ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
της στελνεις π.μ και στο δινει η ιδια αδερφεκαλησπερα παιδες
τηλεφωνακι? δε το βλεπω καπου γκαβεψα
της στελνεις π.μ και στο δινει η ιδια αδερφεκαλησπερα παιδες
τηλεφωνακι? δε το βλεπω καπου γκαβεψα
Μεταβολη. ΜαρσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςΔεν ειναι κατι που αξιζει ρε φιλε...Πολυ χαμηλες πτησεις...Και οι χαμηλες πτησεις ειναι και πολυ επικινδυνες... Εισαι φιλος και με καταλαβαινεις... ;)
Ξερουμε κατι γι αυτην?!
καθαρα φενονται τηλ και φωτο
ετσι για αλλαγη
δεν προδιδω τα πιστευω μου
να χαρει κ ο peter λιγο
Ξερουμε κατι γι αυτην?!
καθαρα φενονται τηλ και φωτο
γραφείο με αλβανίδες είναι παιδιά αυτό.
να και μία μούφα που πήρα αλλά την έδιωξα μόλις δεν είδα το τατουάζ ας προσέχουν να τα σβήνουν
γραφείο με αλβανίδες είναι παιδιά αυτό.
να και μία μούφα που πήρα αλλά την έδιωξα μόλις δεν είδα το τατουάζ ας προσέχουν να τα σβήνουν
με ποιες βρεθηκες φιλε?ΚΑλησπερα σε ολους να ευχαριστησω ολους τους φιλους που μου δωσανε τα φωτα τους για κοριτσια στην αθηνα,και να κραξω τη μιση ελλαδα που κατεβηκε στην χο.ρε.κα, και δεν αφησε πουτανα για πουτανα,να μην πω δε για τους αγροτες που πλακωσανε σε ολα τα στουντιο,
τελοσπαντων βρεθηκα με αυτες που καταφερα να βρω στο τηλεφωνο θα ακολουθησουν κριτικες,εντυπωσεις πολυ καλες αν και ειμαι σιγουρος θα μπορουσε και καλυτερα.
Παράθεση από: SOYLHS1983 στις σήμερα στις 15:55:12με ποιες βρεθηκες φιλε?
Χωρίς κριτήρια επιλογής θα σου έλεγα να κοιτάξεις το νήμα, έτσι απλάθα μπορούσε κάποιος να προτείνει κάτι πολύ καλό στα 150;; ευχαριστώ!
Παράθεση από: SOYLHS1983 στις σήμερα στις 15:55:12
ΚΑλησπερα σε ολους να ευχαριστησω ολους τους φιλους που μου δωσανε τα φωτα τους για κοριτσια στην αθηνα,και να κραξω τη μιση ελλαδα που κατεβηκε στην χο.ρε.κα, και δεν αφησε πουτανα για πουτανα,να μην πω δε για τους αγροτες που πλακωσανε σε ολα τα στουντιο, Wanker Wanker
τελοσπαντων βρεθηκα με αυτες που καταφερα να βρω στο τηλεφωνο θα ακολουθησουν κριτικες,εντυπωσεις πολυ καλες αν και ειμαι σιγουρος θα μπορουσε και καλυτερα.
Με όσες δεν μπορέσαμε εμείς να βρεθούμε
Πήρε και αυτός την λίστα του και ότι βρήκε το φόρτωσε
θα μπορούσε κάποιος να προτείνει κάτι πολύ καλό στα 150;; ευχαριστώ!
φιλε αν εχει επιστρεψει η ιζα να πας εκει καρφι,!
γιατι ρε, φοβασαι κατι??
γνωρίζουμε σε ποια αναφέρεται το άρθρο;