε κριτικές )
Λιζ ( αλλα δε νομίζω να σταθείς τυχερός )
Νομίζω σε κάλυψα
Προτιμω ελληνιδα..ηλικια δεν εχει σημασια..
Η Αννα 110 ΔΕΝ είναι Ελληνιδα!Άννα 110 ( διάβασε κριτικές πρώτα )
Άννα 590 ( μίλφα, επίσης διάβασε κριτικές )
Ιόλη ( διάβασε κριτικές )
Λιζ ( αλλα δε νομίζω να σταθείς τυχερός )
Νομίζω σε κάλυψα
Θα σου δώσει αυτή 60;;Καλησπέρα μαγκες τι παιζει με αυτην ?
μου ειπε για 60,00
εχει δοκιμασει κανεις ?
https://*****/aggelia/ελληνίδα-καυτή-στο-χώρο-της-5/
σωστος!!!και ας λεει οτι ειναι...αμα ειναι ελληνιδα εγω ειμαι ο μεγα αλεξανδρος!!!Η Αννα 110 ΔΕΝ είναι Ελληνιδα!
χαχχαχαχαχαχαχαχχααχΘα σου δώσει αυτή 60;;
χαχχαχαχαχαχαχαχχααχ
Η Αννα 110 ΔΕΝ είναι Ελληνιδα!
Το έχω δει τύπε!!Ελληνίδα ειναι ! Οπως και ο Σχορτσιανιτης ομως και ο Πυρός Δημας. Αφήστε επιτέλους τις μαλακιες εκτός και αν είδατε το διαβατήριο της.
φιλε εγω δεν το ειπα για κακο...αλλωστε εγω πριν 5 χρονια ειχα σχεση με κοπελα απο την Αλβανια (2η γενια) και η Αννα εχει ολα τα χαρακτηριστικα!!!ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε τιποτα!!!τη γουσταρω την Αννα εχω βρεθει πολλες φορες εχω γραψει και κριτικη γιατι παντα περναω σουπερ...ελληνιδα ομως δεν ειναι και ας μην εχω δει διαβατηριο...!!Ελληνίδα ειναι ! Οπως και ο Σχορτσιανιτης ομως και ο Πυρός Δημας. Αφήστε επιτέλους τις μαλακιες εκτός και αν είδατε το διαβατήριο της.
παλλουκαρια επεστρεψα θα ειμαι για καμμια εβδομαδα πρωτευουσα...
κανας παλιος συναγωνιστης εχει να προτεινει κατι full service γιατι λειπω καιρους και ζαμανια?
φιλε εγω δεν το ειπα για κακο...αλλωστε εγω πριν 5 χρονια ειχα σχεση με κοπελα απο την Αλβανια (2η γενια) και η Αννα εχει ολα τα χαρακτηριστικα!!!ουτε ρατσιστης ειμαι ουτε τιποτα!!!τη γουσταρω την Αννα εχω βρεθει πολλες φορες εχω γραψει και κριτικη γιατι παντα περναω σουπερ...ελληνιδα ομως δεν ειναι και ας μην εχω δει διαβατηριο...!!
παλλουκαρια επεστρεψα θα ειμαι για καμμια εβδομαδα πρωτευουσα...
κανας παλιος συναγωνιστης εχει να προτεινει κατι full service γιατι λειπω καιρους και ζαμανια?
ετσι ακριβως...και απο τη ζιμπαμπουε να ηταν εγω παλι θα πηγαινα γιατι ειναι πολυ καλη...να δοκιμασεις τυπε μου!!!δεν θα χασεις!!!Μπορεί. Επειδη ομως εχε ξαναγίνει αυτή η κουβέντα και εγω δεν την είδα να βγαίνει να δηλώνει κατι αλλο, θεωρω οτι ειναι Ελληνίδα. Δεν την εχω συναντήσει κα δε ξέρω αν μιλάει με προφορά η με κατι αλλο που να δειχνει καραμπινάτα οτι δεν ειναι. Ας ειναι οτι θελει να ειναι αρκεί να εχει τους πελάτες ευχαριστημένους.