Επισκέπτης
αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
δυο καλαμακια και μια μπυρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Με 2 καλαμάκια πίνεις τη μπίρα;
αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
δυο καλαμακια και μια μπυρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αποψεις παιχτη..Βλεποντας τις τιμες της ------------>150/1h - 200/2h δεν διαφερουν πολυ απ τις αλλες ανεξαρτητες ...μαλιστα αν την προτιμησεις για 2ωρο ειναι χαμηλοτερη ... 200ευρω το 2ωρο για την εμφανιση της εμανουελας που την εχω προτιμησει 3 φορες ειναι μια χαρα ...Και δεν ειναι ψυχρη επαγγελματιας του τυπου ''ελα να τελειωνουμε '' ..''κοιταω συνεχεια το ρολοι να δω αν τελειωσε ο χρονος του ραντεβου κτλ'' και αυτο ειναι κατι που μαρεσει και εκτιμω σε ενα call girl (GFE στο επακρο)... για τις παρεχομενες υπηρεσιες προτιμω καποια σαν την εμανουελα που θελει και απαιτει το ασφαλες σεξ ... παρα με καποια βρωμιαρα που κατεβαζει λιτρα σπερματος καθε μερα και παιζεις την ζωη σου κορωνα γραμματα ... για τον κωλο συμφωνω +100 ειναι πολλα
Με 2 καλαμάκια πίνεις τη μπίρα;
αποψεις παιχτη..
με την συμπεριφορα που επεδειξε εδω μεσα,δεν με ενδιαφερει..
απο εκει & μετα ο καθενας κανει τις επιλογες του..
κουλαρε ομως & εσυ λιγακι γιατι απο τα 18 σου μυνηματα τα μισα ειναι γι αυτην..
καψουρακος εισαι???
μ επεισες..καψουρης πουτανας δε θα γινω ποτε !!
Μπράβο ρε αρχίδι. Να διαβάζεις τις πληροφορίες που δίνουν οι άλλοι ξέρεις. Να γράφεις για να μαθαίνουν οι άλλοι δεν ξέρεις.
Να γραψω για εστελα και εβιτα που εχουν 15 κριτικες ? τι εχει μεινει χωρις κριτικη και να κριτικαρω γιαυτες? ο σχεδιασμος του αιδοιου τους?
τσιμπα μια μοσχαρα γιατι εχτες ειχε πανσεληνο & δεν βγηκαν τα γρι-γρι στο πελαγος..Για εμενα που μου σηκωνεται μονο
αν μου ερθει η ψαριλα απο το μουνι στην μαπα
εχει κανεις διακεκριμενος συναγωνιστης να μου προτεινει τιποτα καλο?
Πειτε ρε ψαροφατσες
τσιμπα μια μοσχαρα γιατι εχτες ειχε πανσεληνο & δεν βγηκαν τα γρι-γρι στο πελαγος..
Ρε αρχίδι είπες ότι έχεις δοκιμάσει ΑΡΚΕΤΑ από τα call girls που παίζουν.
Γιατί ανέφερες μόνο αυτές τις δύο ;
Ρε αρχίδι είπες ότι έχεις δοκιμάσει ΑΡΚΕΤΑ από τα call girls που παίζουν.
Γιατί ανέφερες μόνο αυτές τις δύο ;
Έξῆλθαν καὶ τὰ χωματουργικὰ μηχανήματα εἰς τὰς ὁδοὺς...τσιμπα μια μοσχαρα γιατι εχτες ειχε πανσεληνο & δεν βγηκαν τα γρι-γρι στο πελαγος..
ωραιος..με αυτες που δε περασα απλως κλαιω τα λεφτα μου και παω παρακατω
τι να κανει αφου η νομαρχια της επεδωσε φυλλο επιταξης???Έξῆλθαν καὶ τὰ χωματουργικὰ μηχανήματα εἰς τὰς ὁδοὺς...
με αυτες που δε περασα απλως κλαιω τα λεφτα μου και παω παρακατω ...και αν θες να μαθεις οι εντελως αγνωστες του χωρου ειναι αυτες που τιμω περισσοτερο ..που ειναι πιο αφθαρτες και αγνωστες σε κατι τυπους σαν εσενα που εμαθες να βριζεις απο εδω ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ... τραβα και κατουρα ΛΙΓΟ ΟΠΩς ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑΑ!!
Αν συνεχίσεις να γράφεις τέτοια.....δεν σε βλέπω να την "βγάζεις" καθαρή με αυτούς τους δύο παραπάνω!!!!!ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΑΠΑΡΑ γιατι εγω αν ειναι να κανω σχολιο-κριτικη θα κανω με αυτες που περασα καλα μαζι τους και αξιζαν τα λεφτα τους ..και αυτες οι 2 εχουν πολλες κριτικες και σχολια που τα λενε ολα!! ...με αυτες που δε περασα απλως κλαιω τα λεφτα μου και παω παρακατω ...
Ρε αρχίδι όταν δεν περνάς καλά γιατί δεν το λες να προστατέψεις κανέναν άνθρωπο ;
Ηλίθιο κατασκεύασμα. Και γιατί δε δίνεις και καμιά πληροφορία αφού παίρνεις από δω ;
Κοπρίτη.
ωραιος..ΤΙ ΛΕς ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ?? ΔΕς ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ?? ΚΑΙ ΔΕς ΠΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΕς ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ...ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ...ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΕς ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ...ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕς ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕς ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ