Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Γκουγκλαρε το τηλέφωνο και θα δεις ότι έχει παντού αγγελιες
ήταν αυτή στο συγγρού 144? ποια είναι;
Γκουγκλαρε το τηλέφωνο και θα δεις ότι έχει παντού αγγελιες
Ξανθιες μαλιστα. Αυτη που αναφερει ο φιλος πρεπει να ναι αυτη κι αν δε κανω λαθος εχει αναφερθει οτι σκαει με διαφορα προφιλ για ψαρεμαούτε καν.
αυτό που είπα είναι ότι όλοι μας έχουμε γαμήσει γυφτάκι απλά δεν το ξέρουμε ή ελπίζουμε να ήταν σκούρα ρουμάνα, ηλιοκαμένη βουλγάρα κλπ κλπ.
άσε που υπάρχουν και τσιγγάνες κατάλευκες.
Ξανθιες μαλιστα. Αυτη που αναφερει ο φιλος πρεπει να ναι αυτη κι αν δε κανω λαθος εχει αναφερθει οτι σκαει με διαφορα προφιλ για ψαρεμα
εμένα μου θυμίζει κάποια που κέρναγε κεφτεδάκια (;) σε πάροδο της Συγγρού. ας μας πει ο συνάδελφος επιτέλουςήταν αυτή στο συγγρού 144? ποια είναι;
Ξανθιες μαλιστα. Αυτη που αναφερει ο φιλος πρεπει να ναι αυτη κι αν δε κανω λαθος εχει αναφερθει οτι σκαει με διαφορα προφιλ για ψαρεμα
Γιατί στον 1ο σύνδεσμο είναι real?οι φωτο στο 2ο ειναι fake
Κύκλωψ, εσυ που είσαι μέσα στα πράγματα ποια μου προτείνεις να ξεχαρμανιάσω?
Ξερουμε τιποτα για το
αναφέρομαι βασικά στα αρχικά κασκαντεριλίκια που πραγματοποιούμε, μια μερίδα συναγωνιστών
Γιατί στον 1ο σύνδεσμο είναι real?
δυστυχώς είναιδεν εχω αποψη αλλα για να το λες....
Αφροδίτη... Μου είπε οτι δούλευε εκεί το 2012. Οι παλιές περιγραφές στις κριτικές της Αφροδίτης ταιρίαζουν τουλάχιστον ως προς την εμφάνιση... Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά..για ποια αγγελία μιλάς; δεν βάζεις και κάνα λινκ;
[/quoteΓκουγκλαρε το τηλέφωνο και θα δεις ότι έχει παντού αγγελιες
Αυτή ακριβώς είναι η αγγελία φίλε... Ψεύτικες φωτογραφίες... Ούτε κατά διάνοια...Ξανθιες μαλιστα. Αυτη που αναφερει ο φιλος πρεπει να ναι αυτη κι αν δε κανω λαθος εχει αναφερθει οτι σκαει με διαφορα προφιλ για ψαρεμα
Μην σε ξεγελάνε οι φωτογραφίες γιατί έτσι την πάτησε και εγώ σαν πρωτάρης...στις φωτό καλό φαίνεται πάντως. περιμένουμε και τι θα μας πει ο παίκτης!