zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ωραια κριτικη...λεπτομερεστατη και παθιασμενα γραμμενη...Απλά, τραγική..... η χειρότερη που έχω συναντήσει μακράν...
ωραια κριτικη...λεπτομερεστατη και παθιασμενα γραμμενη...Απλά, τραγική..... η χειρότερη που έχω συναντήσει μακράν...
ωραια κριτικη...λεπτομερεστατη και παθιασμενα γραμμενη...
αυτή εδώ τι ρόλο βαράει ρε παιδιά; εχει κανείς δοκιμάσει ;
αυτή εδώ τι ρόλο βαράει ρε παιδιά; εχει κανείς δοκιμάσει ;
είναι αυτή στην φωτο?ποσο παιρνει?Μακριά .....δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί... άσχημη και αδύνατη σαν οροθετική ... όχι απλώς χάλια μαύρα ... αλλά ένα μάτσο μαύρα χάλια ...
Μην το λες ! Για τον Φιλη ειναι skinnyΑυτο δεν ειναι ''ζουμερο πλάσμα''αλλά χονδρο πλασμα!
Έχουμε κανά νεο για την εν λόγω κορασίδα ;; Είναι και στα ΒΠ και με δελεάζει για κασκαντεριλίκι .... ;)
... κατι σαν την Ευα που εμενε τερμα Πατησιων στο στενο δρομακι?Μακριά .....δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί... άσχημη και αδύνατη σαν οροθετική ... όχι απλώς χάλια μαύρα ... αλλά ένα μάτσο μαύρα χάλια ...
Πρωτα απο ολα...κακσκαντεριλικι δεν ειναι....Αρα κασκαντερ δεν εισαι. Κανενας μας δεν ειναι κασκαντερ με αυτη. Οταν εχεις φωτο και σχολια δεν εισαι κασκαντερ. Κασκαντερ εισαι οταν δεν εχεις κανενα ινφο, καμια φωτο και πας με το ΑμηνΕυλογηCον. Εδω δεν ειναι ετσι.Mην το κανεις το κασκαντεριλικι,το εκανα εγω και ηταν πολυ μετρια σε ολα.Αδυνατη,αλλα πολυ χαλαρο κορμι,ηλικια 45+ και στο κρεβατι μετρια. Το κακο ειναι οτι αν πας,δεν φευγεις, γιατι ειναι ευγενικος ανθρωπος,φιλικος,συζητησιμος και δεν νιωθεις καλα να της πεις οτι δεν θα συνεχισεις,ενω σε εχει βαλει σπιτι της. Εχει και ενα ελαττωμα στο σωμα της που με ξενερωσε πολυ,αλλα δεν θα ηθελα να το αναφερω δημοσια. Με απλα λογια,τοσο μετρια που κανει την Σοφια απο Κορυδαλλο (η πλαδαρη!!!) να μοιαζει με ευκαιρια.Καταλαβατε νομιζω.
Παίδες που μπορώ να βρώ το τηλέφωνο αυτης της Marialenas;
ρε παιδιά δώστε καμια πληροφορία περισσότερο και για εμας που έχουμε βίτσιο τα skinny...γιατί απο τιμή είναι πολύ καλά ..50 ευρώ για μια ωρα....μακρια!!!!!!!!! πρωτα απο ολα οι φωτος δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που θα δεις.Πολυ αδυνατη,με μελανιες σε ολο το σωμα (καποιος την πλακωνει μαλλον),ψιλοτρελλαμενη και ακομα και τα 50 που ζηταει ειναι πολλα......δηλαδη και τσαμπα δεν την πηδας αυτη. Απο περιεργεια δεν την εδιωξα και επειδη ειχε ερθει απο μακρια (με εστησε και κανενα μισαωρο). Τελικα στα 15 λεπτα της ειπα να φυγει και στο καπακι πηρα τηλεφωνο κοντινη επιλογη στο ξενοδοχειο και ηρθε,ετσι δεν πεταξα το 24αρι του δωματιου.
Τωρα σε extreme των περιπτωσεων, ας πουμε ΜΗΝ ΠΑΣ!!! Εδω ειχε τιποτα τετοιο το ραντεβου?
Καλησπέρα!! ΡΕ παλικάρια για την Katerina Ind που έχει γίνει ντόρος στους δίπλα, γνωρίζει κανείς τίποτα? Αν δε κάνω λάθος,εδώ νομίζω δεν έχει αναφερθεί τίποτα. Σωστά?