spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
θα σου προτεινα να μην προσπερασεις....αξιζει δοκιμη,η μικρη...Παμε για αλλα...
θα σου προτεινα να μην προσπερασεις....αξιζει δοκιμη,η μικρη...Παμε για αλλα...
Το ειπα επειδη εγραψες ''Βερονικα τελος''....θα σου προτεινα να μην προσπερασεις....αξιζει δοκιμη,η μικρη...
....το τελος,σημαινει δεν εχω κατι αλλο να πω,πλην του σχολιου που εκανα....Το ειπα επειδη εγραψες ''Βερονικα τελος''....
ΟΚ....το τελος,σημαινει δεν εχω κατι αλλο να πω,πλην του σχολιου που εκανα....
αν ειχε και anal θα ηταν οκ,ανευ σουσαμιου ομως?(Nina=Veronica=Adriana). Επίσης κάνει ραντεβού μόνο out call σε ξενοδοχείο και όχι στο χώρο μας (σπίτι) οπότε υπολογίζετε +20 τον γαμηστρόνα. Άρα το όλο πακέτο μπορεί να υπερβεί τα 120/h. Σαν πολύ να πηγαίνει το μαλλί.
σωστός..επίσης δεν το σηκώνει η ίδια..(Nina=Veronica=Adriana). Επίσης κάνει ραντεβού μόνο out call σε ξενοδοχείο και όχι στο χώρο μας (σπίτι) οπότε υπολογίζετε +20 τον γαμηστρόνα. Άρα το όλο πακέτο μπορεί να υπερβεί τα 120/h. Σαν πολύ να πηγαίνει το μαλλί.
(Nina=Veronica=Adriana). Επίσης κάνει ραντεβού μόνο out call σε ξενοδοχείο και όχι στο χώρο μας (σπίτι) οπότε υπολογίζετε +20 τον γαμηστρόνα. Άρα το όλο πακέτο μπορεί να υπερβεί τα 120/h. Σαν πολύ να πηγαίνει το μαλλί.
Λογικο ειναι φιλος!!! Και αυτο γιατι CIM + γαμηση δεν γινονται ταυτοχρονα... Ενω φιλι + γαμηση πανε μαζι... αρα ειναι ποιο δημηφιλες... αρα χρεωνεται....! Λεω εγω τωρα... ( Καλο το φιλι αλλα αν σκεφτεις τι πουτσα περναει απο εκει μεσα... αστα να πανε...)μα καλά συν 20 για φιλιά στο στόμα.... αλλά CIM τελειωτικό μέσα στη τιμη!!!!
Λογικο ειναι φιλος!!! Και αυτο γιατι CIM + γαμηση δεν γινονται ταυτοχρονα... Ενω φιλι + γαμηση πανε μαζι... αρα ειναι ποιο δημηφιλες... αρα χρεωνεται....! Λεω εγω τωρα... ( Καλο το φιλι αλλα αν σκεφτεις τι πουτσα περναει απο εκει μεσα... αστα να πανε...)
Αν το σκεφτούμε αυτό, με μιά πούτσα στο στόμα θα νομίζουμε πως γυρνάμε.....
η πρωτη αγγελια εχει φωτο και εδω :ξέρουμε κάτι για αυτές; αληθινές άραγε;
μια φωτο για ιστορικους λογους!!Παρακαλούνται οι συναγωνιστές που συνευρέθησαν με την εν λόγω πρόσφατα, ή και παλαιότερα, να περάσουν να αφήσουν μια κριτική για τον εμπλουτισμό της σχετικής βιβλιογραφίας www.bourdela.com/call-girls/girls/veronika/]εδώ[/url]
Αγάπησε!!για ρενια δουκα σταματησε;
Τι ειπες τωρα......... Αυτη ειναι η Βερονικα...?μια φωτο για ιστορικους λογους!!