konstantin-39
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 21
- Πόντοι
- 1
Εγω σε εδωσα με το καλημερα παντως!!!
Στείλτε μου και εμένα το τηλέφωνο της τζέννης και υπόσχομαι να είμαι τάφος
Εγω σε εδωσα με το καλημερα παντως!!!
Όσοι έχουν σκοπό να την πάρουν να ξέρουν ότι μπορεί να μην την βρίσκουν γιατί όπως μου είπε "χτυπάει συνέχεια το τηλ και μερικές φορές βαριέμαι να το σηκώσω". Επίσης ψάχνει να βρει από ποιον διέρευσε το τηλ της (όπως επίσης μου είπε και με ρώτησε, αλλά εγώ έστριψα δια του γλυψίματος) οπότε να είσαστε προετοιμασμένοι για ερωτήσεις....
Αλβανα λεμε με 100 για 1 ωρα και 1 ωρα δωρο και ο κωλος μεσα και τα 200 extra που θελει η Εμμανουελα στην τσεπη για σουβλακια αργοτερα !!!
Κυριοι,μολις ανακαλυψα κατι καινουριο
καλος μαλακας εισαι..Αυτά είναι συναγωνιστές!!!
καλος μαλακας εισαι..
Ρε δεν υπαρχη Αγγλιδα !!!ρε μαγκες πηρε κανεις αυτη την παντρεμενη την αγγλιδα?λεει τιποτα σαν εμφανιση-προγραμμα?παρακαλω αν πηρε καποις ας βοηθησει...
Μιας και ειμαι στην..αναμο(υ)νη εδω και ωρα για ενα αλλο ''θεμα'' εβαλα το τηλ στο google για την εν λογω κυρια και προεκυψαν 4 διαφορετικές καταχωρησεις , στην μια ειναι ''παντρεμενη'' απο Ν.Σμυρνη , στην αλλη ότι κανει μασαζ αλλα ειναι απο Μελισια και τελος φαινεται ότι ειναι και ''μπαλκονατη'' και με καμπυλες Το μπαλκονατη καμπυλογραμμο καλο ακουγεται αλλα τις περισσοτερες φορες το αποτελεσμα αυτο συνεπαγεται...τοφαλος. Θα την κανω την προσπαθεια αργοτερα.
μην βαζεις τελειες-κομματα μετα απο λινκ γιατι δεν θα στα εμφανιζει ποτε.....παντρεμενη Ν.Σμυρνη
...πλούσιο στήθος και καμπύλες ...Μελισσια
Εγω λεω να τραβηξω προς Μελισσια μερια αν δεν ''μετακομισε'' και απο εκει. Ενα τηλ αργοτερα θα γινει για εξευρευνηση των βασικων στοιχειων