spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
δεν γινεται να στο στειλει.παρτα!.....biasion στειλτο μια το fb με πμ αν θες κ αν αξιζει,μερσι!
δεν γινεται να στο στειλει.παρτα!.....biasion στειλτο μια το fb με πμ αν θες κ αν αξιζει,μερσι!
Κάποια Μπέτι κοκκινομάλλα από Μαρούσι την έχει δοκιμάσει κανένας?
οχι.τωρα περναω υπεροχα.αφεντικος.η ζωη μου χρωσταει.ωραιος ο scorpios....guru καμια πιτσα,κατι,τιποτα?
www.lovelist.com.gr/love-list/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1-6971861773/]http://www.lovelist.com.gr/love-list/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1-6971861773/[/url]
καλησπερα συναγωνιστες, μυπος καποιος εχει να μας πει κατι για την κοπελα ,πριν κανονισο κατι και το μετανιοσο
δυνατο φαινεται... καμια γνωμη κανεις?
www.lovelist.com.gr/love-list/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1-6971861773/]http://www.lovelist.com.gr/love-list/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1-6971861773/[/url]
καλησπερα συναγωνιστες, μυπος καποιος εχει να μας πει κατι για την κοπελα ,πριν κανονισο κατι και το μετανιοσο
Τελικά αυτή την πήρε κανείς? απο τις φωτό φαίνετε καλό.....
Ετοιμάζομαι γι αυτο. Καμια πληροφορία?
Τελικά αυτή την πήρε κανείς? απο τις φωτό φαίνετε καλό.....
Η αγγελία γράφει για Xριστιάννα, ενώ οι φωτογραφίες απεικονίζουν κάποια Cindy. ;)
Και έλεγα ποτε θα εμφανιστεί εδω....! Που βρήκε το τηλ σου ρε τυπε κ σου έστειλε στο viber?Monica Hollywood
Δεν έχω προσωπική εμπειρία, απλά μου έστειλε μνμ στο Viber
150 χωρίς πρωκτικό μου φαίνονται πολλά, αν και λέει πως τα κάνει όλα χωρίς πίεση χρόνου.
Διαβασε τους κανονες του φορουμ
Τη γνωρίζεις; Ποια είναι;Και έλεγα ποτε θα εμφανιστεί εδω....! Που βρήκε το τηλ σου ρε τυπε κ σου έστειλε στο viber?
Την είχα στο προγράμμα με βρήκε στο fb τυχαία...αλλ έβγαζε μήνυμα οτι έκανε αναζητηςη Μέσω αριθμού κινητού ( το πονηρό αριθμό) Εςενα πως σε βρήκε στο viber?Τη γνωρίζεις; Ποια είναι;
Δεν έχω μιλήσει μαζί της ακόμα.
Θα τη ρωτήσω όταν την δω. (κάποια στιγμή θα τη δω)Την είχα στο προγράμμα με βρήκε στο fb τυχαία...αλλ έβγαζε μήνυμα οτι έκανε αναζητηςη Μέσω αριθμού κινητού ( το πονηρό αριθμό) Εςενα πως σε βρήκε στο viber?
Μου έχει συμβεί και μένα να μου στείλει κάποια στο viber χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ, ύποπτο..