spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
zad,κοιτα λιγο τα πμ σου.μολις απαντηθει φιλε μου...
zad,κοιτα λιγο τα πμ σου.μολις απαντηθει φιλε μου...
ζητω την γνωμη των moderators...
Χτες σεντονιασα ανεξαρτητο στρουμφακι τελειως πεθαμενί. Το ερωτημα...Εχει δικο της νημα, εχει δικια της μαντρα στα call girls που θα πρεπει να ανεβασω κριτικη. Ειμαι γενικα μελος που προτιμω να γραφω κατευθειαν στους φιλους παρατηρητες του νηματος. Δεν τη βρισκω τοσο με τις κριτικες που βρισκονται αλλου. Για μενα θα ηταν super να το ανεβαζα κατευθειαν εδω, αλλα δεν θελω να κανω μαλακια στο forum γενικα. Αρα, οπου μου πειτε το ανεβαζω...Οτι ειναι το σωστο
ευχαριστω
ελα πμ εσυ!ζητω την γνωμη των moderators...
Χτες σεντονιασα ανεξαρτητο στρουμφακι τελειως πεθαμενί. Το ερωτημα...Εχει δικο της νημα, εχει δικια της μαντρα στα call girls που θα πρεπει να ανεβασω κριτικη. Ειμαι γενικα μελος που προτιμω να γραφω κατευθειαν στους φιλους παρατηρητες του νηματος. Δεν τη βρισκω τοσο με τις κριτικες που βρισκονται αλλου. Για μενα θα ηταν super να το ανεβαζα κατευθειαν εδω, αλλα δεν θελω να κανω μαλακια στο forum γενικα. Αρα, οπου μου πειτε το ανεβαζω...Οτι ειναι το σωστο
ευχαριστω
φίλε κάνε κλικ στο προφίλ της γκομενας, το λέει εκείκαποιος σε πμ αν μπορει το λινκ της κατερινας
Ευχαριστωφίλε κάνε κλικ στο προφίλ της γκομενας, το λέει εκεί
φίλε κάνε κλικ στο προφίλ της γκομενας, το λέει εκεί
αυτόν όμως ποιος θα τον βοηθησει να συναντησει την ν.....α ?Γεια σου γιγανtα arnie που βοηθας ολον τον κοσμο
αν ψαξεις λιγο καλυτερα θα δεις οτι ειναι θεσσ/νικη.Αυτη η παρταλογκομενα υπαρχει? Αν ναι, υπαρχει γαμετης που την εχει παρει? Υπαρχει υλικο ερωτησεων απο παλια, αλλα δεν βρηκα απαντησεις. Ισως δεν εχω ψαξει καλα. Αν ξερετε, ενημερωνετε...
ελα, φιλε...κοιτα καλυτερα πριν σε ενημερωσω...Εισαι σιγουρος? Και κατι αλλο, αυτη δεν ειναι callgirl, ειναι στο νημα με τα μιλφακια...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ?
ΟΠΟΥ ******
αν ψαξεις λιγο καλυτερα θα δεις οτι ειναι θεσσ/νικη.
φταιω, μαλακια μου που δεν το ειδα...
ευχαριστω...