ermis68
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 83
- Πόντοι
- 10
Συμφωνώ και 'γω.Αυτα τα 2 ειναι ενα
Άλλη γνώμη ?
Συμφωνώ και 'γω.Αυτα τα 2 ειναι ενα
Ισχυει η Ελεανα ομορφη με τρομερο κορμι! Εμενα τουλαχιστον μου ηρθε το μωρο στη φωτοΗ ελεάνα που δείχνει το λίνκ ισχύει η όχι??
αξιζει τυπε? το δωρακι ποσο?Ισχυει η Ελεανα ομορφη με τρομερο κορμι! Εμενα τουλαχιστον μου ηρθε το μωρο στη φωτο
πολυ καλο φαινεται..Ισχυει η Ελεανα ομορφη με τρομερο κορμι! Εμενα τουλαχιστον μου ηρθε το μωρο στη φωτο
Πολυ ομορφη! Λεπτο κορμι τρομερη επιδερμιδαπολυ καλο φαινεται..
λεφτα?υπηρεσιες?Πολυ ομορφη! Λεπτο κορμι τρομερη επιδερμιδα
Πως καταντησε ετσι αυτη ρε παιδια...?Ξέρουμε αν ισχύει το τηλέφωνο; Μου βγαίνει μονίμως κλειστό.
Πως καταντησε ετσι αυτη ρε παιδια...?
+ 1000
Ούτε τσάμπα δεν θα πήγαινα
Για την αφροδίτη λέτε? σε κάτι κριτικές λέει 50 ευρώ για 2 ώρες. σε αυτή την τιμή δεν αξίζει? δεν την έχω δοκιμάσει.
αυτό το κορμι παιζει να σκασει η μπα?
να την πάρεις ανεπιφύλακτα. είναι αλβανίδα γύρω στα 24 που δουλεύει μόνη της. κορμί λαμπάδα όπως είναι στις φωτό. πολύ όμορφο πρόσωπο, λίγο ψυχρή αλλά όχι ξεπέτα.
πριν 3 μήνες 80 ευρώμηπως θυμασαι ποσο παει η ωρα?
ευχαριστω.
την άκουσα να μιλάει στα αλβανικά στο τηλέφωνο. από διακριτικότητα δεν είπα τίποτα. εδώ μερικοί (όπως εγώ) δεν λέμε εύκολα ότι είμαστε από τον Πύργο της Ηλίας, θα πει αυτή ότι είναι Αλβανίδα; Φούλ πρόγραμμα δεν ξέρω γιατί δεν το ζητάω.
Ωραιος ο φιλος!! Απο τιμες ποσο? Ποσες φορες? γενικα το προγραμμα?την άκουσα να μιλάει στα αλβανικά στο τηλέφωνο. από διακριτικότητα δεν είπα τίποτα. εδώ μερικοί (όπως εγώ) δεν λέμε εύκολα ότι είμαστε από τον Πύργο της Ηλίας, θα πει αυτή ότι είναι Αλβανίδα; Φούλ πρόγραμμα δεν ξέρω γιατί δεν το ζητάω.