swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
φιλε απλα ειδα που την ποσταραν και απαντησα εαν ειναι αυτηΡε συ! Και εσυ ? Αφου δεν τη γουσταρεις τι μου ζητουσες ινφο?
φιλε απλα ειδα που την ποσταραν και απαντησα εαν ειναι αυτηΡε συ! Και εσυ ? Αφου δεν τη γουσταρεις τι μου ζητουσες ινφο?
και την λες πατσαβουρα....Οκ!φιλε απλα ειδα που την ποσταραν και απαντησα εαν ειναι αυτη
Εύγε πορνόγερε της επι πληρωμή φακής, αν δε σ'αρέσει κάτι που γράφει μέλος αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς...φιλε 2 παιζουν με σενα... Η εισαι πολυ μαλακας η εισαι γυναικολογος γιωτοκομάντο...
Αν δεν εχεις βολταρει γκομενα, να μην εχεις αποψη! Τραβα και γυρνα να μας πεις. Παλι αν δεν θες , οκ! Αλλα πολλες μαλακιες γραφεις...
Εύγε πορνόγερε της επι πληρωμή φακής, αν δε σ'αρέσει κάτι που γράφει μέλος αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς...
Με τα δυο χέρια γιατί δεν δαμάζεται αλλιώς
Καλησπέρα,έχει κανείς να προτείνει κάποια κοπέλα που να είναι δυνατή σε gfe κατάσταση??
Μπράβο με ξεσκέπασες . Είχα στείλει 5 μηνύματα σε λίγες μέρες για να ενεργοποιήσω τα πμ, ώστε να στείλω σε μια και μοναδική κοπέλα, που τελικά δεν ήταν αυτή που νόμιζα.Εεεετσι!
Μπράβο με ξεσκέπασες . Είχα στείλει 5 μηνύματα σε λίγες μέρες για να ενεργοποιήσω τα πμ, ώστε να στείλω σε μια και μοναδική κοπέλα, που τελικά δεν ήταν αυτή που νόμιζα.
Για πες, τώρα που σου κόψανε το ΕΚΑΣ, σου φτάνει η σύνταξη για να ρίξεις κανα ή τη βγάζεις με ;
Ελάχιστα μηνύματα έχω γράψει, λίγο δύσκολο τα κραξίματα να είναι ένα σωρό.
Εγώ κρίνω τον άλλο από αυτά που γράφει, τα πορνοχιλιόμετρα δεν αποτελούν κριτήριό μου.
Αμα δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις, πετάς ένα 'οκ κλώνε' και καθάρισες. Κλώνος τίνος; Δε βγάζει και πολύ νόημα...
Αμα δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις, πετάς ένα 'οκ κλώνε' και καθάρισες. Κλώνος τίνος; Δε βγάζει και πολύ νόημα...
ακριβως με αποτελεσμα την μη επαρκη ενημερωσηΤα τελευταία 20 μυνηματα ειναι "κινεζικά" και ακαταλαβίστικα στους περισσότερους . Δεν παρέχουν καμια πληροφορία και αναλώνονται σε ξεκατίνιασμα. Θα μπορούσαν να γίνουν και σε pm. Καλο ειναι να επιστρέψουμε στη ουσια των πραγμάτων.
Με πληγωνεις φιλε.
Να επανελθω στο θεμα.με ερωτηση?
Μια εκδιδομενη ειναι καθαρη αν δε μυριζει ιδρωτιλα?
φωτο fake......