Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
καλημέρα στην παρεα.καλημερα σας...
καλημέρα στην παρεα.καλημερα σας...
αν εννοεις την κοπελα της αγγελιας φιλε δεν την εχω δει ποτε. Ομως εχω μιλησει μαζι της τρεις φορες. Και τις τρεις φορες κατι δεν μου αρεσε στη φωνη της και δεν προχωρησα...μου εφερε στο μυαλο μια αλλη ηττα που εχω σεντονιασει εδω...Για πες για αννα zad
Ωραιο κορμι
καλημέρα στην παρεα.
φυσικα..γραφειο ειναι παιχτη.οποτε να υπολογισεις 2 πραγματα..Καλημέρα !!!
Μήπως έχει κανείς εμπειρία από
***** sexgr
φυσικα..γραφειο ειναι παιχτη.οποτε να υπολογισεις 2 πραγματα..
1)80++++++...απο τιμες...
2)λογικα η κοπελα που ειναι στις φωτος δεν θα σου ερθει ποτε.
...απο χρημα.. ;)...ο κοπος γινεται ετσι και αλλιως,και δεν τον θυμασαι στο τελος.θυμασαι ομως,οτι τα λεφτα που εδωσες,δεν πηγαν εκει που ηθελες.thanks mate με γλύτωσες από τον κόπο!!!!!
...απο χρημα.. ;)...ο κοπος γινεται ετσι και αλλιως,και δεν τον θυμασαι στο τελος.θυμασαι ομως,οτι τα λεφτα που εδωσες,δεν πηγαν εκει που ηθελες.
Ευχαριστώ πολύ , θα ενημερώσω για το πως πέρασα , μάλλον και για τις δύο
πας επανω στο προφιλ πατας και σου γραφει σε ενα σημειο προσωπικο μυνημα
οκ να είσαι καλάΓια να στείλεις pm πρέπει να έχεις τουλάχιστον 5 μυνήματα σε threads.
Ευχαριστώ και για τα σχόλια , μόλις πάω θα προσθέσω και τα δικά μου. Το σαββατοκύριακο θα γίνει του Σό σε
την αληθεια?? 32 πμ, φιλε...
έχω την εντύπωση πως αρκετά πίσω έχουν γραφτεί διάφορα για την συγκεκριμενη.Επειδή έψαχνα σε διάφορες ιστοσελίδες για αυτό: έχει κάποιος εμπειρία? Έλεγα μήπως το δοκιμάσω , τι λέτε να το κάνω?
Επειδή έψαχνα σε διάφορες ιστοσελίδες για αυτό: έχει κάποιος εμπειρία? Έλεγα μήπως το δοκιμάσω , τι λέτε να το κάνω?
θυμάμαι μια κριτική που έχει γραφεί παλαιότερα εδώ, και εκθείαζε τη βιβλιοθήκη στο σπίτι της που ήταν γεμάτη βιβλία!!!!!
Πάρε και κατάλαβε μεγάλε!!!!!
θα σου ελεγα οχι...εχω την εντυπωση πως δεν θα περασεις καλα...100πεσος μπορεις να τα καταθεσεις σε αλλη τραπεζα...η κυρια δεν ειναι σοβαρη...και προγραμμα καθολου καλο...παρα πολυ παλια καραβανα και με προυπηρεσια σε αλλους εξωτικους χωρους της ηδονης...Επειδή έψαχνα σε διάφορες ιστοσελίδες για αυτό: έχει κάποιος εμπειρία? Έλεγα μήπως το δοκιμάσω , τι λέτε να το κάνω?