giorgosbigone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 789
- Πόντοι
- 361
π.χ. guru13, crazy ivan θα σε ενημερώσουν για το θέμα σου
Ευχαριστω!!
π.χ. guru13, crazy ivan θα σε ενημερώσουν για το θέμα σου
Δεν βλεπω τιποτα. Εσενα ρωταω που εχεις αποψη...Αν δεν εχεις αποψη σταματα τα σχολια τετοιου ειδους. Οχι τπτ αλλο αλλα ο φιλος που ρωτησε εχει την εντυπωση πως τον εσωσες...Και ξαναρωταω....
Την εχεις κρεβατωσει? Η τη γαμησες με τα μάτια?
δεν υπαρχει(τουλαχιστον προσωρινα)καρτελα για κριτικες.π.χ. guru13, crazy ivan θα σε ενημερώσουν για το θέμα σου
δεν υπαρχει(τουλαχιστον προσωρινα)καρτελα για κριτικες.
γεια σου αγορινα.
Δεν σε έχω ξεχάσει, μέρες που είναι λόγο Αποκριων.... θα κάνω test drive Και θα σε ενημερώσω ;)γεια σου αγορινα.
κανε δουλεια σου...και ελα πμ ΤΩΡΑ.....Δεν σε έχω ξεχάσει, μέρες που είναι λόγο Αποκριων.... θα κάνω test drive Και θα σε ενημερώσω ;)
ποια λιζα,λες ,παιχτη?τελικα αξιζει η λιζα η οχι γτ μ εχετε μπερδεψει...
πηγαινε φιλε να δοκιμασεις..φαινεται αξιολογο τεμαχιο..μην πιστευεις ολα αυτα που γραφονται ;)
στις περισσοτερες κοπελες ειναι πειραγμενες. αλλα οκ.. δεν νομιζω οτι θα υπαρχει μεγαλη διαφορα απο αυτο που βλεπεις.και απο κριτικες που διαβασα λενε καλα λογια οι φωτο λιγο με προβληματιζουν μηπως οντως εχει πεσει φωτοσοπ
οχι φιλε μου..αν γνωριζα πραγματα θα σε ενημερωνα..αλλα δεν..λεω απλα αυτο που πιστευω. ;)την εχεις παρει?
Κανεις μας δεν την εχει παρει. 2 πραγματα κάνεις.την εχεις παρει?
αναμενουμε...οκ σας ευχαριστω ολους θα την πιρφορησω συντομα κ ενημερωνω..
(οπου τελειες: sexy list )
Πηρα πριν 4 μερες την Αννα.
Ειναι οντως η κοπελα στη φωτο αλλα τα θετικα σταματανε εκει.
Να ξεκινησω απο την ηλικια. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι 24 καμια 30ρα ισως. Δεν ειναι οτι ειναι σπασμενη στο προσωπο η κατι τετοιο αλλα σιγουρα δεν την κανεις 24.
2ρο αρνητικο. Την κοπελα σε καμια περιπτωση δεν θα γυριζες να την κοιταξεις εξω στο δρομο, γιατι εχει τελειως αδιαφορη εμφανιση.
Το μονο θετικο ειναι τα βυζια της που ειναι οντως μεγαλα φυσικα και ωραια σε αισθηση.
Παμε τωρα στα του σερβις. Απο τη μια οκ δεν λεει σε τιποτα οχι, αλλα απο την αλλη σε ρωταει συνεχεια θες να το κανουμε ετσι - θες αλλιως - θες απο την αλλη. Σοοοοοοουτ επιτελους, κουραζει αυτο το πραγμα, και εκει που λες οκ μιλαει τουλαχιστον, οταν καναμε σεξ ειχε πιει το αμιλητο νερο. Ουτε αχ ουτε βαχ γενικα νομιζα οτι πηδουσα το κρεβατι καποια στιγμη. Αααα και να μην ξεχασω τα ματια κλειστα οσο ημουν απο πανω δεν τα ανοιξε ουτε στιγμη.
Για να κανω μια συνοψη για 80 με τιποτα για 30-40 ισως αν κ εγω δεν θα ξαναπηγαινα. Αυτα....
Hθελα κατι φθηνο και μικρο σε ηλικια ο μαλακας.... καλα να παθω