old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
καλημερα φιλοι μου...η συγκεκριμενη, οντως ανηκει σε γραφειο. Προσπαθησα να την δω, την πρωτη φορα ηρθε αλλη, πηγε βολτα και καπακι την επομενη μερα υστερα απο διαφορα ελεορ και κλαψομουνιασματα απο μερους μου , ηρθε η τυπισσα που ολοι βλεπουμε.(Ιουνιος φετος) Ειναι ακριβως ετσι οπως δειχνει,λιγο αδυνατη αλλα γενικα δεν περναει απαρατηρητη...Βυζι δεν με ενδιεφεραι αλλα ειναι οπως το περιεγραψε φιλος παραπανω. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ορθια ακτινογραφια αλλα ουτε θα μπορουσε να την πει καποιος και μπαλοτσα. Προσωπο μια χαρα. Η αληθεια ειναι οτι πασχει απο μια δοση μουρμουρονης αλλα τιποτα το ανησυχητικο. Εσεις ξερετε τι να κανετε. Εγω χρεωθηκα 80 ε δεν ζητησα anal αρα δεν μπορω να ξερω αν θα ζητουσε περισσοτερα. Πιπα απο τις πολυ καλες (ακα φυσικα) αλλα δεν μου αρεσε το σεντονι γενικα γιατι ηταν χωρις πρωτοβουλιες, γενικα εβγαζε μια ανεμοκαυλα...Παλι ισως φταιω και εγω ...αλλα σε γενικες γραμμες δεν περασα ασχημα καθολου. Να πω κατι τελευταιο για το τελειωμα..Εχει γινει και καλυτερο end - game . Αεροσαλιαρισμα, οπως και οι περισσοτερες απο δαυτες...καλη συνεχεια σε ολους μας...
Αγωνιστικός, όπως πάντα...