Επισκέπτης
Σαφώς και υπάρχουν ειδικές καταστάσεις.
τι εχεις εσυ με τις μιλφς? Και η Μαρια2 για παραδειγμα οταν της τα πεταμε στο στομα 100 παιρνει... Η Βανεσα ποσα να παρει? Λιγοτερα με καλυτερο σωμα?
ΥΓ ενα πολυ καλο μιλφονι εξω σημερα παιρνει μεχρι και 500 την ωρα φιλε μου...Βαζει κατω πολλες καινουργιες τσουπρες του 100 ρικου απο εδω μεσα...
Εχει κανεις το τηλ της παρακατω...ψαχνω και δεν μπορω να το βρω...Αν το εχει καποιος ας μου το στειλει πμ...ευχαριστώ
για ποια ρε φιλε μπενεις γραφεις μια μαλακια και εξαφανιζεσαι σε ρωτανε ολοι και δεν ρωτας μας δουλευεις
Εγω αυτο πιστεύω εδω και πολλα χρόνια, τα εχω ξαναγράψει. Αναφέρομαι σε παράσημα. Τίποτε άλλο.
για ποια ρε φιλε μπενεις γραφεις μια μαλακια και μετα εξαφανιζεσαι σε ρωτανε ολοι για ποια και κανεις τον μαλακα τελικα εισαιΕγω αυτο πιστεύω εδω και πολλα χρόνια, τα εχω ξαναγράψει. Αναφέρομαι σε παράσημα. Τίποτε άλλο.
για ποια ρε φιλε μπενεις γραφεις μια μαλακια και μετα εξαφανιζεσαι σε ρωτανε ολοι για ποια και κανεις τον μαλακα τελικα εισαι
Και σου αφησε παρασημο από το 2010 εε ? Πω πω μνημη ρε παιδι μου.!!!Δεν εχω εξαφανιστεί πότε. ....εχουμε και αλλα ππραγματα να κάνουμε απο το να βαραμε σκοπιά στο διαδίκτυο.....μην ξαναλεω τα ιδια. Με την εν λογω εχω συναντηθεί απο το 2010., συνολικά δεν μου το σήκωσε για πανω απο δίλεπτο. Ειπα τι πιστεύω, ο καθένας κανονίζει την πορεία του. ....μσλακας είναι συνήθως οποιος το λεει για τους άλλους.
Και σου αφησε παρασημο από το 2010 εε ? Πω πω μνημη ρε παιδι μου.!!!
απο το 2010 στο διλεπτο το κολλησες οτι κολλησες και γραφεις μαλακιες τελικα εισαι πολλη παπαρακος μπες και γραψε μια αληθεια και μην κατηγορεις την καθε κοπελα κομπλεξικε επειδη δεν σου κανουν τα γουστα που θεςΔεν εχω εξαφανιστεί πότε. ....εχουμε και αλλα ππραγματα να κάνουμε απο το να βαραμε σκοπιά στο διαδίκτυο.....μην ξαναλεω τα ιδια. Με την εν λογω εχω συναντηθεί απο το 2010., συνολικά δεν μου το σήκωσε για πανω απο δίλεπτο. Ειπα τι πιστεύω, ο καθένας κανονίζει την πορεία του. ....μσλακας είναι συνήθως οποιος το λεει για τους άλλους.
Πρωτον δεν ειπα οτι μου άφησε παράσημο. Δεύτερον οποίος δεν είναι γύφτος και άσχετος ξέρει οτι ενας ιός δεν απαιτεί χρονική διάρκεια για να μεταδώσει την παρουσία του. Πόσο τρόμπες είναι μερικοι που αμέσως θίγονται αν ακουστεί κάτι για καποιες. Για να μαθαινουν οι νεώτεροι, ανεξαρτητη που εχει γράψει στο κοντέρ πολυετια δεν αξίζει να ασχοληθείς
Ι
Γράφεις τη μια μαλάκια μετά την άλλη. Άστο πια , ποσο ρόμπα πρεπει να γίνεις
Η πρώτη και η τρίτη είναι ανεξάρτητες στα 80
όποιος πάρει να γράψει εντυπώσεις