TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ελα ντε τοσο καλη ειναι ....Ρε Βρετανε! Τι εγινε ξαφνικα με αυτη την Αννα γλυκο-πιπινακι? Τι σας εκανε ρε και σας τρελανε?
ελα ντε τοσο καλη ειναι ....Ρε Βρετανε! Τι εγινε ξαφνικα με αυτη την Αννα γλυκο-πιπινακι? Τι σας εκανε ρε και σας τρελανε?
μόνο την madonna δεν έχει
Θα τους μαγεψε... ;)ελα ντε τοσο καλη ειναι ....
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση , γιατί μου φαίνονταν πολύ καλά , αλλά τελικά πολύ καλά για να είναι αληθινάκάπου έχει αναφερθεί ότι το γραφείο είναι μη αξιοπιστο.
Θελω να σε δω εσενα με ολα αυτα που εχεις μαζεψει ποτε θα τις πρωτογαμησεις ολες...Κανονικα δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε σεντονια εδω.Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση , γιατί μου φαίνονταν πολύ καλά , αλλά τελικά πολύ καλά για να είναι αληθινά
Νομίζω είδατε την κρητική μου , εμένα όχι...Θα τους μαγεψε... ;)
απλα δεν υπαρχειςΘελω να σε δω εσενα με ολα αυτα που εχεις μαζεψει ποτε θα τις πρωτογαμησεις ολες...Κανονικα δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε σεντονια εδω.
Νομίζω ότι ενημερώνω σχεδόν κάθε μέρα για την εξέλιξη των εργασιών μου και σήμερα μάλιστα λέω να επιταχύνω λίγο τις διαδικασίες και να κινηθώ με διπλή ταχύτηταΘελω να σε δω εσενα με ολα αυτα που εχεις μαζεψει ποτε θα τις πρωτογαμησεις ολες...Κανονικα δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε σεντονια εδω.
Πσσσσσσσσσσσσσσ ωραίο μουνί δικέ μου αλλά άκυρη για ελλάδα. Ποιος ξέρει τι απατεώνες κρύβονται πάλι πίσω από αυτές τις φωτό????????
ξερουμε τιποτα για την κορασιδα???
Ποιο fake πεθαίνεις συναγωνιστή.
ξερουμε τιποτα για την κορασιδα???
Θα εχει δυνατο ''παγκο'' φενετε...Θελω να σε δω εσενα με ολα αυτα που εχεις μαζεψει ποτε θα τις πρωτογαμησεις ολες...Κανονικα δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε σεντονια εδω.
Πσσσσσσσσσσσσσσ ωραίο μουνί δικέ μου αλλά άκυρη για ελλάδα. Ποιος ξέρει τι απατεώνες κρύβονται πάλι πίσω από αυτές τις φωτό????????
Οταν τις καραφερει ολες,φερτον για καφε..Θελω να σε δω εσενα με ολα αυτα που εχεις μαζεψει ποτε θα τις πρωτογαμησεις ολες...Κανονικα δεν θα προλαβαινουμε να διαβαζουμε σεντονια εδω.
Mακάρι να ζούσαμε εκεί, καλά θα περνάγαμεδλδ δικε μου αυτοι εκει στο αμερικα πηδανε τετοια αιδια με 100$???
αρε κερατουκλι θες και κωλο ε;
ΠΟΙΟς ΔΕ ΘΕΛΕΙ????
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
- [li]9. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί ο/η εικονιζόμενος/-η. [/li]
Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.
τιμη?Μάγκες την καλησπέρα μου!! Απέχω από το άθλημα καιρό τώρα καθότι τα οικονομικά μου ήταν και είναι πολύ δύσκολα μετά από ένα τρακάρισμα που είχα (και αναγκάστηκα να πάρω άλλο αμάξι) αλλά έπεσε στα χέρια μου η παρακάτω φωτογραφία και δεν άντεξα...δοκίμασα ! Ψάχνοντας λοιπόν για αυτό το κορμί διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα τεμάχιο από το Πέραμα με πολύ καλές επιδόσεις πραγματικά. Είχα πάρα πολύ καιρό να πάω με κοπέλα του είδους που να το γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει!! Δεν ξέρω αν απλά ταιριάξανε οι χημείες απλά εγώ σας μεταφέρω την εμπειρία μου. Κάνει τα πάντα εκτός από κώλο...ή τουλάχιστον σε μένα αρνήθηκε ευγενικά. Σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας καθότι καλό είναι να δίδονται απλόχερα οι καλές καβάτζες