KyklopasPolifimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Αναμενουμε με αγωνια. Παντως αν ερθει αυτη μεγαλε στα 70 θα εισαι πολυ τυχερος!!?
κανονισα για αυριο, εχει δοκιμασει κανεις?
Αναμενουμε με αγωνια. Παντως αν ερθει αυτη μεγαλε στα 70 θα εισαι πολυ τυχερος!!?
κανονισα για αυριο, εχει δοκιμασει κανεις?
Τι να σου πω,,,,ισως και να αλλαζει ονοματα για ευνόητους λογους...!! παντως το την ισχύειεγώ βλέπω και άλλες αγγελίες με το νούμερο αυτό:
από Θεσσαλονίκη
Αναμενουμε με αγωνια. Παντως αν ερθει αυτη μεγαλε στα 70 θα εισαι πολυ τυχερος!!
οταν καλεσα μου ειπαν οτι αφορα προγραμμα μισης ωρας στα 70 ετσι κανονισα 1 ωρα στα 100 κ μου ειπαν 8α ερθει η κοπελα των φωτο. αναμενω ως αυριο, φαινεται δυνατο απο τις φωτος
Ρε παιδιά αυτή η Nayomi είναι στα καλά της ή έχει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς?
Ναι έχει , και άμα είναι και το φεγγάρι γεμάτο μάλλον εντείνεται ...
Λέει από 70 €.... Το μέχρι πιο είναι;;;;;Αναμενουμε με αγωνια. Παντως αν ερθει αυτη μεγαλε στα 70 θα εισαι πολυ τυχερος!!
Λέει από 70 €.... Το μέχρι πιο είναι;;;;;
70 που έρχεται, +20 για να πει καλησπέρα, +20 για να πει τι κάνεις.... και παέι λέγοντας.Προσοχή μόνο μην πάρει αέρα επειδή είναι πιπινάκι 19 χρονών και πάει ο λογαριασμός λές και πας με city tour!!!
Και με αδειο . Προχτες με την ολικη εκλειψη ειχε ανεβει στη Ακροπολη και φωναζε " είμαι η Φρυνη ".Nα μη σού πώ και μισογεμάτο! ;)
Και με αδειο . Προχτες με την ολικη εκλειψη ειχε ανεβει στη Ακροπολη και φωναζε " είμαι η Φρυνη ".
δηλαδη τι σου ειπε και καταλαβες οτι δεν ειναι αυτη στην φωτο? δεν καταλαβα τι εννοεις? σου μιλησε και καταλαβες οτι ειναι ξερω γω ασχημη?
την πήρα χτες τηλέφωνο και μου απάντησε ευγενικά μεν αλλά δεν με έπεισε οτι είναι η [size=10pt][size=10pt]ίδια των φωτογραφιών[/size][/size]
αυτο ρε μαστορα τι παει να πει? ;...τσιμπουκι βαθυ και σκρουτινγκ φουλ προγραμμα ... ...σκρουτινγκ???καλησπερα παίδες!! ήθελα να μοιραστώ μαζι σαν μια εμπειρια που ειχα προσφατα ...περισσοτερο αφορα αυτους που μενου θεσσαλονικη και τα περιχωρα
Λοιπων ...πριν απο λιγο καιρο ειχα κανει ενα επαγγελματικο ταξίδι στη Θεσσαλονικη,και θελοντας να γεμισω το βραδινο κενο μου!!
ειχα ορεξη για μιλφοκατασταση! μιας και ειμαι λάτρης.Ενα φιλαρακι μου προτυνε την καυτη σαρανταρα !! Παιδια η τυπισα δεν παίζεται,γουσταρει τρελα αυτο που κανει
και αμα της φερθεις οκ ,και σε γουσταρει,τα δινει ολα!!! τι πιπα τι βυζαρες!! και αυτη η κολαρα κολαση .τα δινει ολα απολοχερα!!δινει και κολαρακι που απο διχνει το
απολαμανει πολυ!! πιστευω οτι αξιζει τον κοπο! πολυ καλη τιμη και απο χρονο δεν μου εδιξε οτι πολυβιάζεται κιολας,μια και εκατσε περιπου μιαμιση ωρα.
αυτα ,,,, καλα να περναμε!!! αααα αυτο ειναι το λικ της
αυτο ρε μαστορα τι παει να πει? ;...τσιμπουκι βαθυ και σκρουτινγκ φουλ προγραμμα ... ...σκρουτινγκ???
λιγο μακρια δεν μας πεφτει? ειχα και εγω την απορια σας αλλα δε γαμιεται...οταν ερθει αθηνα παμε ολοι μαζι!!
σιγα μην μας μαθει αυτη ρε φιλε γεωργιτη ;)...απο οτι καταλαβαινω ειναι μαλλον ιστορια με το νερο στον Αρη κλπ...Nα μάς μάθει και καινούργια πράγματα.