Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ενταξει ζαντ.το θεμα εκλεισε.παμε πισω στην ενημερωση.Θα πω και κατι ακομα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις και μπερδεματα...ΔΕΝ εννοω λιλυ και γκαμπριελ...Δεν ξερω για αυτες τις δυο πολλες μαλακιες λεγονται...Μιλαμε για κοριτσακι καθαροτατο και εκτος χωρου βεβαια...Αυτα...και τιποτες αλλο...
φιλε το στηθος δικο της η φωραει πλαστικουρα??καληασπέρα παιδιά! εγώ εν μέσω της μςγάλης χθεσινής βροχής πήρα αυτήν στο χώρο της στη Συγγρού με 70 ευρώ. Ελληνίδα γύρω στα 40-43, αρκετά όμορφη. πολυτελές σπίτι με γκλαμουρους διάθεση. η κοπέλλα με 70 ευρώ μου έκανε ακα πίπα, φιλούσε παντού και ήταν αρκετά θερμή. δαχτυλάκι στο κολαράκι το δεχότανε χωρίς να λέει κάτι. μου άρεσε αρκετά, τη συνιστώ σε 50αρηδες σαν εμένα. σώμα με πιασίματα, στήθος σχετικά πλούσιο και για την ηλικία της αρκετά στητό
ξερουμε τι εγινε το φοβερο Καυλακι Βερονικα/Βιβυ/Αντριανα που εμφανιστηκε παλι για 2 μηνες και εξαφανιστηκε????
το τηλ της ειναι νεκρο...
παιδιά καλησπέρα, αυτές οι 2 κυρίες λένε τίποτα?
θυμάμαι κάποιες κριτικές αλλά κάπου τις έχασα
με βολεύει που έχουν δικό τους χώρο
ευχαριστώ
Δεν καταλαβαινω φιλε την ερωτηση σου...ρε zad δεν μας στελνεις το τηλ απο τη κοπελα , να επιβεβαιωσουμε τον κανονα , οτι σεβομαστε τα θηλεα, πληρωνοντας τα στην προσφορα ηδονης. Περιμενω το πμ σου
Ελα...Φιλε γραφεις? Παρε χαρτακι και οταν εισαι ετοιμος, πες...γεια σας παιδια.. τη νικολετα ρωμανου που μπορω να τη βρω σαν call girl..? καποιο τηλ?
και για τις 2 εχουν γραφτει καμποσα...Ιδιως γα την 1η. Αν διαβασεις θα ενημερωθεις΄.κανας φιλος να μας πει καμια εμπειρια με τις κυριες?
Σου απαντησα...Δεν μπορω να βοηθησω δυστυχως...Φίλε zadren σου έστειλα ένα πμ .. Αν μπορείς απάντησε μου.
το ενα ειναι πλαστικο...το αλλο ειναι φυσικο...φιλε το στηθος δικο της η φωραει πλαστικουρα??
το ενα ειναι πλαστικο...το αλλο ειναι φυσικο...
Ένας τρόπος είναι αυτός...Καλημέρα!!! Πως βρίσκουμε τηλ. από τα κορίτσια των city tours;;