kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Α! Και η Άντζελα το είχε κλειστό σήμερα κάποια στιγμηMari_anna,Μαρίνα, Αγγελική, Άντζελα. ...Πολλές και καλές επιλογές. Εξαρτάται από το τι θέλεις. ...
Α! Και η Άντζελα το είχε κλειστό σήμερα κάποια στιγμηMari_anna,Μαρίνα, Αγγελική, Άντζελα. ...Πολλές και καλές επιλογές. Εξαρτάται από το τι θέλεις. ...
Χτες πρωτοχρονια...Σημερα νομιζω δουλευε...Απο αυριο σιγουρα...Αν εννοείς μαρινα60 κάποιος είχε αναφέρει πριν μέρες ότι λείπει εκτός Ελλάδας. Τσέκαρε το και πες μας
Τι εννοείς πρωτοχρονια;Χτες πρωτοχρονια...Σημερα νομιζω δουλευε...Απο αυριο σιγουρα...
παλαιοημερολογίτεςΤι εννοείς πρωτοχρονια;
Είναι κακό που πάλι δεν καταλαβα;παλαιοημερολογίτες
οι Παλαιοημερολογίτες γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά 13 μέρες μετά.Είναι κακό που πάλι δεν καταλαβα;
αν πας πιο πάνω θα βρεις σχολια φίλε μακριά!!!!!!καλησπερα να ρωτησω ξερετε τιποτα?θελω τα φωτα σας
Α! Και η Άντζελα το είχε κλειστό σήμερα κάποια στιγμη
Φιλε....την εχεις κρεβατωσει? Αν ναι , ποτε?αν πας πιο πάνω θα βρεις σχολια φίλε μακριά!!!!!!
σε ΠΜ θα σου δωσω εγω φωτα...και ασε τους Τρουμαν να λενε...καλησπερα να ρωτησω ξερετε τιποτα?θελω τα φωτα σας
Κοκοβικο, κατι ειχα καταλαβει χτες αλλα τεσπα...Τι είναι η πρωτοχρονια;;;;;
1. γιατι δεν ρωτας στο νημα της?καλημερα ,με την αγγελικη 24 τι γινεται ?εχω στειλει δυο με τρεισ φορεσ πμ αλλα τιποτα . δουλευει το κοριτσι η οχι/
Zadren τι είχες καταλάβει εχθες;Κοκοβικο, κατι ειχα καταλαβει χτες αλλα τεσπα...
Η πρωτοχρονια φιλε ειναι μια γιορτη που πεφτει μεταξυ του Αγιου Πασχου (τοτε που τρωμε τα αμνοερείπια) και του Αγιου Πνευματος (τοτε που γιορταζουν οι χριστιανοπουτανιάρηδες). Ειναι κινητη γιορτη και για αυτο δεν την ξερεις...
ΕΛΕΟC, ΕΛΕΗCΟΝ και χρόνια πολλά τον Αύγουστο
www.sherv.net/] [/URL]
Αν θες δώσε μου να καταλάβω έστω και με π.μ .Τιποτα μωρε...ειναι κατι σαν σχήμα γνωστού αγνώστου.
Τιποτα το σοβαρο..Παμε παρακατω.